reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

HEJ DZIEWCZYNY CO WY TAK ZAMILKLYSCIE NAGLE...
kurcze jak mnie nie ma to piszecie az nie mam kiedy dokladnie wszystkiego przeczytac a jak jestem to wszystkie uciekaja.......

reklama
Aneta tak około roku .:tak: Mówią że szybko, ale jako motywacje sama siebie katowałam czyli ubierałam swoje ciuszki w których najlepiej wyglądałam jak byłam chuda i piękna;-) ( oczywiście były za ciasne) stawałam przed lustrem i choć mało nie przypłaciłam tego deprechą;-) to działalo na mnie silnie motywująco. Acha jeszcze dałam sobie ultimatum że nic nowego nie kupię jeśli nie dobiję do 75 kilo. dodam że po ciąży mieściłam się w zaledwie dwie pary spodni ( tak na marginesie były ohydne:szok:)a same wiecie co to znaczy dla kobiety mieć dwie pary spodni. Jak już udało sie osiągnąc te wymarzone 75 kilo to sobie zaszalałam:tak::cool2: Teraz ważę 70 kilo czyli 3 kilo więcej niż przed Julką ale nie jest źle.

:-)IZA - faktycznie trochę podobny.......ale takie maledzieciaczki czesto sa do siebie podobne.....w zaleznosci jaką minkę zrobią.....:-D
CLOE - ja tez slyszalam ze potrzeba okolo 9 miesiecy aby wrocic do stanu sprzed ciąży....Ja waze teraz 74 kg (a przed ciążą 65) i nie mieszczę sie absolutnie w zadne ubrania sprzed ciąży. I przeraza mnie ze tak dlugo bedzie trwalo zanim będę wyglądać tak jak przedtem.........:baffled:

Iza fajne niuńki masz w domku :tak:

Co do wagi to ja w ciąży przytyłam 25 kg. Jak ja wyglądałam :szok: jeden wielki balon :szok: dojście do formy zajęło mi prawie rok, ale przez pierwsze dwa miesiące po porodzie spadło ze mnie bardzo dużo cielska. Teraz ważę 68 kg. przy wzroście 175- albo 174 hihihi nie wiem dokładnie ;-)
Iza miłej zabawy!

reklama
Do góry