reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

IWONKA

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO W DNIU IMIENIN

16.gif

reklama
Witam po śniadaniu! Ja noc też miałam przerywaną bo kot siadał koło mojej głowy i miałczał, otworzyłam mu okno ale nie oto chodziło bo dalej mnie budził. A jak przestał to mąż zaczoł się wiercić i musiałam walczyć o kołdrę:no: do 6 rano. Za to kochana córcia spała do 8 30 i ja razem z nią. Co do porządku to u mnie większy robi mąż niż Majka, pies i kot razem :tak:. Zeszły tydzień byłam u siostry w Toruni ( to ona mi pokazała to forum ) i od niedzieli nie mogę dojść do ładu. Dzisiaj czeka nas łazienka:baffled: , dlatego zamiast do gołąbków pójdziemy na plac zabaw, ale to też wyprawa bo czeka nas około 2 km:-( drogi, bez wózka się nie obejdzie. Jak naucze się wstawiać zdjęcia to Wam pokarze małą.
Vanesska bądź dzielna!!

Ojej znowu nocak nie przespana u was kobiałki. Aniu dobrze,że siostra ci nas pokazała,tzn forum BB. A siostra na jakim siedzi temacie??
A dlaczego ty w domu siedzisz?? macierzyński,nie pracujesz czy co...A zdjęcia to w podpisie wklejasz tlyko musisz zmniejszyć,a zmniejszyć najprościej w Paincie..

Ojej znowu nocak nie przespana u was kobiałki. Aniu dobrze,że siostra ci nas pokazała,tzn forum BB. A siostra na jakim siedzi temacie??
A dlaczego ty w domu siedzisz?? macierzyński,nie pracujesz czy co...A zdjęcia to w podpisie wklejasz tlyko musisz zmniejszyć,a zmniejszyć najprościej w Paincie..[/quot

3 rok juz jestem na wychowawczym i jak widać nie prędko wrócę do pracy:-) bo od września macierzyński i znowu wychowawczy. A w planach mamy jeszcze trzeciego bąbla więc kto wie ile to jeszcze będzie trwało:laugh2:!
Nie wiem gdzie siedzi moja siostra, on ma półroczną córcie więc pewnie gdzieś w tematach karmienie, rozwój itp.
Chciałam wstawić zdjęcie, ale coś mi nie wyszło może następnym razem wyjdzie:tak:
My również życzymy IWONIE wszystkiego naj naj...!

Fajnie Ania ze tak dzidziusie planujecie,super,my też planujemy teraz dzidzie,ale jakoś nie wychodzi nam:-:)-D, życze zdrówka.a jak się czujesz ogólnie,musz eluknąć który ty tydzien...

UUU Aniu to ty już wysoko,jakoś 5 miesiąc czy cósik.
4 miechy do końca z moich obliczeń czyli ty wrzesień2007???
A jeśli cchesz cytat,to na dole w poscie jest słowo cytat i taki plusik. cytat wciskasz jesli chcesz jedna osobe zacytowac,a plusik to moze kilka wcisnąc przy kim chcesz i wtedy te osoby cytujesz. nie wiem czy to jasno mi wyszło te moje tłumaczenie;-):-D:baffled:

Witam po basenie hehe Victor śpi i mamusia na Bb.
Ania mi też siosrta pokazała to forum :yes:A i nie wiem czy odwiedzasz inne wątki na forum ale są też odpowiednio do miesięcy i lat urodzenia dziecka.I na przeszłe mamy wrześniowe też możesz zaglądnąć tylko wracaj też tu do nas i nie uciekaj nam za daleko:yes:
Z porządkami to hmmmmmmmmmmmm moje dziecie lubi wszystko na ziemi mieć,stoły,półki wszystko co sięgnie ma być puste.No ale na szczęście zabawki zawsze są u niego w pokoju jak wynosi coś to rzadko i pojedyńczo raczej.A sprzątam jego"porządek" dopiero przed położeniem go spać i nieraz mi pomaga.

reklama
Ewcia - a Ty sobie już niedługo przypomnisz, co to nieprzespane nocki, hehe :-D

Iwonka - wszystkiego najlepszego!!!

Do góry