reklama
E
Ewcia81
Gość
Witam po śniadaniu! Ja noc też miałam przerywaną bo kot siadał koło mojej głowy i miałczał, otworzyłam mu okno ale nie oto chodziło bo dalej mnie budził. A jak przestał to mąż zaczoł się wiercić i musiałam walczyć o kołdrę do 6 rano. Za to kochana córcia spała do 8 30 i ja razem z nią. Co do porządku to u mnie większy robi mąż niż Majka, pies i kot razem . Zeszły tydzień byłam u siostry w Toruni ( to ona mi pokazała to forum ) i od niedzieli nie mogę dojść do ładu. Dzisiaj czeka nas łazienka , dlatego zamiast do gołąbków pójdziemy na plac zabaw, ale to też wyprawa bo czeka nas około 2 km:-( drogi, bez wózka się nie obejdzie. Jak naucze się wstawiać zdjęcia to Wam pokarze małą.
Vanesska bądź dzielna!!
Ojej znowu nocak nie przespana u was kobiałki. Aniu dobrze,że siostra ci nas pokazała,tzn forum BB. A siostra na jakim siedzi temacie??
A dlaczego ty w domu siedzisz?? macierzyński,nie pracujesz czy co...A zdjęcia to w podpisie wklejasz tlyko musisz zmniejszyć,a zmniejszyć najprościej w Paincie..
E
Ewcia81
Gość
Novaczka fajny artykuł przeczytałam sobie,najbardziej spodobało mi się u dwulatka efekt na "nie",mój Matus ma już takie negatywne nastawienie jakieś pół roku.Acha, polecam artykuł z BB o wychowaniu dzieci, mnie się spodobał.
https://www.babyboom.pl/dzieci_1_2/...krzydla_czyli_o_autonomii_malego_dziecka.html
Novaczka fajny artykuł przeczytałam sobie,najbardziej spodobało mi się u dwulatka efekt na "nie",mój Matus ma już takie negatywne nastawienie jakieś pół roku.
ania138
miłość w trzech wymiarach
Ojej znowu nocak nie przespana u was kobiałki. Aniu dobrze,że siostra ci nas pokazała,tzn forum BB. A siostra na jakim siedzi temacie??
A dlaczego ty w domu siedzisz?? macierzyński,nie pracujesz czy co...A zdjęcia to w podpisie wklejasz tlyko musisz zmniejszyć,a zmniejszyć najprościej w Paincie..[/quot
3 rok juz jestem na wychowawczym i jak widać nie prędko wrócę do pracy:-) bo od września macierzyński i znowu wychowawczy. A w planach mamy jeszcze trzeciego bąbla więc kto wie ile to jeszcze będzie trwało!
Nie wiem gdzie siedzi moja siostra, on ma półroczną córcie więc pewnie gdzieś w tematach karmienie, rozwój itp.
Chciałam wstawić zdjęcie, ale coś mi nie wyszło może następnym razem wyjdzie
My również życzymy IWONIE wszystkiego naj naj...!
E
Ewcia81
Gość
Fajnie Ania ze tak dzidziusie planujecie,super,my też planujemy teraz dzidzie,ale jakoś nie wychodzi nam:--D, życze zdrówka.a jak się czujesz ogólnie,musz eluknąć który ty tydzien...
E
Ewcia81
Gość
UUU Aniu to ty już wysoko,jakoś 5 miesiąc czy cósik.
4 miechy do końca z moich obliczeń czyli ty wrzesień2007???
A jeśli cchesz cytat,to na dole w poscie jest słowo cytat i taki plusik. cytat wciskasz jesli chcesz jedna osobe zacytowac,a plusik to moze kilka wcisnąc przy kim chcesz i wtedy te osoby cytujesz. nie wiem czy to jasno mi wyszło te moje tłumaczenie;-)
4 miechy do końca z moich obliczeń czyli ty wrzesień2007???
A jeśli cchesz cytat,to na dole w poscie jest słowo cytat i taki plusik. cytat wciskasz jesli chcesz jedna osobe zacytowac,a plusik to moze kilka wcisnąc przy kim chcesz i wtedy te osoby cytujesz. nie wiem czy to jasno mi wyszło te moje tłumaczenie;-)
E
Ewcia81
Gość
Ania zauważyłąm,że dzieci prawie w tym smaym wieku,i małżeństwa prawie ten sam czas tzn staż..
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Witam po basenie hehe Victor śpi i mamusia na Bb.
Ania mi też siosrta pokazała to forum A i nie wiem czy odwiedzasz inne wątki na forum ale są też odpowiednio do miesięcy i lat urodzenia dziecka.I na przeszłe mamy wrześniowe też możesz zaglądnąć tylko wracaj też tu do nas i nie uciekaj nam za daleko
Z porządkami to hmmmmmmmmmmmm moje dziecie lubi wszystko na ziemi mieć,stoły,półki wszystko co sięgnie ma być puste.No ale na szczęście zabawki zawsze są u niego w pokoju jak wynosi coś to rzadko i pojedyńczo raczej.A sprzątam jego"porządek" dopiero przed położeniem go spać i nieraz mi pomaga.
Ania mi też siosrta pokazała to forum A i nie wiem czy odwiedzasz inne wątki na forum ale są też odpowiednio do miesięcy i lat urodzenia dziecka.I na przeszłe mamy wrześniowe też możesz zaglądnąć tylko wracaj też tu do nas i nie uciekaj nam za daleko
Z porządkami to hmmmmmmmmmmmm moje dziecie lubi wszystko na ziemi mieć,stoły,półki wszystko co sięgnie ma być puste.No ale na szczęście zabawki zawsze są u niego w pokoju jak wynosi coś to rzadko i pojedyńczo raczej.A sprzątam jego"porządek" dopiero przed położeniem go spać i nieraz mi pomaga.
reklama
Podziel się: