reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My już wróciliśmy do domu, teraz coś trzeba zjeść i pooglądać trochę tv. Moja kuzynka urodziła w piątek córeczkę, w niedziele do niej jedziemy, ciekawe jaka będzie reakcja Majki:-D:-D:-D

reklama
Witam wieczorkiem miałam mniej zaglądać ale się zbuntowałam i dokupiłam pakiecik megabajcików i cosik można znów posiedzieć na kompie.Przecież ja nie wytrzymam bez BB przez 10 dni w domu siedząc;-)

Taki dziś dzień był, że się siedziało na dworze do oporu ;) Podobno cały najbliższy tydzień też ma być upalny :))

Dobrej nocki!

Witajcie,pustki dzisiaj,ale ot ta pogoda...
Mój dziubas niedanwo zasnął,a jeszcze przed chwilą jakiś sen kiepski mu się przyśnił,bo płakał i cąły mokry był..teraz już śpi:tak:.

Witam wieczorkiem miałam mniej zaglądać ale się zbuntowałam i dokupiłam pakiecik megabajcików i cosik można znów posiedzieć na kompie.Przecież ja nie wytrzymam bez BB przez 10 dni w domu siedząc;-)
Hehe maniaczka z ciebie Vici,ale ja też bym nie wytrzymała,bo aż 10 dni. A ile dopłacacie??

Taki dziś dzień był, że się siedziało na dworze do oporu ;) Podobno cały najbliższy tydzień też ma być upalny :))
Dobrej nocki!
Nom leika miejmy nadzieje,bo u mnie tu jakieś burze mają być,no i fakto po 22-27 stopni,ale deszcze też,mam nadziejeże przelotne i to w nocy,hehe.

Ja już też wyłączma kompika i ide spaciulki,buziaki, dobrej noceczki...papa

Ja jeszcze na sekunde do Sewy...
Sewcia kiedy wybierasz się nad morze,bo ja dalej nie wiem jak tam twoje plany do ustki !!!:-):tak::tak:Buźka

My dopłacamy 9 euro za 500Mb jak w pakiecie jak luzem sobie leci to 2*więcej więc kupiłam 3 pakiety na wszelki wypadek

Witam z rana a wy co leniuszki:confused:jeszcze w łóżkach sie wylegujecie.U nas dziś znów pięknie będzie już jest 17 stopni:yes:

reklama
Witam wszystkie mamy obecne i te nieobecne też :-)
U mnie byli goście więc nie zaglądałam do Was. Już pojechali więc jakoś wszystko wraca do normy.
Weronika już prawie zdrowa, na skórze już tylko pare plamek zostało.

U nas pogoda też piękna. A ja muszę się uczyć bo jutro już egzamin pierwszy.
Miałam się uczyć ale że byli goście to nie miałam jak więc nie wiem jak mam zdawać egzaminy :szok:

Teraz zmykam bo dziecko mi coś marudzi.
Życzę wszystkim mamuśką miłego dnia :tak:

Do góry