reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejka,dzień dobryw niedziele...
Mój mężulek już pojechał dizsiaj o 5 rano wyjechał,wraca 23 czerwca...takze znowu sama z Matkiem.
Właśnie jemy śniadanie,a potem kawa,troszke ze snem poszaleliśmy.
Ide poczytać co naklikałyście wcześniej i poodpisuje jakby co...

reklama
Ewcia Bidulko, to gdzie miałabyś się wyżalić, jak nie tu. Dobrze, że ja mogę sobie klikać bezkarnie, oczywiście, jak nie stoi obok mnie akurat wszędobylski smyk.

A ja ze zwykłego kataru dorobiłam się zakażenia krtani i tchawicy. Po wizycie u internisty nie było poprawy, dlatego wybrałam się do laryngologa.:sick::sick:
Nawet pisać za dużo nie miałam siły.
Marlenka dobrze,że jest BB wszystko tutaj mozemy pisać,żalic się itp...;-):-)

Witam w sloneczny i chyba cieply dzien i ma byc z dnia na dzien cieplej
pogoda_21.gif

Ja siedze dzis caly dzien sama z Vanesska bo pojechali na pogrzeb i dopiero wroca kolo 7 wieczorem.Zaplanaowalam sprzatanie a pranie juz sie kreci:tak:
Ewcia no pewnie ze fajnie tak sie wyzalic komus raz na jakis czas.
Iwonka ja mam nadziejeże będzie ocraz łądniej,niedługo czerwiec, a tu deszcze,chociaz wczoraj i dzisija u mnie super...

Ewcia, to Ty masz terror.. ..
No niestety Novaczka,chyba mó mąż jest o was zazdrosny:-D:tak::-D,ale spoko,teraz pojechał i jestesm znowu wolna na bB będe czesto i gęsto..

A my właśnie z grilla wróciliśmy. Ja się okropnie zjarałam na tym słońcu- dzieci zresztą też a teraz mamy prawie burzę :-(Spadam kąpać maluchy i później o ile nie usnę z nimi to skrobnę coś jeszcze
Aniab super,że grilowaliście,ale z opalaniem no to nieźle,niby taka słabe słońce,a ty zjarana, ja też musiałąbym cosik sie opalić...

Jestem z powrotem:-) Chyba z pół godziny minęło zanim przeczytałam wszystko a i tak po łebkach i niewiele pamiętam. Muszę przyznać że tydzień u teściowej minął całkiem przyjemnie choć pogoda nie dopisała. Codziennie jeżdziłyśmy w odwiedziny do kolejnych ciotek i kuzynek czas minął bardzo szybko i sympatycznie. Mimo to obawiam się że już w następnym tygodniu działałybyśmy sobie na nerwy. No i cały czas nie mogę się pozbyć uczucia że teściowa jest przekonana że byłaby lepszą mamą dla mojej Julki a to, co tu dużo mówić. kładzie się cieniem na naszych stosunkach.Mimo to jeśli zaproszą mnie znów, pewnie skorzystam z zaproszenia;-)
[*]
[*]
Cloe super,że wyjazd się udał,że nie było zgryzów z teściową. U mnie też teściowa strasznie mi nagabuje i chce być lepsza,myśli,że żyje więcej to umie moje dziecko więcej i lepiej ubrać, najeść, pzrebrać, mądrzejsza czasami jest od salomona gacie,,,ale dobrze,że mój mąz w to ingeruje i ona wtedy uchicha.:-):tak:

Moje dziecko zjadło kanapke ide teraz dać mu płatki kukurydziane,ale bez mleka,bo on nie lubi mleka:no:niestety....
A ide kawe robić i mam faworki,może któraś chce sobie pochrupać. Robiłąmw czoraj mężowi o 23,żeby miał na wyjazd.

Alem się rozxpisałąmmm

Witam w niedzielny poranek, właśnie wypiłam kawę i biorę się za jedzenie karpatki - wczoraj wieczorkiem zrobiłam.:tak::tak::tak:
U nas pogoda super i chyba spędzimy ten niedzielny dzionek na dworku, albo pojedziemy później do lasu. Majka w nocy budziła sie 5 razy - jak nic idą nowe zęby

Witam w niedzielny poranek, właśnie wypiłam kawę i biorę się za jedzenie karpatki - wczoraj wieczorkiem zrobiłam.:tak::tak::tak:
U nas pogoda super i chyba spędzimy ten niedzielny dzionek na dworku, albo pojedziemy później do lasu. Majka w nocy budziła sie 5 razy - jak nic idą nowe zęby

Witaj Anaconda ja włąśnie łykam kawe jeszcze,mniam a karpatka uwilbiam,mój mąż też...U nas też super pogoda i chyba wybyjemy dada z synem...
OJej bidulko znowu nocka zawalona,miejmy andzieje,że szybko wyjdą ząbki i się wyśpisz do bólu...

Witam w słoneczny ranek . Pogoda u nas przepiekna. Dziś odwiedzają nas znajmomi z Opola bardzo się cieszę:tak: Choć żałuję że nie przyjechali wczoraj tak jak było w pierwotnych planach. Zrobilibyśmy grilla wypili parę browarków jak za starych dobrych czasów. ;-)A tak przyjadą w południe i już pewnie po południu będą wracać .
Ewcia bidulko znów jesteś sama. Ale jeśli cie to pocieszy to powiem ci że mój mąż codziennie rano o ósmej wyjeżdża do pracy , wraca często ok. dwudziestej a jeszcze musi się logować z domu do pracy . Jeśli nawet się nie loguje to idzie sobie pograć bo twierdzi że to jedyna dla niego rozrywka, więc można powiedzieć że obie jesteśmy słomianymi wdowami;-)
A jeśli chodzi o teściowe to trzeba nabrać do nich dystansu.Po co sobie psuć nerwy No i dzięki Bogu żadna z nas nie mieszka z teściową . Ewcia wyobrażasz sobie co by to było ? Ja nawet nie chcę sobie wyobrażać. I najważniejsze że mężowie stoją po naszej stronie:tak:;-)

.
Ewcia bidulko znów jesteś sama. Ale jeśli cie to pocieszy to powiem ci że mój mąż codziennie rano o ósmej wyjeżdża do pracy , wraca często ok. dwudziestej a jeszcze musi się logować z domu do pracy . Jeśli nawet się nie loguje to idzie sobie pograć bo twierdzi że to jedyna dla niego rozrywka, więc można powiedzieć że obie jesteśmy słomianymi wdowami;-)
A jeśli chodzi o teściowe to trzeba nabrać do nich dystansu.Po co sobie psuć nerwy No i dzięki Bogu żadna z nas nie mieszka z teściową . Ewcia wyobrażasz sobie co by to było ? Ja nawet nie chcę sobie wyobrażać. I najważniejsze że mężowie stoją po naszej stronie:tak:;-)
Witaj Cloe w słomianych hehe:-D:tak:;-):-), no to ty naprawde jakbyś sama czasmai była... ojej mieszkać z teściową ojoj matko nigdy,,,samemu na swoim to jest to...

Hejio..
Wy pewnie na spacerkach z dziećmi,bo tak ładnie.
Moja mama zadzwoniłą i wyciągnęła mnie an targi Fimalu,gdzie jest dużo jedzenia,zabawekdla dzieci,same atrakcje.Takz eajde z małym,co będe w taką pogodę w domu siedziała.papa
mIłego dnia...

reklama
Hejaa.
O jezu co ja widze,nikogo nie było. wsyzsyc na dworzu i dobrze,bo tak łądnie...
Ja właśnie wklejam foteczki na kompa,takze potem tutaj tez dam z wyjazdu dzisiaj i nie tylko.

Do góry