reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

sewa to JEST owca!!!!
wszyscy sie uparli ze to krowa, a ona ma krecona siersc!! no, moze baran.. łeb dziwny, ale jak dla mnie to owcowate.. dobra, spadam, bo dzieciewije mi sie z głodu na kolanach. papatki

reklama
O rety!!!! To inny ten mój kubek :-D:-D:-D:-D:-D:-D ja też myślałam, że to jest krowa :-D:-D:-D:-D:-D:-D U mnie to owca w 100%

Sewa - pneumokok napawa lękiem, bo firmy farmaceutyczne się o to postarały. A tak naprawdę, to są różne szczepy mniej i bardziej groźne. No i są naprawdę bardzo powszechne. Nawet lekarz nie był w stanie mi powiedzieć, czy po szczepieniu Kuba będzie chorował mniej:no:. Ale i tak szczepimy:tak:.

Zuzia jak Jędrek chodziłby do żłobka to też bym szczepiła i to już. A co do firm farmaceutycznych to fakt, niezłą panikę zasiali :wściekła/y:

Sewa - Kuba mógł nawet od Karoliny coś złapać, a dzieci szczepią tylko do 5 lat (też dzisiaj pytałam, czy ją szczepić). Nawet jakby do żłobka nie chodził, to ona z przedszkola coś na pewno przynosi;-).

emi do przedszkola nie chodzi ale jesli tu mam te szczepienia za darmo po pierwsze a po drugie ma kontakt z roznymi dziecmi a przede wszystkim z zuzą ktora do przedszkola chodzi wiec przezorny zawsze ubezpieczony;-)

No i pewnie, my tez szczepimy na wszystko, co mozliwe;-)Bo choc moj do zlobka pojdzie od sierpnia, to jednak teraz tez ma kontakt z dziecmi przedszkolnymi. Wiec przezorny zawsze ubezpieczony:tak:
A u nas lato:tak: Cieplutko, ze az milo,wiec zrobilismy sobie grilla. A teraz jeszcze wrzucilam kawalek jablecznika "na ruszt":tak: i czuje sie bosko:laugh2::laugh2: Tydzien temu bylam u fryzjera, obcielam wlosy, ufarbowalam i odmlodnialam:tak:;-):laugh2::laugh2:
Kocham piatki!! Bo jeszcze dwa dni wolnego, zanim nadejdzie poniedzialek:wściekła/y:

Cześć dziewczynki.:happy:
Melduję się wieczorkiem, ale tylko na chwilę, bo coś padnięta jestem i zaraz chyba wyląduję w łózeczku..:eek:

Sewa, prezeczytałam swój ostatni post (o kubku) i zabrzmial jakbym na Ciebie nakrzyczała.. a wcale tak nie było..:no::no::no: to jest właśnie "urok" pisanego słowa, nie zawsze da się przekazać właściwe emocje i intonację. :no:Nie ma to jak rozmowa "do ócz". :happy:Mam nadzieję, że jednak nie odebrałaś go źle??:confused::confused::confused: A co do krowy, to pewnie byłaby w biała w czarne ciapy..tak myślę..;-):tak::-D
Pozdrawiam, papatki i dobrej nocki..:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

reklama
Weszłam tylko na chwilę.
Właśnie się dowiedziałam, że zmarła moja babcia :-( Wiecie co? W takich chwilach człowiek nie może być sam. A ja jestem.....
Dobranoc!

Do góry