reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No i byla kawka z ciastem..
Zjadłam sama, trudno.. będę gruba i brzydka..
ale jeszcze zostalo, to jeśli któraś ma ochotę, to oczywiście czestuję.. :tak:;-)
Pozdrówki

reklama
Ja chętnie dołączę się do kawusi, bo już mi się same oczy zamykają. Mamusie oświećcie mnie proszę i powiedźcie kiedy ja się wreszcie wyśpię, tzn. kiedy moja córuś zacznie przesypiać całe noce:-D:-D:-D:-D

Witam..
Teoretycznie już powinnaś..
Martyna zaczęła przesypiać noce jak skończyła 4 miesiące. A czemu córcia się budzi? Głodna? Może zęby? Zawsze się budzi czy czasami przezypia? Napisz coś więcej..

He, he, Anaconda - moja pięciolatka śpi ładnie już długo;-):-D, więc może u ciebie też kiedyś ten moment nastąpi:tak:. A tak na serio, to ile razy budzi się w nocy:confused:
Novaczka - czy ty kobieto nie masz litości:baffled:. Teraz ślinka mi kapie na klawiaturę, a nie mam nic słodkiego:no:. Wyślij mi tu kurierem kawałeczek tego ciasta:tak::-D:cool2::happy2::rofl2:.

Budzi się co noc, raz ok.24,30 i potem (ale nie zawsze) nad ranem tak ok.godz. 5-7. Nie wiem czy to zęby czy coś jej się śni brzydkiego bo jak się budzi to z płaczem, a jak wezmę ją do siebie do łóżka to idzie dalej spać cwaniara
zuzia1ty mnie nie pocieszaj, bo do pięciu lat to ja będę już całkowitymi zwłokami człowieka;-):-D:tak:

Novaczka - czy ty kobieto nie masz litości:baffled:. Teraz ślinka mi kapie na klawiaturę, a nie mam nic słodkiego:no:. Wyślij mi tu kurierem kawałeczek tego ciasta:tak::-D:cool2::happy2::rofl2:.

Zuzia, Już posłałam.. :tak:;-)

Anaconda- to jest mała terrorystka.. chce się przytulać i już.. karmiłaś ją piersią i często zasypiała przy cycu? Najprawdopodobniej tak było.. teraz chciałaby mieć mamę przy sobie, nawet jeśli nie karmisz.. Spróbuj zrobić wszystko by nie brać do łóżka.. acha, a Ty ją bierzesz o północy czy rano?
Jeszcze jedno mi przyszło do głowy, czy Ty ją jakoś usypiasz czy sama zasypia? Czasami dzieci usypiane przez rodziców jeśli się obudzą w nocy i rodzica nie ma to nie potrafią same zasnąć.:no: To dla nich szok, bo jak zasypiały to mama była, a teraz nie ma.. Może jednak spróbuje czasem usnąć sama, może najpierw w dzień? Nie wiem gdzie jest przyczyna.. a może po prostu ma taki temperament i już.. przyjdzie Ci rzeczywiście tylko czekać..

Zasypia sama w łóżeczku tylko że ja muszę gdzieś niedaleko siedzieć. Do siebie do łóżka biorę ją dopiero nad ranem, ale też nie zawsze bo jak się wkurzę i już rozbudzę to mówię sobie: o nie mała gnido nie będziesz mną rządziła:-D:-D:-D i wtedy zasypia mi na rękach i ją kładę z powrotem do łóżeczka. W dzień śpi ładnie w łóżeczku, ale i tak wydaje mi się że mało śpi jak na takie dziecko, bo w dzień ok.2 godz. i w nocy ok.9-10 godz. Dlaczego ja nie mam małego śpioszka który śpi po 12 godz. w nocy non stop:-D:-D:-D:-D

Witam!
Moje dziecię śpi, a ja jak zwykle na BB:tak: Byłam dziś na dłuuuugim spacerze i jak mały wstanie to idę drugi raz, bo słonko świeci, trzeba trochę się napromieniować;-):-D

Zuzia dobrze, że z małym już ok. Ale pneumokok :szok: :szok: :szok: może niegroźny ale sama nazwa napawa lękiem :szok:

Novaczka ciacho wygląda smakowicie :tak: A wiesz, że mam taki kubek tylko z owcą :tak::-D:tak::-D

Anaconda może faktycznie Zuzia ma rację ;-) wyśpisz się jak mała będzie miała 5 lat ;-):-D Musisz uzbroić się w cierpliwość :tak:

Dziewczyny jak to jest z tą szczepionką na ospę? Potrzebna jest jedna dawka, czy więcej? I ile ona kosztuje?
Powoli zaczynam się gubić z tymi szczepieniami :baffled: :baffled: :baffled:

reklama
Witam laseczki Nowaczka nic ci nie zaszkodzi bedziesz teraz biegała za Martynią to ci sie ciasteczko nie zdarzy odlozyc hehe

Anaconda nie martw sie już niedługo bedzie spała mojej koleżanki chłpaki bo bliźniaki do 2 lat budzili sie w nocy i wołali pić a moja emi od dawna spi cała noc jeszcze niedawno wstawała kolo5 na mleczko i dalej spala a teraz juz nawet na to mleczko sie nie budzi:tak:

Do góry