reklama
anaconda27
styczniówka2006
Ja chętnie dołączę się do kawusi, bo już mi się same oczy zamykają. Mamusie oświećcie mnie proszę i powiedźcie kiedy ja się wreszcie wyśpię, tzn. kiedy moja córuś zacznie przesypiać całe noce
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
He, he, Anaconda - moja pięciolatka śpi ładnie już długo;-), więc może u ciebie też kiedyś ten moment nastąpi. A tak na serio, to ile razy budzi się w nocy
Novaczka - czy ty kobieto nie masz litości. Teraz ślinka mi kapie na klawiaturę, a nie mam nic słodkiego. Wyślij mi tu kurierem kawałeczek tego ciasta.
Novaczka - czy ty kobieto nie masz litości. Teraz ślinka mi kapie na klawiaturę, a nie mam nic słodkiego. Wyślij mi tu kurierem kawałeczek tego ciasta.
anaconda27
styczniówka2006
Budzi się co noc, raz ok.24,30 i potem (ale nie zawsze) nad ranem tak ok.godz. 5-7. Nie wiem czy to zęby czy coś jej się śni brzydkiego bo jak się budzi to z płaczem, a jak wezmę ją do siebie do łóżka to idzie dalej spać cwaniara
zuzia1ty mnie nie pocieszaj, bo do pięciu lat to ja będę już całkowitymi zwłokami człowieka;-)
zuzia1ty mnie nie pocieszaj, bo do pięciu lat to ja będę już całkowitymi zwłokami człowieka;-)
Zuzia, Już posłałam.. ;-)
Anaconda- to jest mała terrorystka.. chce się przytulać i już.. karmiłaś ją piersią i często zasypiała przy cycu? Najprawdopodobniej tak było.. teraz chciałaby mieć mamę przy sobie, nawet jeśli nie karmisz.. Spróbuj zrobić wszystko by nie brać do łóżka.. acha, a Ty ją bierzesz o północy czy rano?
Jeszcze jedno mi przyszło do głowy, czy Ty ją jakoś usypiasz czy sama zasypia? Czasami dzieci usypiane przez rodziców jeśli się obudzą w nocy i rodzica nie ma to nie potrafią same zasnąć. To dla nich szok, bo jak zasypiały to mama była, a teraz nie ma.. Może jednak spróbuje czasem usnąć sama, może najpierw w dzień? Nie wiem gdzie jest przyczyna.. a może po prostu ma taki temperament i już.. przyjdzie Ci rzeczywiście tylko czekać..
anaconda27
styczniówka2006
Zasypia sama w łóżeczku tylko że ja muszę gdzieś niedaleko siedzieć. Do siebie do łóżka biorę ją dopiero nad ranem, ale też nie zawsze bo jak się wkurzę i już rozbudzę to mówię sobie: o nie mała gnido nie będziesz mną rządziła i wtedy zasypia mi na rękach i ją kładę z powrotem do łóżeczka. W dzień śpi ładnie w łóżeczku, ale i tak wydaje mi się że mało śpi jak na takie dziecko, bo w dzień ok.2 godz. i w nocy ok.9-10 godz. Dlaczego ja nie mam małego śpioszka który śpi po 12 godz. w nocy non stop
sewa
mamuśka ;-)
Witam!
Moje dziecię śpi, a ja jak zwykle na BB Byłam dziś na dłuuuugim spacerze i jak mały wstanie to idę drugi raz, bo słonko świeci, trzeba trochę się napromieniować;-)
Zuzia dobrze, że z małym już ok. Ale pneumokok może niegroźny ale sama nazwa napawa lękiem
Novaczka ciacho wygląda smakowicie A wiesz, że mam taki kubek tylko z owcą
Anaconda może faktycznie Zuzia ma rację ;-) wyśpisz się jak mała będzie miała 5 lat ;-) Musisz uzbroić się w cierpliwość
Dziewczyny jak to jest z tą szczepionką na ospę? Potrzebna jest jedna dawka, czy więcej? I ile ona kosztuje?
Powoli zaczynam się gubić z tymi szczepieniami
Moje dziecię śpi, a ja jak zwykle na BB Byłam dziś na dłuuuugim spacerze i jak mały wstanie to idę drugi raz, bo słonko świeci, trzeba trochę się napromieniować;-)
Zuzia dobrze, że z małym już ok. Ale pneumokok może niegroźny ale sama nazwa napawa lękiem
Novaczka ciacho wygląda smakowicie A wiesz, że mam taki kubek tylko z owcą
Anaconda może faktycznie Zuzia ma rację ;-) wyśpisz się jak mała będzie miała 5 lat ;-) Musisz uzbroić się w cierpliwość
Dziewczyny jak to jest z tą szczepionką na ospę? Potrzebna jest jedna dawka, czy więcej? I ile ona kosztuje?
Powoli zaczynam się gubić z tymi szczepieniami
reklama
K
kasiula matula
Gość
Witam laseczki Nowaczka nic ci nie zaszkodzi bedziesz teraz biegała za Martynią to ci sie ciasteczko nie zdarzy odlozyc hehe
Anaconda nie martw sie już niedługo bedzie spała mojej koleżanki chłpaki bo bliźniaki do 2 lat budzili sie w nocy i wołali pić a moja emi od dawna spi cała noc jeszcze niedawno wstawała kolo5 na mleczko i dalej spala a teraz juz nawet na to mleczko sie nie budzi
Anaconda nie martw sie już niedługo bedzie spała mojej koleżanki chłpaki bo bliźniaki do 2 lat budzili sie w nocy i wołali pić a moja emi od dawna spi cała noc jeszcze niedawno wstawała kolo5 na mleczko i dalej spala a teraz juz nawet na to mleczko sie nie budzi
Podziel się: