reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Heja,,
w koncu powstawałyście hehe
Ja już siedze i poł kawy wypite... smacznego życze oczywiście kawusii.
Iwonka co to ten darmowy hosting??

reklama
Witajcie Dziewczyny;
U nas też zimno,ale słoneczko świeci.Kacperka oczka już wyglądają o niebo lepiej:tak: :tak: :tak: .Własnie przed chwilą zadzwoniła moja siostra,że wybierają się całą rodziną do Wrocławia i czy nie chcemy jechać z nimi.Oczywiście że jedziemy.jak tylko Kacper się wyśpi i zje 2 śniadanie jedziemy:-) :-) :-) .Zabieramy też babcię /ma dziśiaj urodzinki/ i heja w drogę.Pojedziemy do ogrodu botanicznego albo zoologicznego.Musimy się naradzić.Zapowiada się fajny dzień.Zmykam szykować całą wyprawę.
Do miłego.....:tak: :tak: :tak:

Ewcia a gdzie tak ci pokazuje?Wkleilam gify na probe,czasami tak jest ze znikaja i pokazuje sie reklama darmowy hosting.Ale ja nie widze zeby to pokazywalo..

Ewcia chciałam zagłosować na fotkę i nie mogę. Nie wchodzi mój głos:no: :no: :no: :baffled:

Donatella miłego wyjazdu życzę!

Iwonka ja też widzę to co Ewcia, nie ma gifa

Ewcia a gdzie tak ci pokazuje?Wkleilam gify na probe,czasami tak jest ze znikaja i pokazuje sie reklama darmowy hosting.Ale ja nie widze zeby to pokazywalo..
Nom ja widze w towich wcześniejszychd zisiaj postach...

Ewcia chciałam zagłosować na fotkę i nie mogę. Nie wchodzi mój głos:no: :no: :no: :baffled:
Coś tam sie zacina na ten stronce o głosowaniu. ten głos zapewne wejdzie potem,bo mi też później wchodza...dzięki bardzoo

Przypomne swoje pytanie z wczoraj bo nie wiem czy ktos by prZeczytal?;-);-);-);-)
Ja nie mam Iwonka,ale mój tata ma...ale tam nie ma polsatu,a ja tylko praktycznie polsat męcz ei tvn..

reklama
Dziewczynki zmykam teraz. Muszę ogarnąć trochę mieszkanko, wyprysznicować się i ubrać, bo jeszcze w szlafroku siedzę:szok: Życzę Wam miłego przedpołudnia i całego dnia! Na razie, pa!

Do góry