reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No i chustawka zmontowana i juz wyprobowana:tak::-)Moje dziecko spi,ja obiadek mam z wczoraj bo rosolu na gotowalam:-p:-p:-pPosprzatalam sobie podworko i siedze.A pogoda do bani:wściekła/y:Raz pada deszcz i szybko chowam pranie a raz swieci slonce i jest w miare nawet cieplutko akle wiatrzysko jest okropne:baffled::baffled::baffled:Chcemy sobie kielbaske z grila zrobic ale nie wiem co z tego wyjdzie.
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!

No i ja się wyrobiłam więc czas na dwór.
Iwonka fajna huśtawka. Sprawnie Ci montaż poszedł. Ja w zeszłym roku dostałam huśtwkę od męża żebym miała się na czym bujac jak Mati na świat przyszedł:-) I ciuszki super.
No to lecę na plac bo dzieciaki już roznoszą chatę i znowu będzie co sprzatac.:tak: :happy:

My już po wizycie u okulisty.Wygląda na to,że Kacper ma też uczulenie na jakieś pyłki.Pani doktor /cała w falbankach/rzuciła od niechcenia okiem:-D :-D :-D -przeciez to okulista/i stwierdziła,że to jej wygląda na jakieś uczuleniowe sprawy.Taką diagnozę to i ja mogłam postawić:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: .Po czym przez 10 minut wertowała jakiś leksykon leków zastanawiając się co by tu nam przepisać.W efekcie przepisała kropelki ,które dostałam dopiero w czwartej aptece.Oby chociaż pomogły :baffled: :baffled: :baffled: .

Iwonka-ta Twoja huśtawka to moje marzenie:tak: :tak: :tak:

U mnie od jutra ograniczony dostęp do kompa.Przechodzimy na jakąś inną taryfę i mąż zapowiedział ograniczenie:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: .Mam nadzieję,że żartował....:szok: :szok: :szok:

A to moje dziecko ze swoją ukochaną babcią...

A my wlasnie do domku wrocilismy bo taki wiatr ze hej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a niebo bezchmurne:cool2:Znalazlam sposob na bezstresowa zmiane pampersa(bo ostatnio znow nie daje mi sie przewijac)Wlaczam telefon kom.. i puszczam jej filmiki muzyczne i nie tylko,takie dla dzieci mam wgrane:tak::-):happy:
Donatella moze i faktycznie to alergia:confused:a nie daj sie mezowi i powiedz mu zeby sam krocej z neta korzystal zebys Ty mogla z nami klikac czesciej;-);-);-)A jak konik bujaczek:confused:,widze ze korzysta synek:tak::-)Moja juz zalapala i sama ladnie sie buja:tak::happy:
zuzia fotki mojej malej modelki w nowych strojach oczywiscie wkleje:-D:-D:-D
OlaK niestety taka pogoda nie ciekawa ma byc na dluzej z nami.:-:)baffled:Ale milego wypoczynku zycze i Leice tez:tak::-):-):-):-):-)Czekamy na powrot i relacje;-)

Witajcie.
Iwonka- ciuszki dla Vanesski śliczne, a huśtawka to dla całej rodzinki..;-) :-D a, i przy okazji dziękuje za wyjaśnienie co to scrapbooking. W końcu sama też poczytałam i juz jestem mądrzejsza.

U nas pogoda też byle jaka. Tzn. słoneczko owszem świeci, ale zimno. My nadal nie wychodzimy, bo jeszcze cos tam siedzi i katar z kaszlem się utrzymują, ale przynajmniej nie jest nam szkoda ładnej pogody.

Ja teraz mam mało czasu na BB, bo mężulo jest w domu i albo okupuje kompika, albo urządzamy rodzinne zabawy. Mogę się wiec rzadziej pokazywać, ale postaram sie chociaż czytać..
W miarę regularnie prowadzę blogusia, więc tam zawsze coś znajdziecie. A przy okazji- w końcu wysłałam fotke na konkurs. Polecam się w głosowaniu. Wejście z blogu, ale dla ułatwienia jeszcze podam tutaj lineczkę:
uFOTO.pl - konkurs
Zauważyłam, że mozna głosować tylko na 1 zdjecie w ciagu dnia, bo jak chciałam zagłosować na inne, to mi nie zarejestrowało glosu.. Może dlatego ostatnio Iwonka nie widziała(ś), zeby ruszał licznik.
Pozdrawiam. Acha, może uda mi sie jeszcze wkleić zdjatka do galerii BB..? Jakoś tak chciałabym, a nie umiem zorganizować sie czasowo. Wszystko zajmuje mi strasznie dużo czasu..

No faktycznie Novaczka masz racje z tym glosowaniem bo teraz jak chcialam zaglosowac na zdjecie twojej corci to juz nie moglam :no:bo oddalam dzis juz glos na Mateuszka ale wlasnie tylko na jedno zdjecie moglam.

No i jak tu teraz glosowac jak sa dwa male rywale;-);-);-);-);-)

Moje dziecko upatrzylo sobie jedna ksiazke w domu.Non stop ja oglada i juz na zapytanie gdzie jest co,elegancko odpowiada.A jest to ksiazka BOB BUDOWNICZY:szok::-D:-D:-DI pokazuje gdzie jest koparko-ladowarka,betoniarka,dzwig,walec,spychacz i inne sprzety:szok::-DChyba jej kupie zestaw dla chlopcow z mlotkami itd bo uwielbia krecic srubki i wszelkie prace zwiazane z tym:-D

Ewcia - no i w końcu znalazłam czas, żeby zagłosować na twojego synka w konkursie;-).
Dzięki bardzo..

No i chustawka zmontowana i juz wyprobowana:tak::-)Moje dziecko spi,ja obiadek mam z wczoraj bo rosolu na gotowalam:-p:-p:-pPosprzatalam sobie podworko i siedze.A pogoda do bani:wściekła/y:Raz pada deszcz i szybko chowam pranie a raz swieci slonce i jest w miare nawet cieplutko akle wiatrzysko jest okropne:baffled::baffled::baffled:Chcemy sobie kielbaske z grila zrobic ale nie wiem co z tego wyjdzie.
No super odjazdowa Iwonka,ja szwgaierce tez juz musze zakomunikować aby rozłożyć,bo ona ma jeszcze złożoną...

U mnie od jutra ograniczony dostęp do kompa.Przechodzimy na jakąś inną taryfę i mąż zapowiedział ograniczenie:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: .Mam nadzieję,że żartował....:szok: :szok: :szok:
Oj Donatelka my też ammy taką nadzieje,że mąż żąrtował.
Cjhociaż mój mąż jak przyjedzie to też będzie ograniczony dostęp mó do netu,:-D :tak: Jak aj to przeżyje...a wraca w sobote teraz 5 maja...

Ja teraz mam mało czasu na BB, bo mężulo jest w domu i albo okupuje kompika, albo urządzamy rodzinne zabawy. Mogę się wiec rzadziej pokazywać, ale postaram sie chociaż czytać..
W miarę regularnie prowadzę blogusia, więc tam zawsze coś znajdziecie. A przy okazji- w końcu wysłałam fotke na konkurs. Polecam się w głosowaniu. Wejście z blogu, ale dla ułatwienia jeszcze podam tutaj lineczkę:
uFOTO.pl - konkurs
Zauważyłam, że mozna głosować tylko na 1 zdjecie w ciagu dnia, bo jak chciałam zagłosować na inne, to mi nie zarejestrowało glosu.. Może dlatego ostatnio Iwonka nie widziała(ś), zeby ruszał licznik.
Pozdrawiam. Acha, może uda mi sie jeszcze wkleić zdjatka do galerii BB..? Jakoś tak chciałabym, a nie umiem zorganizować sie czasowo. Wszystko zajmuje mi strasznie dużo czasu..
Ano tak Novaczka ja od soboty będe m iałą mało czasu na BB i blogaska...]
A głosować tot ylko na zmiane...:tak: :tak:

Na zmianę.. hi hi
Udało mi sie wstawić u nas w Galerii..
Pozdrawiam i zmykam pobawić się z rodziną, bo dziecko obudzone i tatuś już też odpoczął..
He no to dobrze,będizemy oglądać małą Martnke.

Buziolki wszystkim...

reklama
Do góry