reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja tylko na chwilę, bo mam tak zimno w domu :-( że zaraz wskakuję do wyreczka i idę spać :tak: Nie znoszę tego okresu, gdy już przestają grzać kaloryfery, a na dworze jest zimno :no:
Na następne dni też nie zapowiadają ciepła :no: Ale weekend:baffled:

Iwonka huśtawka bardzo fajna :tak: Musisz kupić Vanessce zestaw "Małego majsterkowicza" ;-)

Donatella trzymam kciuki, aby kropelki pomogły Kacperkowi. Co do internetu. Nie daj się mężowi ;-) i zaglądaj do nas często:tak:

Dobrej nocy życzę!!! Papatki!!

reklama
sewa ja na szczescie mam kominek i grzeje sie kiedy chce:tak::-)Teraz wlasnie tez sie pali w nim ale jest za goraco juz i mam po otwierane okna:eek:A try masz centralne u siebie:confused:U mojego ojca to jeszcze grzeja choc ma zakrecone grzejniki bo u niego i tak cieplo:tak:
Dobra ja zmykam do lozeczka popatrzec na TV :tak:
A !!! czy ma ktoras z was TELEWIZJE "N" nowej generacji :confused::confused::confused:
DOBRANOC

Hej a właściwie dobry wieczór:-) Byłam dziś w knajpce z dawną przyjaciółką poplotkowałyśmy i popiłyśmy jak za dawnych czasów ale było fajnie:-):tak:. Tyle że reszta w knajpce ...towarzystwo tak około 17 lat:eek: Musimy jeszcze wybrać się do Kaskady - dyskoteki do której chodziło się kiedy same miałyśmy tyle lat Ciekawe co z tego porównania wyjdzie. Złapałyśmy namiar na Iwonę - jeszcze jedną psiapsiółę która skąd inąd towarzyszyła w dawnych wypadach. Z takim towarzystwem impreza musi być udana:-D:tak:
Iwonka huśtawka super:tak:
Domatella trzymam kciuki żeby jednak to podrażnienie nie wynikało z alergii po co mały ma sie męczyć
Trzcionkami się rozmamzuje w ięc uciekam Dobranoc wszystkim

Hej spiochy wstawac!!!
Witam:-)Moje dziecko dzis mi zrobilo pobudke o 6:20:baffled::baffled::baffled:ale i tak z lozka wstalam dopiero po 8 :tak:;-)Slonko swieci ale jest zimno:szok::wściekła/y::no::dry::baffled:Pozniej mamy zamiar gdzies wybyc ale najpierw zaraz wezme sie za obiadek zeby juz byl jak wrocimy glodni:-p:-p:-p.Pozdrawiam!:-):happy::-):happy::-):happy:

Dzień doberek kochaniutkie w Święto Pracy!!! (coś dla nas siedzących w domu i nie pracujących:-D :-D ).
Ojej co ja widze żadnej nie było jeszcze z kawą,ani wogóle wczoraj 4 posty po mnie,hmmm
Zapewne dizsija macie mężów w domu i trezba się zająć nimi...
U mnie pada deszcz dzisiaj,makabra co??:confused:
my się nigdzie nie wybieramy,może tylko do cioci naobiad i kawe...
:-D :tak: Życze miłęgo leniuchowania w te święto;-) :-D :laugh2: TYlko nic nie sprzątajcie dizsiaj hehe bo pójdzie na marne święto przezież...
A my jemy śniadanie i ja kawe łykne sobie sama:-(

No pustki tutaj widze:dry:Dzis w nocy ma byc mroz,u mnie -4 :szok::szok::szok:
Moje slonko spi,a ja z R. wypije sobie szampanika:tak::-)
U mnie też tak było w nocy,a teraz pada i pada...
A z jakiej okazji szampan,chyba z okazji święta pracy,,,

Hej a właściwie dobry wieczór:-) Byłam dziś w knajpce z dawną przyjaciółką poplotkowałyśmy i popiłyśmy jak za dawnych czasów ale było fajnie:-):tak:. Tyle że reszta w knajpce ...towarzystwo tak około 17 lat:eek: Musimy jeszcze wybrać się do Kaskady - dyskoteki do której chodziło się kiedy same miałyśmy tyle lat Ciekawe co z tego porównania wyjdzie. Złapałyśmy namiar na Iwonę - jeszcze jedną psiapsiółę która skąd inąd towarzyszyła w dawnych wypadach. Z takim towarzystwem impreza musi być udana:-D:tak:
No to super Cloe ,że sobie wypad zrobiłaś i poplotkowałaś.he:-)

Ewcia bez okazji,mam kilka w zapasie butelek a ja lubie:-p:-p:-pa kawki tez sie napije z Toba z checia:tak::-)
Ja moge sobie klikac bo tatus zajmuje sie dzieckiem wiec mam wolne:tak::-D

Witam!
Rety jakie zimno!!!!!! Oszaleć można :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Iwonka ale Ci zazdroszczę tego kominka:tak: u mnie jest centralne i w kwietniu już nie grzeją. Dziś do spania wyciągnęłam elektryczny kocyk:tak: Ale mi było cudnie :tak: A teraz zimnica od nowa.

Cloe fajnie, że imprezka się udała.

Ewcia ja teraz z kawką siedzę.

reklama
Do góry