reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
IWONKA ja ci polecam BABY design model Travel
Jest wygodna dla dziecka i dla mnie ma rozkladane oparcie, koszyk na zakupy, miekkie piankowe raczki, jest lekka 7.5kg, do tego jest folia przeciwdeszczowa i pokrowiec na nogi. Ogolnie POLECAM

Witam jakoś nie miałam czasu w weeckend na kompa:-(Wczoraj jeszcze nieoczekiwanie poszliśmy doi znajomych w odwiedzinki i wróciliśmy przed 21 i odrazu lulu,oczywiście po położeniu małego i posprzątaniu:-(U nas dziś pogoda się zepsuła jakoś pochmurno i nie wiadomo będzie padać czy nie:confused:

No to dziewczyny ja sie na dzis zegnam, moze jeszcze podejrze co piszecie... ale nie obiecuje, bo wybieram sie na spacer po poludniu, a teraz zmykam gotowac obiadek

Papa no i dziekuje za zyczenia:-) :-) :-)

Sylwia, wszystkiego najlepszego :-)

Ciekawa jestem dokąd nad morze wybiera się Leika? My jedziemy jutro do Mielna, chociaż pogoda podobno ma być słaba, ale może się mylili w radiu? ;-)

Maksio właśnie wyruszył z nianią autobusem na wycieczkę na dworzec kolejowy oglądać pociągi. Matka-kwoka jestem i trochę się denerwuję, nie wiem czemu...
A ja posprzątam, zakupy, gotowanie.... pakowanie, moje ulubione zajęcia ;-)

Miłego dnia wszystkim!!

Witajcie, ja jak zwykle spóźniona od poniedziałku.
Sylwia wszystkiego najlepszego, sto lat!!!
Leika i Ola udanego wypoczynku- zazdroszczę Wam bo ja niestety siedzę w domu, mąż ma multum roboty! :confused: chyba na wczasy do Chorwacji zbiera:szok: :-D
Donatella daj znac po wizycie u okulisty co tam z Kacperkiem.
A ja wczoraj wylądowałam na 1,5 h w parku rozrywki z mężem i dziecmi. Maluchy pojeździły na karuzeli a ja pozwiedzałam bo na więcej nie było czasu. Zresztą tam trzeba iśc na caluśki dzień. A atrakcji że głowa boli...:tak: Moje dzieciaki oszalały:happy: No a w drodze powrotnej wylądowaliśmy u znajomych na ploteczkach i wypiłam lampkę cherry także w domku już tylko spac mi się chciało. No i przez to dziś takie zaległości, bo mam dużo do sprzątania. Jeszcze nie skończyłam.. Zaraz idę do tej roboty:-( Więc jak skończę to się odezwę chyba że do jutra będę to sprzatac ;-) :-) I jeszcze obiad zrobic. :szok: Jeszcze nawet kawy nie piłam ani śniadania nie jadłam...Pa

Witam:-)
U nas też słońce, ale zimno, brrrr. Spacer zaliczony, mój Kuba na placu zabaw zaczyna pokazywać rogi:evil:. Jak mu czegoś nie pozwalam, to nogi mu się robią jak z waty i warczy na mnie:tak:, tak, tak, nie płacze, tylko warczy:-D.
W sobotę byliśmy na ślubie, była super letnia pogoda. Ślub taki sobie, stwierdziliśmy że nasz był fajniejszy;-). Teściowa z teściem próbowali grać dobrych dziadków, ale Kuba nie chciał do nich iść (w końcu wogóle ich nie zna). No i kto na niego spojrzał to był płacz, dopiero po jakimś czasie się przyzwyczaił.
Sylwia - wszystkiego najlepszego:-):-):-):-):-)
Donatella - trzymam kciuki, żeby oczka Kacperka szybko wyzdrowiały
Iwonka - super ciuszki kupiłaś małej, czekamy na zdjęcia Vanesski w sukienkach:-)
Leika, Ola - udanej wycieczki:-). Byłam w Mielnie dwa lata temu (właściwie w Unieściu, ale to o rzut beretem:-D). Fajnie było:tak:.

reklama
A ja już posprzatałąm,ogarnełam. Obiad mam zrobiony.
Także lece na dwó z synkiem,jest zimko,ale ciepło sie ubierzemy, grunt że nie pada.
buziole..
Miłęgo dnia..

Do góry