reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam :))

Kasiulla - a chcecie celować "w chłopaka"? To mogę Ci napisać jak zwiększyć prawdopodobieństwo poczęcia chłopca, prawidłowo stosowana metoda daje 80% szans na chłopca :))

My o drugie planujemy się starać w przyszłoroczne wakacje, gdy Nati skończy 2 latka :)

witajcie

nam szykują sie 2 wesela :happy: (4 sierpien i 29 wrzesien), w sumie to 3, ale to jedno przypada 18 sierpnia, jak akurat będzeimy na wakacjach, a wszystkie u znajomych, bo z rodziny to nikt na razie się nie zapowiada

a dziś pogoda super, mielismy jechac na żużel, ale okazało sie że odwołali :baffled: i w sumie dobrze, bo od rana sprzeczaliśmy sie u której babci zostawić Maję :baffled:

o drugą dzidzię (i najlepiej żeby to była dziewczynka) chcielibyśmy zacząć sie starć w przyszłym roku, tak marzec-kwiecień, ale to wszystko zalezy od tego, czy zdążymy uregulowac pewne prawne sprawy dotyczące mieszkania :-(

Witam :))

Kasiulla - a chcecie celować "w chłopaka"? To mogę Ci napisać jak zwiększyć prawdopodobieństwo poczęcia chłopca, prawidłowo stosowana metoda daje 80% szans na chłopca :))

My o drugie planujemy się starać w przyszłoroczne wakacje, gdy Nati skończy 2 latka :)

Leika oczywiscie ze chcemy celowac w chlopaka tzn ja moze bardziej znow w dziewczynke :-p(nawet ubrania mam w sumie wszystkie rozowe:-( ) ale niech im bedzie :-D :-D :-D
wiec poprosze o ta metode :tak: :-)

Dzień dobry!

A my dziś spaliśmy do 9:00:szok: :szok: :szok: :szok: Już trzeci raz w tym tygodniu moje dziecko dało mi się wyspać:-D :-D :-D

Pogoda słoneczna, ale na razie zimno:-( Mam nadzieję, że potem trochę się ociepli bo umówiłam się ze znajomymi na wycieczkę nad zalew. Pospacerować i złapać leśnego powietrza :tak: :tak: :tak:

Jestem trochę wściekła, bo robiłam wczoraj porządki w dokumentach i okazało się, że mój paszport jest ważny do maja:szok: :szok: :szok: Qrczę byłam pewna, że do przyszłego roku :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Muszę lecieć w poniedziałek złożyć wniosek :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Czesc, u nas pogoda sie zdecydowanie poprawila:tak: :tak: Jest duzo cieplej, bo ponad 20 stopni:tak: ,wiec znow dzisiaj po poludniu ruszymy na dlugi spacerek:tak: W koncu mam polskie programy, wprawdzie tylko tvn in tvpolonie, ale to zawsze cos, moja mama jest bardzo uszczesliwiona, bo bedzie mogla swoj "taniec z gwiazdami" ogladac:tak: .
Kasiulla spoznione zyczonka urodzinowe!!! W takim razie zycze ci rowniez, by drugi dzieciaczek byl plci meskiej!!:tak: Kiedy to bylo, gdy ja mialam 25lat:szok: :szok: :-D :-D :laugh2:
A to moj Erik, ktory byl troszke "nie w sosiku" :laugh2: i ja z wizyty u naszej znajomej

Pycha ja mam tez dwa wesela ale w przyszlym roku i prawie jedno po drugim, bo moj brat w czerwcu, a brat meza w maju, jakby sie kurde zmowili, normalnie tragedia:szok: :szok: ;-) ;-) :laugh2:

Och jak tu sie rozweseliło...
I widze planowanka dzidizusia u wielu,,fajowo...:tak: ;-)
My idziemy jeść obiadek,pizze zjemy wczorajszą.

Sewa no na paszport to chyba zmiesiac się czeka.Więc w pon szybciutko leć..:-)

reklama
witam tak czytam i sie bardzo ciesze ze mam tak wspaniałego męża :-) jak zaszłam w ciąże to chodziłam do pracy do końca do dnia terminu ale jak urodzim moją śliczna Julię to postanowiłam zrezygnować z pracy :-) i mąż mnie poparł w 100% razem stwierdziliśmy że nasza Julia bedzie wychowywana przez mamę a nie przez opiekunki, żłobek i babcię :-) i cały czas mam poparcie męża nasza julia ma już 10 miesięcy a ja nie myślę o powrocie do pracy a drugim dziecku. mój mąż jest ze mnie dumny i nigdy nie usłyszałam od niego że nie robię nic zawsze twierdzi że moja praca w domu jest niedoceniona:-)

Do góry