reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć.:happy:
Wpadłam na chwilkę, poczytałam i..

Donatella, mam nadzieję, ze nie będę Cię miała na sumieniu ;-) Ja piję rozpuszczalną pół na pół z mlekiem, to taka kawa-niekawa.. Szatany już mi nawet nie smakują. A Ty jaką?:confused:

Kasiulla- urodzinowe uściski i spełnienia marzeń!:-D :-D :-D
Ola, to Ty masz anielską cierpliwość. Ja już dawno nakładłabym babie do rozumu, ze to ona u mnie pracuje a nie odwrotnie.:wściekła/y: A co do porodu, to też swoje przeszłaś..:tak: :eek: :szok:

Leika, gratulacje dla Małej i faktycznie szykuj blokady.. ;-)
Ewcia, to żywienie aktualne, czy już zapasy słoiczkowe?:confused:

Iwonka, kuruj się szybciutko dziewczyno, żebyś biegała na spacerki, bo zaraz lato! No i żebyś się opalała dalej..;-) :tak: :-D
AniaB- jesteś dzielną dziewczyną. Tyle przeżyć..:szok:

Pozdrawiam Was cieplutko.
Jutro imprezuję, bo Siostra chrzci swojego synka, a mężulo jest chrzestnym..
A Martyna ostatnio zrobiła się przylepa. Chwaliłam się, ze mogę być w innym pokoju, a ona się pięnie bawi, ale to juz minęło :-( :-( a jak mnie zobaczy, to zaraz na kolana włazi, albo wiesza się u nogi. Dziś mi właziła pod patelnię :szok:
Acha, zapraszam na bloguś, jest duuuużo zmian. (ale slajdów jeszcze nie zrobiłam, nie mogę się zmobilizować).

reklama
Ewcia Rany ale maszm zapal do gotowania:tak::-)
Leika gratulacje dla Nataniela:tak::-)(mam nadzieje ze dobrze zapamietalam imie):zawstydzona/y:Moja do dzis sobie paluszki przycina a ciagle jej powtarzam zeby uwazala ale onai tak wraz palce wklada gdzie nie potrzeba:baffled:
cloe ja tez ze swoim mamy inne poglady i lubi praktycznie co innego,nie wiem jakim cudem sie w sobie za kochalismy:confused::-D:-D:-D:-D:-D
Film obejrzalam na jedynce i sie klade,nie ciekawie sie czuje a jutro mamy w planach zrobic grila.Maja przyjechac tesciowie :tak:Podobno i tego wiatru jutro ma juz nie byc:no::-)
No to zmykam do lozeczka :tak::tak::tak:Dobranoc kobitki

czesc dziewczyny
stara dupa za mnie juz :-p :-p

dziekuje bardzo za zyczenia i za to ze pamietalyscie :tak: :-) :tak: :tak:

Leika - tak tak teraz sie zacznie :-p :tak: ,a co do szuflad to jak Lena pierwszy raz przyciela sobie paluszki tak juz wiecej yego nie robi - tak szybko sie nauczyla zeby je szybko wyciagac jak zamyka szyflade :-D :-)

Ewcia moze ty kobieto jakac "garkuchnie" otworz a nie pracy w szkole szukasz :tak: :-D :szok: jakby moj maz przeczytal co ty wyczyniasz w tej kuchni... ja w sumie nie gotuje :zawstydzona/y:
Iwonka zdrowka :tak: a pogoda sie nie martw bo podobno tylko wtorek ma byc ladny :-( :confused:
Ola podziwiam Twoja cierpliwosc do niani :tak: :szok: :szok: ja juz bym ja dawno stracila i pewnie bylabym zazdrosna czasem :zawstydzona/y: :confused: :baffled:
Zuzia udanej imprezki i koniecznie pstrykaj fotki
Novaczka moja Lenka to tez taki mamy cyc - nic nie moge bez niej zrobic choc ostatnio potrafi zajac sie soba chwilke

a moje dziecko dzis urzadzilo kolejna scene z serii "zadzwoncie po super nianie" :-D :szok: :szok: :wściekła/y:

co chwila wylaczala telewizor przyciskiem i nie potrafila go wlaczyc (trezba mocniej wcisnac) z ktoryms z kolei moim lekcewazonym "nie wolno" wstalam do niej i ja przenioslam na dywan i ... polozyla sie na podlodze i plakala w sumie krzyczala dobre 10 min :szok: :szok:
tesciowa nie wytrzymala wstala - Lena przestala jak reka odjal - zawolala ja do okna by jej ptaszki pieski itd pokazac, to jeszcze nerwy pokazywala ale wreszcie wstala i poszla
jest z nia coraz gorzej tzn coraz gorzej reaguje na zakazy
mam nadzieje ze szybko przejdzie jej ten okres

postanowilismy z mezem ze o drugie dziecko zaczniemy sie starac jesienia przyszlego roku:-) - tak by urodzilo sie we wrzesniu gdy moj maz bedzie swietowal 30 urodziny:tak: (fajna sprawa bo miedzy tesciem a moim mezem jest rowno 30 lat - M jest z 4 wrzesnia, tesc z 7 wrzesnia a mama tescia z 1 wrzesnia) a jakby jeszcze urodzila sie facet ....to by oszaleli :-D :-D :-D (mam teraz hrabiowskie nazwisko i nie ma go kto "odziedziczyc" bo jak dotad same wnuczki - nasza Lenka i dwie dziewczynki brata męza:tak: :-) )
ale zagmatwalam :-p :-D :tak:
uciekam spac bo znow sie nie wyspie
dobranoc

Dzień dobryy...
Widze,że wszyscy śpią jeszcze,a my już sami zostaliśmy z matetkiem,bo właśnie tatusia w trase odprawiliśmy...
Ja wstałąm dzisiaj o 4:50,bo syn się zbudził i krzyczał przez sen"zostawcie mój traktore" a potem " mamo mamo" no i wstałam i poszłąm do niego spać,a potem o 6; 50 wstałam robić faworki(wczoraj już mi się nie chciało) i do sklepu po chlebki i bułki.
Teraz już jesteśmy po śniadaniu,ja pije kawe,a matuś mnie wywala z kompa,bo baje chce oglądać,ale da MU OBEJRZEĆ BO I TAK NIKOGO NIE MA, A JA KUCHNIE OGARNE SOBIE...

Hej dziewczyny! Dziś jestem pierwsza!:-) A wszystko za sprawą mojej córci która postanowiła już o siódmej zrobić nam pobudkę:baffled: Zaraz uciekam bo ktoś juz zauważył komputer, Szykuje się dziś piękny dzień życzę wszystkim udanych imprez odezwę się później papoapa

Zuzia Sewa rozpieszczam go i to chyba za bardzo,ale on tego nie docenia,powiedział,że jak ma wyjeżdżać to muw szytsko robie,a jak siediz w domu to mam to gdzieś,hehe:-D :-D

Cloe fajne,że masz wesele,u mnie w rodiznie niby we wrzesniu jakieś jest(chociaż w czerwcu mamy zapr i 2 na 4 sierpnia,ALE NIE IDZIEMY CHYBA:baffled: :confused: :no: ).

nOVaCZKA ŻYWIENIE ROBIŁĄM AKTUALNE,BO W SŁOIKACH MAM JUŻ TROSZKE,ALE też musze sie za to zabrać dalej...nie chce mi się tego ale musze.:baffled: Miłej imprezki an chrzcinach...

A wiecie,ż eu mnie nie ma wiaterku,ale chłodno troszke,ale po niedziele ma być ładnie.

Kasiulla dobre z tym garkokuchnią,he:-D :-D ;-) ;-) Fajnie,że chcecie sie starać na jesień o drugie...

Mó Mati jest z wrzesnia czyli jesienny.

A wy śpicie w niedziele , a mi sie nudzi już z ranaa
Ciekawe kto pierwszy tu do mnie zawita...:baffled: :-)

I ja witam w sloneczny dzien:tak::-):cool2::cool2::cool2:
Kasiulla no to musisz sie postarac o chlopca teraz,jakies specjalne diety i sposoby sa na chlopaka:tak::tak::tak:
Ewcia
Wy i tak sami nie jestescie bo ciagle jezdzicie a to tu,a to tam albo do was ciagle ktos wpada.A staranka o bobo byly:confused:;-);-);-)

reklama
Do góry