Cześć.
Wpadłam na chwilkę, poczytałam i..
Donatella, mam nadzieję, ze nie będę Cię miała na sumieniu ;-) Ja piję rozpuszczalną pół na pół z mlekiem, to taka kawa-niekawa.. Szatany już mi nawet nie smakują. A Ty jaką?
Kasiulla- urodzinowe uściski i spełnienia marzeń!
Wpadłam na chwilkę, poczytałam i..
Donatella, mam nadzieję, ze nie będę Cię miała na sumieniu ;-) Ja piję rozpuszczalną pół na pół z mlekiem, to taka kawa-niekawa.. Szatany już mi nawet nie smakują. A Ty jaką?
Kasiulla- urodzinowe uściski i spełnienia marzeń!
Ola, to Ty masz anielską cierpliwość. Ja już dawno nakładłabym babie do rozumu, ze to ona u mnie pracuje a nie odwrotnie. A co do porodu, to też swoje przeszłaś..
Leika, gratulacje dla Małej i faktycznie szykuj blokady.. ;-)
Leika, gratulacje dla Małej i faktycznie szykuj blokady.. ;-)
Ewcia, to żywienie aktualne, czy już zapasy słoiczkowe?
Iwonka, kuruj się szybciutko dziewczyno, żebyś biegała na spacerki, bo zaraz lato! No i żebyś się opalała dalej..;-)
Iwonka, kuruj się szybciutko dziewczyno, żebyś biegała na spacerki, bo zaraz lato! No i żebyś się opalała dalej..;-)
AniaB- jesteś dzielną dziewczyną. Tyle przeżyć..
Pozdrawiam Was cieplutko.
Jutro imprezuję, bo Siostra chrzci swojego synka, a mężulo jest chrzestnym..
A Martyna ostatnio zrobiła się przylepa. Chwaliłam się, ze mogę być w innym pokoju, a ona się pięnie bawi, ale to juz minęło :-( :-( a jak mnie zobaczy, to zaraz na kolana włazi, albo wiesza się u nogi. Dziś mi właziła pod patelnię
Acha, zapraszam na bloguś, jest duuuużo zmian. (ale slajdów jeszcze nie zrobiłam, nie mogę się zmobilizować).
Pozdrawiam Was cieplutko.
Jutro imprezuję, bo Siostra chrzci swojego synka, a mężulo jest chrzestnym..
A Martyna ostatnio zrobiła się przylepa. Chwaliłam się, ze mogę być w innym pokoju, a ona się pięnie bawi, ale to juz minęło :-( :-( a jak mnie zobaczy, to zaraz na kolana włazi, albo wiesza się u nogi. Dziś mi właziła pod patelnię
Acha, zapraszam na bloguś, jest duuuużo zmian. (ale slajdów jeszcze nie zrobiłam, nie mogę się zmobilizować).