reklama
E
Ewcia81
Gość
Hejka kobietki...
Iwonka ty się kuruj mocno,życzymy zdrowia i jeszcze arz zdrowia...Gdzie ty sie załatwiłąś z tmy przeziębieniem????
Ja robie obiadek-zupe pieczarkową,,hm ciekawe czy wyjdzie robie pierwszy raz,hehe
Mąż zaraz wraca to zdegustuje,tylko po śmietane musz eskiknąć do sklepu.
Sewa u mnie mały też kiedyś taką manie miał nawet mały wiaterek w twarz czy deszczyk i krzyczał do domu wracamy,ale już mu an szczęście przeszło.
Właśnie kawe zrobiłam łykne i potem na zakupy.
Iwonka ty się kuruj mocno,życzymy zdrowia i jeszcze arz zdrowia...Gdzie ty sie załatwiłąś z tmy przeziębieniem????
Ja robie obiadek-zupe pieczarkową,,hm ciekawe czy wyjdzie robie pierwszy raz,hehe
Mąż zaraz wraca to zdegustuje,tylko po śmietane musz eskiknąć do sklepu.
Sewa u mnie mały też kiedyś taką manie miał nawet mały wiaterek w twarz czy deszczyk i krzyczał do domu wracamy,ale już mu an szczęście przeszło.
Właśnie kawe zrobiłam łykne i potem na zakupy.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
sewa niestety nie znam takowego lekarza
Ewcia Ile ty dzisiaj gotujesz,bigos,salatka,nalesniki a teraz zupaTen twoj maz to ma za dobrze z toba;-);-);-)
Ewcia Ile ty dzisiaj gotujesz,bigos,salatka,nalesniki a teraz zupaTen twoj maz to ma za dobrze z toba;-);-);-)
Kasiulla - wszystkiego najlepszego!!! )
Iwonka - zdrówka życzę!
Ewcia - nigdzie nie zniknęłam, ale nie mam jak usiąść do kompa, bo Natek jest strasznie marudny jak tylko mamę straci z oczu.
Pochwalę się Wam że zaczął mi wczoraj raczkować
Iwonka - zdrówka życzę!
Ewcia - nigdzie nie zniknęłam, ale nie mam jak usiąść do kompa, bo Natek jest strasznie marudny jak tylko mamę straci z oczu.
Pochwalę się Wam że zaczął mi wczoraj raczkować
E
Ewcia81
Gość
Iwonka teraz robie pizze i faworki,,,
Umieram non stop do sklepu i z powrotem do kuchni,ale kto nie ma w głowie,(bo non stop cos zapominam kupić) to ma w nogach..
Nogi mi w tyłek wchodzą...
Leika gratki wielkie dla synka za postępy,zaraz sie obejrzysz a on bedzie chodził:-)
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
My już po wielkich zakupach, cała robota została na jutro.
Iwonka - dużo zdrówka:-)
Leika - teraz już nie zaznasz spokoju;-) Gratulacje dla malca:-)
Ewcik - ale rozpieszczasz tego swojego męża. Oj, gdyby mój to przeczytał, to by mnie chyba zagonił do garów.
Spadam, bo zaraz mój małżonek wyjdzie z łazienki i chyba liczy na jakieś małe bara bara;-).
Iwonka - dużo zdrówka:-)
Leika - teraz już nie zaznasz spokoju;-) Gratulacje dla malca:-)
Ewcik - ale rozpieszczasz tego swojego męża. Oj, gdyby mój to przeczytał, to by mnie chyba zagonił do garów.
Spadam, bo zaraz mój małżonek wyjdzie z łazienki i chyba liczy na jakieś małe bara bara;-).
cloe
Fanka BB :)
Sewa moja Julcia urodziła sie 21 czerwca Nasze dzieci to dosłownie równolatki
Dziś wpadła do nas kuzynka z wizytą a właściwie z zaproszeniami na swój ślub. Będzie wesele! Ale się cieszę, bo lubię takie imprezy Mój mąż niestety nie Szczerze mówiąc jest więcej takich spraw Czasem się zastanawiam jak my ze sobą wytrzymaliśmy tyle lat i jeszcze w przekonaniu że jesteśmy ze sobą szczęśliwi. Rzeczywiście przeciwności muszą się przyciągać.
Ewcia ty to kuchara jesteś
Dziś wpadła do nas kuzynka z wizytą a właściwie z zaproszeniami na swój ślub. Będzie wesele! Ale się cieszę, bo lubię takie imprezy Mój mąż niestety nie Szczerze mówiąc jest więcej takich spraw Czasem się zastanawiam jak my ze sobą wytrzymaliśmy tyle lat i jeszcze w przekonaniu że jesteśmy ze sobą szczęśliwi. Rzeczywiście przeciwności muszą się przyciągać.
Ewcia ty to kuchara jesteś
Kasiula wszystkiego najlepszego
reklama
sewa
mamuśka ;-)
Dziewczynki cichutko tu ostatnio
Ewcia ale mąż ma z Tobą dobrze
Cloe przeciwieństwa się przyciągają i dlatego jest Wam dobrze ze sobą Fajnie, że będziesz miała wesele, też bym poszła ale nikt ostatnio nie planuje takiej imprezy Na razie zlot rodzinny się szykuje ;-) 6 maja mam komunię chrześnicy
Leika gratulacje dla maluszka!
Iwonka szkoda, że nie znasz, bo jest mi potrzebny, a tak z ogłoszenia to nie wiadomo do kogo się trafi.
Idę teraz spać. Dobranoc!
Ewcia ale mąż ma z Tobą dobrze
Cloe przeciwieństwa się przyciągają i dlatego jest Wam dobrze ze sobą Fajnie, że będziesz miała wesele, też bym poszła ale nikt ostatnio nie planuje takiej imprezy Na razie zlot rodzinny się szykuje ;-) 6 maja mam komunię chrześnicy
Leika gratulacje dla maluszka!
Iwonka szkoda, że nie znasz, bo jest mi potrzebny, a tak z ogłoszenia to nie wiadomo do kogo się trafi.
Idę teraz spać. Dobranoc!
Podziel się: