reklama
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Witam:-)
Ale piękna pogoda się zapowiada. Już przygotowałam hulajnogę dla Karoli i po drugim śniadaniu Kuby wybywamy na plac zabaw. Tatuś w pracy, ale wróci wcześniej i dopiero potem jedziemy na zakupy na jutrzejszą imprezę (ale mamy tempo). Oczywiście jutro uzbroję się w aparat, tylko nie wiem, czy nie zapomnimy o robieniu zdjęć, jak to zwykle bywa;-).
Wczoraj wieczorem wybrałam się do fryzjera. Zrobiłam sobie grzywkę (taką cienką, bo bałam się, czy będzie mi pasować), ale nawet mi się podoba.
Iwonka - Vici wyjechała przed świętami do Polski i będzie tam aż do roczku Victorka, a tam nie ma dostępu do netu;-). Ale gdzie WerEla i Zielona, to nie mam pojęcia.
Ola - współczuję przeżyć porodowych:-(. Pewnie nie prędko będziesz chciała drugie dziecko.
Ok, ja spadam sprzątać, a mam co.
Ale piękna pogoda się zapowiada. Już przygotowałam hulajnogę dla Karoli i po drugim śniadaniu Kuby wybywamy na plac zabaw. Tatuś w pracy, ale wróci wcześniej i dopiero potem jedziemy na zakupy na jutrzejszą imprezę (ale mamy tempo). Oczywiście jutro uzbroję się w aparat, tylko nie wiem, czy nie zapomnimy o robieniu zdjęć, jak to zwykle bywa;-).
Wczoraj wieczorem wybrałam się do fryzjera. Zrobiłam sobie grzywkę (taką cienką, bo bałam się, czy będzie mi pasować), ale nawet mi się podoba.
Iwonka - Vici wyjechała przed świętami do Polski i będzie tam aż do roczku Victorka, a tam nie ma dostępu do netu;-). Ale gdzie WerEla i Zielona, to nie mam pojęcia.
Ola - współczuję przeżyć porodowych:-(. Pewnie nie prędko będziesz chciała drugie dziecko.
Ok, ja spadam sprzątać, a mam co.
E
Ewcia81
Gość
Witajcie..
Ja wczoraj uciekłąm,bo już neta cosik nie miałam i maż wrócił,wieć nie włąćzałam.
Już danwo po śniadnaku,ja pije kawe, maż śpi sobie smacznie,a mały lata.
Zaraz w odwiedizny przyjdzie do mnie sostra z małym swoim,he małym on ma 5 lat w tym roku.
A ja robie sałatake gyrosa mężowi, zrobiłąm bigos ulepszony,a potem naleśnickzi muz robie na droge,bo chce sobie po drodze cos zjeść.
A co do kobitek ,których nie ma posuzkajcie na forum,moż egdzieś się odnajdą.
Ale dzięki zuziu wiemy gdzie vici jest,reszta też się znajdzie.
Leika gdzieś ty byłą tyle czasu!!!!???
Pogoda ma być łądna ,ale ja słyszałąm ze po weekendzie.
Ja wczoraj uciekłąm,bo już neta cosik nie miałam i maż wrócił,wieć nie włąćzałam.
Już danwo po śniadnaku,ja pije kawe, maż śpi sobie smacznie,a mały lata.
Zaraz w odwiedizny przyjdzie do mnie sostra z małym swoim,he małym on ma 5 lat w tym roku.
A ja robie sałatake gyrosa mężowi, zrobiłąm bigos ulepszony,a potem naleśnickzi muz robie na droge,bo chce sobie po drodze cos zjeść.
A co do kobitek ,których nie ma posuzkajcie na forum,moż egdzieś się odnajdą.
Ale dzięki zuziu wiemy gdzie vici jest,reszta też się znajdzie.
Leika gdzieś ty byłą tyle czasu!!!!???
Pogoda ma być łądna ,ale ja słyszałąm ze po weekendzie.
Pycha
mama Mai i Marty
witam
piekna pogoda i weekend i od razu cisza
aniab ależ ty miałaś przeżyć :-( a ile lat ma twoja starsza córcia, bo masz tylko jeden suwaczek????
Ola K. ale masz przejścia z ta opiekunka, porozmawiaj z nią na spokojnie, bo szkoda żeby Maksio musiał przyzwyczajać sie do nowej
a mnie troszke główka boli ale wczoraj było fajnie :-)
piekna pogoda i weekend i od razu cisza
aniab ależ ty miałaś przeżyć :-( a ile lat ma twoja starsza córcia, bo masz tylko jeden suwaczek????
Ola K. ale masz przejścia z ta opiekunka, porozmawiaj z nią na spokojnie, bo szkoda żeby Maksio musiał przyzwyczajać sie do nowej
a mnie troszke główka boli ale wczoraj było fajnie :-)
Pycha
mama Mai i Marty
kasiulla
najserdeczniejsze życzonka
z okazji urodzin
najserdeczniejsze życzonka
z okazji urodzin
reklama
E
Ewcia81
Gość
Pycha no to jak głowa boli to chyba pękłą całą flaszeczka,hehe
Wypiłąś na zdrowie nam kobitkom z forum;-) :-) ;-) ;-)
No to lecz kaca spokojnie...
Wypiłąś na zdrowie nam kobitkom z forum;-) :-) ;-) ;-)
No to lecz kaca spokojnie...
Podziel się: