reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Donatella, bardzo mi miło i dziękuję :-) :-)

Lecę drogie dziewuszki, czas kończyć pracę i przyjemności na dziś hihi DOBRANOC!!

reklama
oj duzo zaleglosci a jutro o 6 pobutka do pracy:(:(: jutro dokoncze...pozdrawiam wszystkie mamusie.....(ps ....donatella, ja rowniez jestem pelna podziwu : )

Ola mąż w UK. A co do wyjadu. To najprawdopodobniej dopiero w styczniu przeprowadzimy się z małym do niego.
A poród.... podziwiam!!!!

Dobra ja też uciekam!

Dobranoc!

Witam:-)
Ale piękna pogoda się zapowiada. Już przygotowałam hulajnogę dla Karoli i po drugim śniadaniu Kuby wybywamy na plac zabaw. Tatuś w pracy, ale wróci wcześniej i dopiero potem jedziemy na zakupy na jutrzejszą imprezę (ale mamy tempo:szok::laugh2:). Oczywiście jutro uzbroję się w aparat, tylko nie wiem, czy nie zapomnimy o robieniu zdjęć, jak to zwykle bywa:zawstydzona/y:;-).
Wczoraj wieczorem wybrałam się do fryzjera. Zrobiłam sobie grzywkę (taką cienką, bo bałam się, czy będzie mi pasować), ale nawet mi się podoba:cool2:.
Iwonka - Vici wyjechała przed świętami do Polski i będzie tam aż do roczku Victorka, a tam nie ma dostępu do netu;-). Ale gdzie WerEla i Zielona, to nie mam pojęcia:no:.
Ola - współczuję przeżyć porodowych:-(. Pewnie nie prędko będziesz chciała drugie dziecko:eek:.
Ok, ja spadam sprzątać, a mam co:szok::szok::szok::dry::dry::dry::baffled::baffled::baffled:.

Dzień dobry!

Nie nadrobię, musicie mi darować... Ale w weekend jest mężuś do pomocy przy małym więc będę na bierząco.
Oby pogoda dopisała w weekend :))

Witajcie..
Ja wczoraj uciekłąm,bo już neta cosik nie miałam i maż wrócił,wieć nie włąćzałam.
Już danwo po śniadnaku,ja pije kawe, maż śpi sobie smacznie,a mały lata.
Zaraz w odwiedizny przyjdzie do mnie sostra z małym swoim,he małym on ma 5 lat w tym roku.
A ja robie sałatake gyrosa mężowi, zrobiłąm bigos ulepszony,a potem naleśnickzi muz robie na droge,bo chce sobie po drodze cos zjeść.
A co do kobitek ,których nie ma posuzkajcie na forum,moż egdzieś się odnajdą.
Ale dzięki zuziu wiemy gdzie vici jest,reszta też się znajdzie.
Leika gdzieś ty byłą tyle czasu!!!!???

Pogoda ma być łądna ,ale ja słyszałąm ze po weekendzie.

witam

piekna pogoda i weekend i od razu cisza

aniab ależ ty miałaś przeżyć :-( a ile lat ma twoja starsza córcia, bo masz tylko jeden suwaczek????

Ola K. ale masz przejścia z ta opiekunka, porozmawiaj z nią na spokojnie, bo szkoda żeby Maksio musiał przyzwyczajać sie do nowej

a mnie troszke główka boli :cool2::no: ale wczoraj było fajnie :-)

kasiulla
najserdeczniejsze życzonka
z okazji urodzin
ricorrenza065iv3.gif

reklama
Pycha no to jak głowa boli to chyba pękłą całą flaszeczka,hehe
Wypiłąś na zdrowie nam kobitkom z forum;-) :-) ;-) :-D ;-)
No to lecz kaca spokojnie...

Do góry