reklama
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Sewa - ja też lubię wbijać gwoździe i skręcać szafy (jak Iwonka hi,hi);-), ale przy okazji czasem cosik muszę upiec, bo mąż należy do łasuchów i trzeba mu się przypodobać (niech wie, jaki skarb ma w domu).
Ewcia - fajnista przyczepa i dobrze, że już z mężem się nie kłócicie.
Aga - z czego ty się dziewczyno odchudzasz, przecież fajna laska z ciebie:-)(też myślałam, że jesteś blondi;-)).
Novaczka - ja też jednak skonsultowałam przepis z moją mamą - specjalistką od pieczenia;-) i po drobnych przeróbkach zrobię biszkopt sama:-). A o efektach oczywiście was poinformuję.
My z mężem jesteśmy już po winku i niedługo wskakuję do łóżeczka, bo jutro kolejny piękny dzień....a mój Kubcio pewnie zerwie się o 6.00.
Ewcia - fajnista przyczepa i dobrze, że już z mężem się nie kłócicie.
Aga - z czego ty się dziewczyno odchudzasz, przecież fajna laska z ciebie:-)(też myślałam, że jesteś blondi;-)).
Novaczka - ja też jednak skonsultowałam przepis z moją mamą - specjalistką od pieczenia;-) i po drobnych przeróbkach zrobię biszkopt sama:-). A o efektach oczywiście was poinformuję.
My z mężem jesteśmy już po winku i niedługo wskakuję do łóżeczka, bo jutro kolejny piękny dzień....a mój Kubcio pewnie zerwie się o 6.00.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
kasiulla23
Mama marcowa'06
witam wieczorem :-)
Aga ja tez od urodzenia stosuje "zimny chow" (jakby nie patrzec rok temu w kwietniu juz na dzialce nocowalismy gdzie w nocy bylo ok zera )
moje dziecko dzis bylo ubrane w butki przejsciowki miedzy sandalkami a trzewikami skarpety cienki spodnie body z krotkim i na to cieniutka bluzeczke bawelniana z dlugim rekawem i kapelusik
Ewcia to dobrze ze sie prawie pogodziliscie a i mam taka sama przyczepe
iwonka twoja corcia jest sliczna
Aga kobieto z czego ty sie odchudzasz super laska z ciebie
a ja nie umiem piec ciast w ogole nie lubie gotowac
Aga ja tez od urodzenia stosuje "zimny chow" (jakby nie patrzec rok temu w kwietniu juz na dzialce nocowalismy gdzie w nocy bylo ok zera )
moje dziecko dzis bylo ubrane w butki przejsciowki miedzy sandalkami a trzewikami skarpety cienki spodnie body z krotkim i na to cieniutka bluzeczke bawelniana z dlugim rekawem i kapelusik
Ewcia to dobrze ze sie prawie pogodziliscie a i mam taka sama przyczepe
iwonka twoja corcia jest sliczna
Aga kobieto z czego ty sie odchudzasz super laska z ciebie
a ja nie umiem piec ciast w ogole nie lubie gotowac
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Witam z rana:-)
Zgadzam się z wami, że zimny chów jest najlepszy;-). Moje dziecko ciągle śpi odkryte, więc mogę powiedzieć, że jest "chowane" w chłodzie. Nie ma na niego sposobu, cały czas się wygrzebuje spod kołderki. Z Karolą było to samo.
Novaczka - wszystkiego najlepszego z okazji 3 rocznicy ślubu:-):-):-).
Zgadzam się z wami, że zimny chów jest najlepszy;-). Moje dziecko ciągle śpi odkryte, więc mogę powiedzieć, że jest "chowane" w chłodzie. Nie ma na niego sposobu, cały czas się wygrzebuje spod kołderki. Z Karolą było to samo.
Novaczka - wszystkiego najlepszego z okazji 3 rocznicy ślubu:-):-):-).
reklama
Podziel się: