reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
my po pierwszysm wyjściu :happy:

moja dzis była ubrana tak: rajstopki, body z długim, sukienka dżinsowa i na to cieniutka kurteczka, w sumie to można to nazwać marynareczką niż kurteczką :-) i na głowie chustkę,
dodam tylko że na słonku jest super ciepło, a w cieniu to jeszcze dość zimno i wiaterek czasami zawieje

Pycha - no właśnie mnie też już ślinka leci, ale z pieczenia biszkoptu jestem lajkonik;-):-D i nie wiem, czy ten przepis jest dobry:baffled:.

a ja z pieczenia czegokolwiek jestem noga, więc ci nie pomoge :-)

u mnie zupka juz prawie gotowa, jeszcze chwilke się pogotuje i tylko będe czekac az Majcia wstanie i znów na dwór

Zuzia ,przeczytałam cały przepis i wydaje sie dosyć prosty ,na początku jak sie czyta składniki to szczęka opada ,ale przepis prosty:tak:

chyba tez sie na niego skuszę ,zrobie na weekend jak będe miała wene:-p :tak: :-)

Noelia - też mi się wydaje prosty;-). Jak zrobisz, to daj znać, czy jest dobry:-). Ja już nie zdążę przetestować:no:.
Mój maluch już obudzony, nakarmiony i chyba znowu pójdziemy na spacer, ale najpierw muszę skończyć prasowanie:-p:-p:-p.

dałam przepis na ciasteczka ,do naszego wątku z przepisami ,
wygląda może skąplikowanie ,ale to prościzna wszystko wymieszac ,wykroic kółka i krazki ,dżem i do piecyka ,a są pyszniutkie ,a i trzeba raczej zrobić wieksza porcję ciasta ,bo te troche to sie nikt nie naje :no:
polecam

Hej!
My po długim spacerze, Julcia śpi a ja mam chwile relaksu:-p. Dziś Julcia miała na sobie rajtuski, body, bluzeczkę z długim rękawem, sukienkę bawełnianą z długim rękawem i chusteczkę z daszkiem. I wszystko wskazuje na to że ubrana było odpowiednio do pogody.
Ewcia wygląda mi na to że mąż musi być o ciebie zazdrosny:tak: Nie dziwię się taka fajna dziewczyna:tak:.Mam nadzieję że jesteście już pogodzeni bo szkoda czasu na kłótnie.
Pycha Julcia też tak zaczynała. Uzbroj się w cierpliwość my jeszcze dzisiaj mamy wpadki ale muszę przyznać że jest ich coraz mniej .
Właśnie przyszła piaskownica dla Julci Duzy czerwony krab:tak: Zaraz idę ją rozpakować żeby Julcia miała niespodziankę jak tylko wstanie.

reklama
Witam! U mnie też piękna pogoda:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: Byliśmy na spacerze prawie 4 godz.:tak: :tak: :tak: potem Jędrek spał 2 godz. Dopiero wstał:tak: :tak: :tak: Chyba już nigdzie dziś nie idę bo muszę zrobić porządek w domu, mam taki bałagan, że mała bania.
Pranie odwaliłam z rana, bo wczoraj w nocy mieliśmy awarię i Jędrek zwymiotował się na spaniu :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: ale mnie wystraszył:szok: :szok: :szok: Dobrze, że to było jednorazowo. Nie mam pojęcia co mu zaszkodziło:confused: :baffled: :confused: :baffled:
Dziewczyny jak czytam o tym, że pieczecie ciasta to nie mogę wyjśc z zadziwienia:confused: :confused: :confused: Ja to jestem taki antytalent w tych sprawach. Ogólnie to wolę gwoździe wbijać niż w kuchni coś robić :tak: :tak:

Ewcia mam nadziej, że już pogodzona jesteś z mężem!

Witam nową mamusię!

Do góry