reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

zuzia ekstra domek :-)

a my po spacerku, teraz taka fajna pogoda, że az żal wracac do domku, ale musiałam małą położyć spać, bo potem na szczepienie bysmy sie nie wyrobili

Novaczka moja mała tez ostatnio ma problemy z zaśnięciem :no: i też mam humorek przed @ więc ciagle jestem :wściekła/y:

brenda a to się napisałaś :-D:-D:-D

reklama
Ja rajstopek już dawno nie zakładam ,jak było zimno ostatnio to zakładałam spodnie ocieplane i już ,ale Emilka nie jeździ praktycznie wózkiem tylko biega wszędzie i łazi ,wciąż w ruchu jest ,

dziś dziecki w przedszkolu w piaskownicy bawiły się to wiekszośc z nich miała krótki rekaw:szok: :szok: moze maja tam takie miejsce ze nie wieje i w słońcu ,to pewnie im goraco było .

byłam wczoraj w przedszkolu z podaniem ,musze je teraz odnieść ,i zobaczymy co powiedza ,bo ja jeszcze nie pracuję ,ale u nas podobno to wszystkie dzieci biorą ,nawet dwulatki z pampersami chodza:tak: :tak: ,i nie wazne czy matka pracuje

Pycha powodzenia na szczepieniu ,mam nadzieje ze wszystko szybko pójdzie ,w miarę bezbolesnie ,:happy:

Zuzia
piękny domek ,i nawet dobrze że w środku taki niewykończony ,to zrobicie sobie tak jak chcecie :tak: :tak:

My już po spacerku. Jędrek już lepiej się czuje, teraz śpi, a ja z kawką przy kompie.

Zuzia super domek:tak: :tak: :tak: Fajnie, że w stanie surowym, będziecie mogli zrobić sobie wszystko po swojemu.

Wiecie co? To forum to mi tak wolno chodzi bo jest dużo zdjęć powklejanych i "mój odjazdowo nowoczesny sprzęt";-) :-D ;-) :-D nie może sobie z nimi poradzić.

Witam!

Nie odzywałam się kilka dni bo byłam zabiegana, z małym u alergologa, ze sobą u gina. Poza tym była piękna pogoda i siedziałam na dworze sporo :)

Mały ma niestety skazę białkową i wylądowałam na diecie całkowicie beznabiałowej :-(

Nie doczytam tych kilku stronek, które nastukałyście w czasie mojej nieobecności. nie dam rady nadrobić.

Witam.
Ja już by.łam u babci,bylismy w parku,Matuś chasał jak dziki mam zdjecia,ale nie mam do aparatu kabla wiec wam teraznie pokaze,bo nawet mnie nie ma w domu,no bo kabel w domu.
Ja siedze,ocywiście gdzie u szwagierki,standard w taka pogode sobie od razu po babci tu przyjechalismy,ale nie weim czy na noc zosatniemy.Znowu wybyłam z domu,ach my to z Matkiem szwedacza chyba mamy,hehe:-D :-D

Zuzia wow,ja tez chce taki,musze chyba sponsora oszukac jakiegoś,bo zanim my z mężem nazbieramy to uuuu kupe latek stuknie.Super chatka,a ile miejsca do zabawy i wogóle.

Leika no to nieźle , musisz teraz jemu dietke i te niedobre mleka(a fuj,moja kumpela dawala malej swojej),ale dobtrze bedzie.pa

Noelka to masz dobrze jak ci małą przyjmą,bo u mnie to problem,złozyłam podania,a tam powiedzieli ze jak ja TERAZ nie pracuje to przyjęcie mojego dziecka od 1 wrzesnia jest nikłe. Beznadzieja,co ma teraz do września,jak ja od wrzesnia moż epójde do pracy(jesli dzidiz drugiej nie zmajstrujemy z mężem).A jak bede siedziała w domu to wogóle go nie oddam do przedszkola,co za polityka.Masakra.
No to ja pije kawe i ide na dwór poopalam się,hehe,obiadekr obie szwagrowi,narazko.
potem sie odezwe

reklama
Leika ,to okropne że mały ma skaze białkową ,mam nadzieje że dieta mu pomoże ,naszczęscie ze skazy białkowej dzieci wyrastaja .:tak:

w końcu na solarium nie poszłam ,wymysliłam sobie że samochód wyszoruję ,i tak zrobiłam ,całe dwie godzinki go szorowałam ,a jeszcze zostało mi wyszorowanie wycieraczek tych ze srodka ,i przylkejenie na super glu dwóch pierdołek ,:tak: ale za to auto lśni:-) :-D :-D :-D

u mnie forum dobrze chodzi :eek: :eek:

ide dokończyc auto:cool2:

Do góry