reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia ja z checia napije sie kawki,ale sie nie fatyguj ja sama sie obsluze:tak::-)
zuzia Super -czekamy na fotki.:tak::tak::tak::tak:
Pycha Powodzenia na szczepieniu:tak:

reklama
Witam !

U nas też dziś piękna pogoda:cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

Noelia u Jędrka lepiej katar mniejszy. Dobrze, bo pogoda piękna na weekend się zapowiada i mam zamiar pojechać na swoje "ranczo". Ale to jeszcze tylko plany. Muszę moich rodziców namówić. Może się uda!

Zuzia gratuluję nowego, własnego domku. Czekamy na foty!

Pycha powodzenia na szczsepieniu!

A ja piję kawkę i jest mi tak dobrze......;-) :tak: ;-) :tak: Uwielbiam kawę:tak: :tak: :tak:

Iwonka bo tu ostatnio jakieś cuda się dzieją:szok: :szok: :szok: :szok: a do tego od jakiegoś czasu to tak mi to nasze forum wolno chodzi, że coś mnie trafia:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Iwonka no to pijemy kawusie..
Mój matunio już drugą parówke zjada,chyba zgłodniał w nocy...
Iwonka spróbuj wyciąć ten anpis iw kleić jeszcze raz w podpis,bo ja tez tam miałąm parte razy..
Sewa no tez masz racje,mi jakoś teraz dobrze,ale czasami az mnie trafia bo tak wolno

a ja myslałam że to moj komp fiksuje, a to wszystkim BB wolno działa :-D:-D:-D

ja już po kawce, czekam az skończą sieTubisie i lece zobaczyc czy juz sa te książeczki, a mój mąz specjalnie naszym autem pojechał do pracy żeby szybciej wrócić i iść z nami na szczepienie, a jak nie będzie ksiązeczek, to nie pójdziemy

i dziekuję wam za słowa otuchy, az mi się juz teraz chce płakać jak pomyslę o tym wstrętnym szczepieniu :-(

kurcze, 20 stopni (na słońcu) na dworze i nie wiem jak ubrac Maje??? a wy jak dziś ubieracie swoje dzieci???

Pycha ja też mam zawsze taki problem,jak tu ubrać dziecko,żeby nie zmarzło ani sie nie przegrzało,chyba trzeba wsyztskei rzeczy wozić, te na ciepłę dni i zimne,oby nie być pogodą zaskoczonym,hehe

reklama
Juz dziala,sam sie naprawil:tak:Ja jeszcze nie wiem jak ubiore dziecko,narazie jest chlodno ale pozniej napewno bedzie cieplutko.I tak zakladam body z dlugim a na to bluzeczke i pod reka bede miala kamizelke lub cieniutka kurteczke w razie wiatru.:tak:A czapki w takie cieple dni zzkladacie jak nie ma wiatru:confused:

Do góry