reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Novaczka a co kot na to,że koniem był:-D bo Martynka wygląda na zadowoloną:yes:
A kawkę będe zaraz z mężusiem pić jak na przerwę przyjdzie.

reklama
Bluzeczka fajna i w sumie nie droga. Ja dziś mam pralnie i co chwilę latam przekładac pranie z pralek do suszarek. Tu tak jest że pralnie są porobione i nie trzeba miec pralki w domu. Przynajmniej Mati spokojnie może pospac, bo jakbym prała w domu to długo by nie pospał w tym hałasie. Pogoda dziś dopisuje więc na spacer przydałoby się pójśc, ale dziś akurat dopadła mnie migrena i nie wiem jak to będzie z tym spacerem. Łeb mi zaraz rozwali i ani kawa nie pomaga ani tabletki...:sick:

Kot wykazał się wprost anielską cierpliwością i nie wystawił pazurow nawet jak został wyszarpany za uszy i wąsy. :szok: :no::-D
I jeszcze jedna fotka wczorajsza fotka. Dziecko mialo piękną punkową fryzurę.. Irokez taki, ze gdybym chciala sama ułożyć to w zyciu by taki nie wyszedł.

Witam:-)
Wczoraj byliśmy u dziadków, a potem nie miałam już siły do was zaglądać. My właśnie wróciliśmy ze spaceru. Karolę mam dzisiaj w domu, więc była też wizyta na placu zabaw.
Kasiulla - meridie używa Shady, więc ona pewnie może coś więcej powiedzieć. Zresztą wpisz w googlach i zaznacz grupy dyskusyjne, na pewno coś znajdziesz.
Teraz idę nadrobić co pisałyście i oglądnąć tę bluzeczkę;-).

Wow Novaczka ale super mała Martynia wyglada w tej fryzurze.;-)
A kotek to nieźle miał,taką laseczke na sobie malutką.
A my właśnie wrócilismy z dworku,bylismyw przedszkolu po podanie,no i zostalismy na dworku,zaliczylismy poltorej godzinki dworku.
Teraz robie obiadek,a potem znowu na spacerek,do piasku idziemy.pa

Wklejam wam zdjęcie dzików, które widzieliśmy w sobotę i fotkę mojej córy z niedzielnego spaceru:

reklama
hej hej

jakos czuję się jakbym z miesiąc nie pisała, ale taki jakis ten weekend zakręcony,
poczytałam i pooglądałam fajne zdjątka slicznych dzieci :-)

Majcia powoli dochodzi do siebie, wczoraj spanikowalismy i wieczorem pojechalismy do szpitala :no: bo tak nam płakała, ale jest po prostu słaba, zmęczona :-( dziś dopiero zaczęła konkretnie jeść :happy:

a kuzynki które do nas przyjechały ciągle gdzies chodza i odwiedzaja inna rodzinkę, ze nawet nie mamy kiedy pogadać :no: a dzis juz wyjeżdżają :-( szkoda

Do góry