reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Czesc, wlasnie jestem gotowa do pracy, zaraz przyjedzie moj autobus ,wiec musze sie streszczac. U nas pogoda ladna, ale rano i wieczorem chyba sa jeszcze przymrozki, bo w domu robi sie chlodno. Wlasciwie to juz sie ciesze na swieta, tylko na to sprzatanie mniej. Maz mi na balkonie jakichs roz nasadzil, ciekawe, czy urosna:tak: ;-) On juz chyba zachorowal na "syndrom ogrodkowy":laugh2: :laugh2:
No to zmykam, do wieczorka:tak:

Acha Kasiulla, nie chce byc zlosliwa;-) :-) ale spojrz na nasze suwaczki kochana:tak: ;-) ;-) ;-), chyba jednak wyszlo na moje:tak: ;-) ;-) :-D :-D

Witam z rana.A tu znowu pustki albo w pracy albo jeszcze śpicie:-)
U nas cieplusio +7 narazie no i w nocy deszcz padał.
Porządki porobione nawet przemeblowanko małe wczoraj zrobiliśmy.Zostały okna do umycia mężusiowi no ale narazie jest pochmurno i nie ma jak.

Hej

siedzę tu i przeglądam coście napisały hi hi

Ja nie moge spać ,juz od 6 ,wciaż mam kaszel i goraczkę ,ale już nie 39 stopni,uff ,teraz mój chop choruje ,ale mu powiedziałm że niech idzie do lekarza na L4 ale pod warunkiem że będzie dwa dni lezał ,hi hi ,to bedzie dla niego prawdziwa katorga nie siedziec przed kąpem ,i zgodził sie z oporami:szok: :szok: :-(
Emilka nawet szybko dochodzi do siebie ,wczoraj spociła sie tak że cała była mokra i poduszka do wydżymania się nadawała ,przebrałam ją i poszła dalej spać i goraczka już jej nie naszła ,tfu tfu ,ciekawa jestem czy ma jakies plamki ,jak przy trzydniówce ,:confused:

Novaczka
gratulacje dla córci za raczkowe osiagniecia:tak: :tak: :tak:

Iwonka dla twojej córci tez za rozpoznawanie literek :tak: :tak:

Mądre te nasze dzieciaczki:tak: :tak: :-) :-) :-)

Musiałam zniknąć na chwile bo Victor wstał ale widocznie nie dospał bo teraz dalej śpi.
Ja o tej Japonii czytam:yes:
Novaczka,Iwonka gratulacje dla dzieci:-)

Dzień dobry dziewczyny.
Dzisiaj supeer tez pogoda,myz abieramy się a śniadanie z Matetkiem.Już się robi.
Noelia not o wy obydwie się rozchorowałyście,kurujcie się kobitki dobrze.
No to aj też sobie lukne na tą japonie,skoro tak polcacie.

Witam:-)U mnie tez slonecznie.Wczoraj juz pozniej nie zagladalam bo mielismy gosci i byl grill :tak::-)a przez to wszystko zapomnialam o aukcjach na Allegro wczoraj:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dzis patrzylam na pogode to ma nie byc tak zle,tylko na polnocy sie ma ochlodzic na jeden dzien i deszcz ze sniegiem mozliwy ale zaraz znow ciepelko i slonecznie:tak::cool2:

Dzis patrzylam na pogode to ma nie byc tak zle,tylko na polnocy sie ma ochlodzic na jeden dzien i deszcz ze sniegiem mozliwy ale zaraz znow ciepelko i slonecznie:tak::cool2:
Kurcze no właśnie wiem,ja mieszkam na północy i to u mnie pogoda się spartoli:wściekła/y: :no: :wściekła/y: :no:
Normalnie mam nerwa,ale jakos to będzie..
Dzisiaj jest pięknie,my już po śniadaniu,teraz robie kawe.
Pijemy kawe dziewczyny

reklama
Do góry