reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ale smaka robicie tymi grillami waszymi. My jakoś jeszcze nigdzi enie byliśmy.
To ja chyba tutaj najmniejsza jestem 157 cm wzrostu i ważę 55 kg, też przydałoby się trochę zgubić do wakacji tak do 50 kg bym chciała. Ale musiałabym zacząć ćwiczyć bo wtedy ciałko zupełnie inne, ale w domciu mi się nie chce a na jakieś zajęcia też mi się nie chce latać ;-)

My latamy z Weroniką codziennie po dworze i dziecko jest szczęśliwe :tak:
Apetyt jej wrócił wreszcie, bardzo się cieszę.

EWCIA ja też nie poznałam cię na zdjęciu z synkiem, inaczej sobie ciebie wyobrażałam widząc tą małą fotkę z boku (zapomniałam jak się nazywa).

Weronika też zaczęła szybko raczkować, nie pamiętam dokładnie (musiałabym poszperać w zapiskach moich) ale około 7 miesiąca chyba, a prędzej pełzała po całym mieszkanku, froterowała podłogi :-D . Zaczęła chodzić trzy dni przed pierwszymi urodzinkami.

Mówię Wam wspaniała ta moja córcia jest, ostatnio uczy się powiedzieć "kocham mamusię" i "kocham tatusia" śmiechu dużo przy tym bo trochę jej nie wychodzi i bardziej się domyślamy niż rozumiemy co chce powiedzieć, ale jest super.
Robimy już kiteczki i kupiłam jej pełno spineczek i sama się upomina że mam zapinać.
Pozdrawiam cieplutko wszystkie mamuśki ELA })i({

reklama
witam mamuski :-D
termin przesunoł mi sie znacznie bo na 3lipca oszalec mozna i dotego niewiem czy mi pozwola rodzic na Madaliskiego bo musze miec zaplecze kardiologiczne
Czy wiecie cosik o wołoskiej albo o czerniakowskim?????

Dzień doberek wszystkim!!!
My siedzielismy do 2 w nocy na grilku tzn grilek do domku się prezniósł bo zimno juz było.
Ale tez pojadłam sałatki,kiełbaski,browarek tez był,i było super.Sezon rozpoczęty.
Matuś właśnie zmyka sobie na dwór,bo ciocia go ubiera,goście się już rozjechali,a my kawe łykamy i ciacho jemy.
Nikita fajnie masz ,że dzidzia na lato będzie,ciepełko.A już wiecie co będzie chłopiec czy dziewczynka.
WerEla ty tez mne nie poznałaś??
Hmm Kobieta zmienną jest hehe, ja nie wiem ta z boku zdjęcie to już dawno w tamtym roku,a te w galerii to aktualne mateuszka.
A ja non stop cosik z włosami wymyśłam,pozdro

WerEla ciekawe jak sobie mnie wyobrażałaś??
Hmmm no ciekawe.
Ale wiaterek dzisiaj.Ale przezyjemy.
dzisiaj spadam do domku od cioci,ale jakoś popołudniu.

Witam:-)Ja dopiero teraz doczlapalam sie .Zrobilam juz sobie salon spa w mojej lazience.Zaraz idziemy na spacer.
nikita Jak zdrowko twoje i malenstwa:confused:Ja niestety nic nie wiem o tych szpitalach:no:

hej

ja mam chwilkę, bo kuzynki poszły odwiedzić resztę rodzinki, a Maja spi

jeszcze jest słaba, ale ale juz zaczęła jeść, najgorsze jest to że ona nie chce żadnych kleików i tym podobnych i juz nie wiem co jej dawac, wczoraj bylismy chwilkę na dworze i mam nadzieję ze jak wstanie to bedzie lepiej i tez dziś pojdziemy

reklama
czesc dziewczyny
Lena jest wysypana maksymalnie - twarz!! brzuch plecy nogi rece pupa i krocze i jest tego wiecej niz wczoraj:szok: :eek:
ile trwa ta wysypka po tzrydniowce?????

Do góry