reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejka.
Novaczka brawo brawo dla córci!!!
Mój mały miał 7 m-cy jak raczkował , a 8,5 jak zaczął chodizć sam.Szybko zaczał i lata jak opętany,bo tak szybko i w sumie non stopa lata.
A co do wagi hmmm...
Wy wszystkiew ysokie , ponad 170,a ja bidna 168cm,a waże (wstyd się prtzyznać) 63kg.
Ale od poniedziałku zaczynam diete,bo chcę zrzucić około 5-8kg,ile sie da w sumie .
na lato trzeba popracowac na d figura, ja po ciązy nie moge wrócić do swojej wagi 58kg.
Kto sie odchudz ai jakie diety hehe może się będziemy chwalić.
my robimy ciasto pyszne z jogurtów śródziemnomorskich,szybkie łatwe i dobre,serniczek to jest.Juz się piecze,mniam(tu ciasto a ja o diecie wypisuje hehe).
Do grilka tez się już przygotowujemy,dwie sałatki,jedna z fetą mniem i jedna bez fety,kiełbaski,mięso itp
Zapraszam chętne na grilka kobitkiii....

reklama
Wiecie co ja pisze ostatnio jak dupek,zjadam litery,poprzestawiam je zawsze,ale to chyba dlatego ze sie spiesze,wszedzie tak szybko pisze no i tak to wygląda.
Chyba wam to problemów większyhc nie sprawia,mam nadzieje,że się doczytujecie o co mi chodzi.hheee

Cześć Dziewczyny;

taka piękna pogoda,że nie ma kiedy zajrzeć na BB.Po tych godzinach spędzonych na spacerkach to wieczorkiem wymiękam.
Teraz musimy biegiem dotrzeć do 3000 stronki :tak: :tak: :tak:

Novaczka-gratulacje dla Martysi.
Ja czekam na pierwsze samodzielne kroki Kacperka.A jeśli chodzi o wage to moja też jest ciężka.Od zawsze.Mam okresy intensywnej diety,ale potem wszystko się odwraca.Pogodziłam się z tym,że jest mnie dużo i już:-p :-p :-p .Ale dla przyzwoitości postaram się trochę zmniejszyć:tak: ;-) ;-) .

Dzisiaj dopowadziłam do przyzwoitości swój przydomowy ogródek.Co prawda jest malusieńki,ale nie miałam czasu o niego zadbać.Dzisiaj tato zajął się Kacperkiem a ja na hektarach się udzielałam.No i wreszcie wygląda jak u ludzi ....
Ja też się nie zgadzam napowrót zimy i śnieg:no: :no: :no: :no: :no: :no:

He kobitki Donatella ma racje walimy do 3000 stronki.
A ja zapomniałam się pochwalic,że mój mąz dzisiaj kupił przyczepe campingowa w Belgi(bo tam pracuje) i jak to stwierdził,jestesmy chudsi o 2500euro,czyli 10 tyś zł.
Ale wiecie co to jest duza przyczepa,juz taka na 4 osobowa rodzinke,bo jak będzie druga dzidzia,no to trzeba juz byc przygoptowanym.
I w wakacje ruszmay na Mazuryyy!!!
Super się cieszę.
U ans w Polsce taka przyczepa kosztuje 12-13 tys,bo to juz duza.
Drogie u nas i znaiedbane,ze masakra,ale już mam i spokoj.
No i teraz wszędzie z dzieckiem możemy jeździć,bo zawsze pod namiot jeźdizliśmy,albo szukaliśmy specjalnie domku,bo z małym pod namiot to nie bardzo,on tam nie chce nawet wejść.
A teraz będziemy jeżdzić wszedzie z nim.
DObra ja lece,już zaqraz ciasto się zrobi,ide posiedziec na dworku i zaczac grilować.Pozdro

Dziewczyny nadążyć za wami to cud :eek:;-)
Dziś zrobiłam mega porządki. Pomyłam okna w całym domu a mam cztery zamieszkane kondygnacje czyli piwnica , parter pierwsze piętro strych, posprzątałam, teraz firanki skończyły się prać ale jak sobie pomyślę że czeka mnie prasowanie i wieszanie to mam dość :baffled:Pogoda dziś piękna . Julcia cały dzień na dworze na zmianę z tatusiem i dzidziusiem. Dzielili się dzidzią po równo a jak następowała zmiana , wolny zajmował się ogródkiem bo już się należało:tak:. Mnie w udziale przypadło odgruzowanie domu i prawie się udało, zostało mi jeszcze umycie szafek w kuchni ( może jutro;-))i doprowadzenie do porządku prasowalni ( w jakiś inny dzień;-))Czuję się wykończona ale jestem z siebie zadowolona:tak:

Novaczka gratulacje dla Martynki:tak:

Ewcia udanego grilla:tak:

My bylismy jeszcze w sklepie i na spacerku i po drodze zaliczylismy plac zabaw bo moje dziecko je wypatrzylo z daleka i byl krzyk,wiec wstapilismy tam bo nie bylo wyjscia:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ewcia to moze sie spotkamy na mazurach:tak::-)

Ale pustki,a ja zasiadlam do kompa z mysla ze sobie po klikam:-:)-:)-:)-:)-(I jeszcze zrobilam sobie kolacje na wynos do biurka:-pa podrodze zbilam nie tlukacy talerz:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Niemożliwe, nikogo nie ma?:eek:
Nam niespodziankę zrobili teściowie. O 20.00 zjawili się "prawie" niezapowiedziani:eek: "Prawie" bo teść zakładał taką opcję ale sądziliśmy że się nie zjawią a jednak. Faceci poszli grać w bilarda, ja z teściową popiłam zalewek owocowych, pooglądaliśmy zdjęcia i teściowa poszła spać a ja zasiadłam do kompa. Miałam jeszcze wieszać firanki ale nie chce mi się rozkładać całego majdanu do prasowania bo niestety moje firanki trzeba prasować:baffled: Może jutro skorzystam z okazji i do pomocy zagonię teściową:-p;-)

Iwonka no to ładnie z tym talerzem:-D:-D

Cześć dziewczynki.:happy:
Pewnie ja sie wyłaczę, a Wy przyjdziecie.. No cóż, bywa i tak.
Zajrzałam, by Wam powiedzieć dobranoc i popracować jeszcze nad stronką MArtyni, zebyście miały co czytać i oglądać.:-D

Pozdrawiam i życzę kolorowych snów.

reklama
A my wlasnie niedawno wrocilismy z girlla, ale bylo super, objadlam sie salatkami i mieskiem z indyka, a co tam, do tego wypilam chyba ze dwa litry wody, coby zatopic moj wyrzut sumienia;-) , ze tyle w siebie nawpychalam:tak: , a teraz czuje sie jak nowo narodzona:tak: U mnie wszyscy juz spia a mnie sie jeszcze nie chce.
Cloe to niezli ci Twoi tesciowie, tak bez zapowiedzi wparowac:baffled: :wściekła/y: , moi by sie pewnie nie odwazyli;-) ;-)
Zuzia strasznie Ci fajnie z tym domkiem, ja tez juz chce:tak: :tak:

Do góry