reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No to dobrze,bo wiesz to jest wazne,Ja teraz mialam sie szczepic na rozyczke i zapomnialam a chyba trzy miechy trzeba odczekac z zajsciem w ciaze...

Dobrze,że ja juz miałam różyczke,to była jedyna choroba jaka w życiu swoim przeszłam,nigdy więcej ne chorowałam.
Także żadne ospy,świnki itp nie sa mi znane.
Ja już pranie wywiesiłam i małego na dwór oddelegowałam,bo juz nie mógł się doczekać wyjścia,a jest ciepełko takż ejuż siediz w piasku.

O nikogo nie ma juz,pewnie na dworku,albo z asprzatanie się wzięliście.
No to ja tez zmykam,id eodurzyc szwagierce i zmyć podłogi,chociaz na troszke sie zdam tutaj siedząc.
Pozdro,miłego dzionka.

Witam!

No i nie załapałam się na 2000 stronkę już ;-)

Kasiulla - a więc jednak trzydniówka? dobrze, że już malutkiej przechodzi :tak:

Alescie sie rozpisaly kobity!:tak: :-) :-) To trzeba czyba oblac ta 2000!!:tak: :laugh2: :laugh2: :laugh2: U mnie winka pod dostatkiem, a i inne trunki tez sie znajda:tak: :-)
Ewcia przy moim wzroscie (180cm) to taka szkapa nie bede a jeszcze chce z dyszke zrzucic by nosic swoj dawny rozmiar 38 ,zawsze wazylam 65-68kg wiec i teraz moze mi sie uda sie jakos "doczolgac":tak: do tej rozmiarowki. A i lato sie zbliza wielkimi krokami, trzeba by bylo pokazac troche zdrowego i jedrnego ciala na plazy a nie jak wieloryb:tak: ;-) ;-) , bo tak sie czulam jeszcze pare miesiecy temu.
My juz po spacerku, jest bardzo pieknie u nas na dworze i deszczu nie zapowiadaja, mam nadzieje, ze swieta tez takie beda:tak:

a nie mialas rozyczki????
i przed ciaza z Vaneska sie nie szczepilas??
No wlasnie sie nie szczepilam a rozyczki tez chyba nie mialam tzn oficjalnie to niby mialam ale to kiedys ja sobie wymyslilam u lekarza ze bylam wysypana (To jeszcze w szkole podstawowej bylo) i poszlam jak rzeczywiscie cos mialam na plecach ale to kilka krostek i mi lekarz wpisal ze to rozyczka.Wiec po swietach lece sie szczepic na wszelki wypadek:tak:
aga 65-68 przy wzroscie 180:szok:To ja teraz waze 68-69 przy wzroscie 176 i wedlug mnie jestem za chuda:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:chcialabym wazyc 75 kilo jak przed ciaza.:tak::tak::tak::tak:
a dzis pogoda super,slone i cieplytko bo tego wiatru tak nie ma:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

reklama
Wow rzeczywiscie produkcja stron idzie pełną parą ihih
Moja emi maruda jakies rozwolnienie wczoraj wieczorem miala zobaczymy jak dzis teraz spi zaraz pewnie sie zbudzi

oj ja waze67 i zle mi z tym mam 169 wzrostu i zawsze przed ciaza wazyłam o jakies 9 kilo mniej juz i tak troche spadlo bo do niedawna mialam 72kilo
ale cos stanelo w miejscu a jak dobrze zauwazylyscie lato za pasem trzba sie wziasc za siebie

Do góry