reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Sylwia dobre:-D :-D :-D :-D ale faceci to taki gatunek, który dopiero zszedł z drzewa, a są też i tacy którzy na to drzewo dopiero się szykują;-) :szok: więc dlaczego my się dziwimy że tak się zachowują;-)

reklama
uff ... przeczytałam całe 5 stron i już zapomniałam co mam komu odpisac :no:

ale jestem taka padnięta, miałam dzis pomyc tylko podłogi, a zrobiłam gruntowne porzadki, łacznie z myciem okien, do tego zrobiłam obiad i byłyśy jeszcze z Maja na krótkim spacerku, mój szanowny małzonek był do 15 w pracy i jak wrócił to nawet palcem nie tknął w domu:-:)no:

Witajcie Kobitki,
ja dopiero teraz wskakuję i to tylko na chwilkę.U nas starsznie dzisiaj wiało.Byliśmy na spacerku,ale mało nam głów niepourywało.Szybki powrót do domku.Mąż został w chałupce i posprzątał.Tak nas owiało,że poszliśmy spać po obiadku.Teraz chłopcy szaleją na podłodze.
Mój mąż ostatnio zrobił sobie okulary do czytania i jak je teraz założy to Kacper płacze na jego widok.Dobrze,że do moich jest przyzwyczajony..:-) :-) :-) .

No i jestem:tak::-):-):-)
Na szczescie az tak duzo nie na klikalyscie ale i tak maialam co do czytania,choc polowe juz zapomnialam:baffled::baffled::baffled:
A wiec tak,wlosy mi zrobila nie po mojemu:no::no::no::no::no::no:Chcialam balejaz dwu kolorowy i taki mam ale okazalo sie ze to co ja chcialam to sie nazywa balejaz wrastwowy:wściekła/y:czyli chcialam zeby mi stary kolor calkiem zlikwidowala i na to zrobila ten warstwowy jasno ciemny a w koncu zrobila mi owszem dwu kolorowy ale i stary kolor tez zostal:baffled:W efakcie mam jak dla mnie za ciemne wlosy.Jeszcze do tego jestem nie wyspana,jak zwykle z reszta spiac u tesciowej.U niej jest za goraco i jak spie w innym miejscu to tak mam i moje dziecko tez ciagle sie budzilo i plakala w nocy.Vanesska ogolnie dobrze bez mamy sobie radzila ale jak przyszli do mnie do fryzjera to sie po plakala i ja tez:tak::tak::tak:Zaraz sobie otwieram butelke wina i mam zamiar ja wypic i usnac bo jestem jakas padnieta.Tylko ze moj juz cos kombinuje mi tu jakis gosci spraszac wiec nie wiem czy wczesniej sie poloze dzisiaj.Za wami bardzo tesknilam ale nie skusilam sie na klikanie z kompa tesciowej i reszty:eek:
zielona oby wszystko sie skonczylo dobrze i nie trzeba bylo chirurgi uzywac:tak:
kasiulla Oj Ty tez przezylas swoje dziewczyno:no:Juz sobie wyobrazam co moglas czuc slyszac ze zarodek moze byc martwy:szok:Ale Lenka sie nie dala i na swiat przyjsc juz chciala:tak::-)
a tak ogolnie to widze ze czesc wczoraj milo spedzilo wieczorki i nocki:tak:a nie ktore same sie zadowalaly :tak:;-):-)No i ci nasi mezczyzni,albo zadrosni,albo nie widza naszego piekna na codzien a jak sie juz czlowiek czasem wypindzy to tez zle bo zaraz jest gadanie dla kogo ty sie tak stroisz,albo nie za duzy ten dekolt:baffled::confused:
Pycha ale Ci dobrze bo juz okna masz za soba,ja w poniedzialek sie biore za mycie.:tak:

Witajcie wieczorem babeczki.
Ja już wróciłąm od mamusi,najadłąm się pierogów, matu też,już go wykapałąm.Teraz kolacje wcina,chlebekz masłęm i sokiem popija,nadgryza to płatkami na sucho.

Kobity normlanie ach ci faceci,co oni by bez nas zrobili.

Wiecie co założe się , że Iwonka myśli co my tu klikamy sobie bez niej.

OOO już wróciłą kobitka nasza...
Witaj znowu po paru godzinach odstepu.
A włoski na pewno masz fajne,a zawsze się mówi,że złe.

Ewcia No moj R. mowi ze mu sie podobam ale mi sie za bardzo nie podoba i pod koniec czerwca znow ide na poprawke i zrobic ten balejaz warstwowy

Ja tez niemoge sie wyspac u kogos ,:no: :no:
Iwonka dobrze wiedziec że sa jakies rodzje tego balejażu ,tez ide niedługo sobie cos takiego sprawic ,tylko boje sie zebym nie wygladała tak jakoś kolorowo jak ja to mówie jak kogut:confused: :eek: :baffled: :baffled: :-D

Ewcia a gdzie pierożki dla nas?:confused: :-p

Pycha to sie narobiłas ,teraz winko ,telewizja i spać:tak: :-)

reklama
Do góry