reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzięki ZUZIA - moja Weronika uwielbia kukurydzę i do tej pory jakoś ni ewpadłam na pomysł żeby zrobić jej zupkę z kukurydzą ;-)
Ale zrobię teraz na pewno.

reklama
Witam ponownie!:tak: :tak: :tak:
Byłam w sklepie:wściekła/y: ale leje:wściekła/y: ale ja wpadłam na rewelacyjny pomysł. Wyciągnęłam taką pelerynę przeciwdeszczową w jakiej po górach chodzę i nie zmokłam. Jędrek miał folię na wózek i było super. :tak: :tak: :tak: To nic, że wyglądaliśmy jak ufoludy:laugh2: :laugh2: :laugh2: Teraz mały śpi a ja zaraz kawę sobie zrobię.

Iwonka super są te trony. Ale czy potrzebny Wam, aż taki wypasiony nocnik? :baffled:

Jestem, dziecko śpi. Odkrywam mój talent rysowniczy, nigdy nie umiałam rysować ale teraz Weronika mnie zmusza żebym z nią rysowała. I nawet mi coś wychodzi. Rysuję jej jakieś biedroneczki i nawet ryjek prosiaczka narysowałam ;-)

U mnie pada deszczyk, nie idę dzisiaj do szkoły bo nie mam dziecka z kim zostawić i znowu kolejny weekend wagary :wściekła/y:

reklama
IWONKA ja gdzieś czytałam że ten nocniczek później można rozebrać i używać jako nakłedkę na sedes. Ja się właśnie zastanawiam czy nie kupić takiego wynalazku (tego bez spłuczki) bo moje dziecko na zwykły nocnik nie może patrzeć i tak się zastanawiam czy jak będzie miała takie cudo to może zechce z niego korzystać. Bo ona już duża dziewczynka jest a jeszcze pieluszki nosi :-(

Do góry