reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
WITAJCIE:-)
Nie wiem czy wam sie wczoraj pochwalilam ale bylam na zakladowym Dniu Kobiet:-) :-) :-) , jak sie okazalo na 2500 pracownikow, 180 to same kobiety, mialysmy maly poczestunek:tak: :tak: :tak: w tym kawa, placek i ciastka do tego piekny żółty tulipan no i oczywiscie prezent wreczony przez samego dyrektora :szok: :szok: :szok: calej firmy. Prezent to caly zestaw kosmetykow NIVEA w tym szampon, balsam do ciala, mydlo, pomadka ochronna, dezodorant w kulce, dezodorant w sprayu oraz dwie kosmetyczki:-) :-) :-)

sylwia no to super prezent i imprezka :-)

a ja po ciężkim dniu na chwilkę zasiadłam do kompa i zaraz spadam kąpac sie i spac, mąz ma dziś wychodne :happy:
były u mnie siostrzenice więc jestem wykończona :sick: ale ogólnie było fajnie, choc Maja dziś coś nie w sosie i ciągle miała fochy i ze złości kładała sie gdzie popadnie :no:

Sylwia Dzien kobiet w pracy fajowy:tak:No i konkretna firma ze nawet prezenty dala:tak::-)
Moje dziecko dopiero zasnelo i mam wolny wieczor.Jutro na godzinke wpadnie tesciowa do nas:tak:

Witam Kobitki ,

U mnie dzis ciężki dzień.Najpierw pogoda do d..y,mały marudny,wszystko z rąk leci.Pan mąż zapowiedział że ma wychodne z kolegami na piwo /Dzień Kobiet świętują czy co?!/ Na szczęscie przyszła do nas moja mama.Było fajnie aż do momentu jak Kacperek zadławił się jabłkiem.Szok,myślałam ze mi się dzieciak zadusi.Ale jakoś sobie poradziliśmy.Mały się spłakał a ja razem z nim.Teraz juz tylko tarte jabłko będzie dostawał.Czy wasze dzieciaczki też mają problem z jabluszkami czy to tylko mój taka sierotka:-( ?
Ale za to kupiłam sobie nowe fajne sztruksy z lajkrą /tyłek wielki to muszą być gumowe spodenki/.Miałam zacząć w końcu dietę ale po tych przejściach właśnie kończę rodzynki w czekoladzie..:zawstydzona/y: :-D .
Ciekawe o której wróci mój pan mąż i w jakim stanie.

reklama
Donatella Juz tez kiedys pisalam na forum o tym ze moze dziecko sie zakrztusic jablkiem,moja Vanesska tez miala taka przygode, az mi ciarki przechodza do tej pory jak pomysle.Raz ladnie dziecko zje a drugim razem moze byc niebezpiecznie...
Wiecie co na to wychodzi ze dzis nasi mezczyzni maja dzien na wychodne bo moj tez polazl i juz godzine temu mial wrocic ale cos chyba drogi zapomnial do domu.......

Do góry