reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No to pięknie Zuzia.
U nas dalej włażenie na fotele i narożnik w modzie.Nic innego tylko wspinaczki mu w głowie,napatrzył sie na górki i alpinistą chyba chce zostać:confused:

reklama
Vici - to jakbym widziała mojego Kubka. Cały czas wchodzi na kanapę z różnymi rzeczami i wrzuca je za kanapę, potem się cieszy. Ja go zdejmuję... i tak w kółko. Całe szczęście, że umie też sam schodzić, ale i tak trzeba go pilnować. A ostatnio wchodzi też pod kanapy, a potem nie umie wyjść (nie ma tam zbyt dużo miejsca) i jest wrzask:eek:. Nie wiem, po co tam włazi:baffled:.
Właśnie kolejny raz położyłam go do łóżeczka, może teraz zaśnie. Chyba już całkiem przestawia się na jedno spanie w dzień:-(. Szkoda:-:)-:)-(, mama będzie miała mniej czasu.

No to obiad zrobiony ,Emilka już zjadła i teraz ma spać ,ciekawe jak jej pójdzie

co do wspinania ,to moje dziewcze troszke sie wspinało , ale jakoś nie polubiła tego bardzo,w sumie to dobrze bo to trzeba miec oczeta do okoła łowy:happy:

Noelia - przypomniałaś mi, że trzeba by coś na obiadek zrobić:-p. A tak mi się nie chce... Chyba zrobię kluski kładzione, bo to szybciutko mi idzie, a u mnie wszyscy lubią wszelakie kluchy.
Moja Karolcia też raczej się nie wspinała, a Kuba to jej całkowite przeciwieństwo, więc być może wszystko przed wami, dziewczyny;-):-D:tak:.

Kilka razy probowalam dac Vanessce platki kukurydziane z mlekiem ale nie chciala a dzisiaj nasypalam jej samych platkow do miseczki i wszystko oszamala:tak::-DA w kubku zrobilam jej kakao ale z tym to juz gorzej,choc i tak polowe prawie wypila

Moja też najbardziej lubi na sucho ,z mlekiem to nie ruszy chyba ,ale musze spróbowac ,dawno jej niedawałam

Jak byłam w zakładzie to małym musiał zająć się małżonek.Chyba nie było tak łatwo bo jakiś taki umęczony bidulek wrócił ze spacerku.A tu jeszcze jeść trzeba było dać i przewinąć no i wóżek wnieść-znieść.I takie tam drobiażdżki;-) ;-) ;-) .A tu deszczyk zaczął padać-tatuś nie założył foli na wózek.Dziecko zgubiło bucik-trzeba było się wrócić i szukać/na szczęście znalezli/A nie było mnie tylko 2,5 godzinki.
Oj,dobrze mu to zrobiło....

Nie wiem czy to dlatego czy też z innego powodu ale mój małzonek zrobił mi prezent i na Wielkanoc jedziemy do...Karpacza:-D :-) :tak: .Huuuura!!!
Ominie mnie przygotowanie Świąt.Nie pamiętam juz kiedy gdzies wyjeżdżaliśmy.Chyba ponad 2 lata kisnę w domu:-( :-( :-( .
Tak się cieszę,że aż:-) :laugh2: :laugh2: :laugh2: :-) :-) :-) :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: .
To DOBREJ NOCKI i oby Dzień Kobiet był codzień...

ha ha to synek dała popalić tatusiowi ,dobrze mu tak :tak: :-D :-D :-D

A swieta bedziecie bardzo relaksowe ,mam nadzieje że gotowac tam nie będziesz musiała

Iwonka nie wiem czemu ale ten Avon co masz pod Vanesska nie otwiera się :confused:

No Emi śpi ,juz jej niesłychać

Bylismy po drodze w Lidlu i kupiłam cztery bombonierki te z koniakiem ,są w promocji ,ale i tek mój musi wszystko zjeść ,ja sie odchudzam:baffled: :baffled: :sick: :sick: :zawstydzona/y: :-(

Dzis chyba na basen sie przejadę i jeszcze na solarium chce iść ,ale nikogo w chałupce nie ma i jestem uziemiona Emilki przeciez nie zostawie sama chociaż śpi

reklama
Dzien Dobry
A ja wlasnie wstalam i patrze za okno a tam piekne sloneczko:-) :-) :-)

Noelia ja tez na basen chce ale niestety mam ciezkie dni :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: ale jeszcze troche i koniec:tak: :tak: :tak: tych dni

Do góry