reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

noelia dzieki ze sprawdzilas ze mi sie nie otwiera strona Avon:tak:Chyba juz jest dobrze:confused:Chce w ten sposob sciagnac potencjalne klientki dla shady no i zebysmy mialy z kim pisac bo jak na razie to sa tam pustki:tak:

Moje dziecko spi,bylismy w sklepie i na podworku,oczywiscie zabawa z piaskiem:tak::-D Mimo ze na termometrze pokazuje 10 stopni to jakos jest chlodni i rece mi zmarzly:baffled:Musze troszke ogarnac domek i ugotowac ziemniaczki na obiadek dla nas:-p:-)

reklama
Byłam na spacerze. Ale zmarzłam:szok: :szok: :szok: brrrrrrrr. Dobrze, że Jędrka ubrałam w zimową kurtkę, bo po wczorajszym ciepełku miałam zamiar ubrać go w wiosenną:tak: :tak: :tak: teraz piję kawę i się relaksuję. Mały śpi już 1,5 godz.

My też zmarzliśmy na spacerze:baffled:. A wcale długo nie byliśmy:no:, ale jest straszna wilgoć i chyba dlatego tak zimno. Kluchy zjedzone, mąż pojechał po Karolę i jadą na basen, a ja zostaję z Kubciem w domku. Coś nietęgo się czuję i nawet mam lekką gorączkę:eek:. Ciekawe, co znowu mnie dopadnie:confused:.

Iwonka ,nie wiem czemu ale fajnie może być na tym forum ,tylko żeby sie rozkreciło ,i ten katalog żeby jakoś sprawnie chodził to można by poczytac ,i nawet zamówic :tak:

U nas też słońce ale tak niezaciepło:no: ,to nic na spacerku bylismy a wczoraj nawet rowerkiem Emi pojeździła

noelia ja wlasnie dzis juz zlozylam zamowienie u shady(ani)a jesli chodzi o katalog to rzeczywiscie nie jest za ciekawie pokazany,tzn napisy sa nie wyrazne ale ogolnie jest ok:tak:Dlatego wlasnie w podpisie wstawilam sobie link do tego forum zeby zciagnac tam wiecej ludzi:tak:
chyba sobie kawke strzele bo mam pyszne ciasteczka :-p:-D:-D:-D

witam wieczornie... nie było mnie dwa dni i niestety nie zdołam nadrobić... mały strasznie zrobił się absorbujący ostatnio, normalnie nie mogłam nawet na chwilę spokojnie zasiąść do kompa. A piękna pogoda sprawiła, że codziennie byliśmy długo na dworze. :tak:
Choć podobno jutro ma lać...

Kurcze i z basenu nici ,Emi dostała jakiejs histeri,więc ja do wyrka dałam ,flache w ręce i niech śpi ,a ona całą flaszke wytrąbiła mimo że 15 min wcześniej nie chciała pic ,i humor jej sie poprawił,i wołała mamusiu ,mamusiu, mamusiu ,...itd:-D :-D :-D

więc ją z wyrka ,dałam jej jeszcze chleba ,ksiazki jej przeczytałam i znów ma spać ,,...no i jest za późno na basen :zawstydzona/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :dry:

może jutro sie uda:confused: :happy:

Iwonka ja nawet strony nie umiałam w tym katalogu przejżeć:no: :wściekła/y: :baffled:
To długo bez telewizji wytrzymaliscie ,ale swoją droga to dziwne że antena sie tak przestawia:confused: :confused: :eek:

Zaraz jedzieny tylko do biedroki ,po mleko Emi i pieluchy i cos do lodówki bo nagle jest pusta:szok:

Leika popraw sie popraw:tak: ......:-D :-D :-D

reklama
noelia a tam przed otwarciem tej ksiazki jest komunikat ze potrzebny jest jakis program do przegladania tego katalogu.Mialas to?

Do góry