reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam i ja słonecznie
smb29lo5.gif

mete0059ve1.gif

Majcia ogląda Jedyneczkę to mogę poklikac :-)

my jak wstalismy to tez swieciło pięknie słonko :happy::happy::happy: ale teraz już jest za chmurami :-:)-:)-(

reklama
Moja tez oglada jedyneczke.:tak:wyjatkowo jakis ciekawy odcinek bo o pieskach i dlatego ja za ciekawil.A teraz beda teletubisie i ja tez mam dlatego chwilke spokoju:-D:-D:-D:-D:-D

Kilka razy probowalam dac Vanessce platki kukurydziane z mlekiem ale nie chciala a dzisiaj nasypalam jej samych platkow do miseczki i wszystko oszamala:tak::-DA w kubku zrobilam jej kakao ale z tym to juz gorzej,choc i tak polowe prawie wypila
1frdd.gif

Hej

wróciłam z Zielonej góry ,tesciwą do doktorka zawoziłam ,teraz nie mam czasu ,obiad musze szybko zrobić ,bo głodna jestem ,troche szybko ,ale chleba niechce mi sie jesc

Dzień dobry dziewczyki!:-) Jak dziś wstałam takie piękne słonko świeciło, a teraz jakoś tak szaro, buro się zrobiło:-( Ale mi się nic nie chce:no: :no: :no: taka przybita jakaś jestem:sick: :confused: Nawet kawa nie pomogła:no: Zaraz idę na spacer, przy okazji zakupy jakieś zrobię bo lodówka świeci pustkami:szok: :szok: :szok:
Donatella ale Ci fajnie z tym wyjazdem:tak: :tak: :tak: U mnie święta będą się odbywały pod hasłem "ciesz się kobieto, bo masz męża w domu":tak: :-) :-D :-D :-D Muszę się nim nacieszyć przez te 8 dni. Bo następnym razem dopiero w sierpniu się zobaczymy:szok: :-( :szok: :-( Najbardziej to szkoda mojego syneczka, on za bardzo nie łapie co to się dzieje. Dlaczego tata tylko w kompie siedzi;-) i nie ma go obok nas. Ale i tak dobrze, że są
teraz kamery, skype, to można sobie pogadać na spokojnie.:tak: :tak: :tak:
Dobra zbieram się i idę na ten spacer bo potem może zacząć padać deszcz. Papatki!

Dzieńdoberek u nas też dziś słonecznie:-D o już mowa o świętach my je spędzamy u siebie i będziemy gości mieli.Przyjeżdża teściowa,szwagierka z chłopakiem i może mężusia kuzynka.Muszę się wypytać jak to tu wygląda bo wiem,że trochę inaczej.W niedzielę wielkanocną mają jakieś ogromne ogniska jedzonka święcą ale chyba popołudniu z tego co wiem.Dziwnie ale trzeba się dopasować.

Hej:-)
Zazdroszczę wam tego słoneczka, u nas chmury i deszcz od czasu do czasu. Mały nie chce dziś spać, a ja wstałam lewą nogą, boli mnie brzuch i wogóle masakra:no::baffled::eek::dry:. Ale mam nadzieję, że mnie rozweselicie:tak:.
Donatella - super wyjazd wam się zapowiada i cała robota przedświąteczna cię ominie:tak:.
Ja bym chciała pojechać choć na weekend do Zakopanego, bo kiedyś często jeździliśmy, a teraz:no:. A szczególnie nabieram ochoty na jakieś wyjazdy, jak jest ładna wiosenna pogoda;-).
Sewa - współczuję wam tych rozstań:-(. Naciesz się mężem, póki jest w domku:-).
A mój mąż właśnie pojechał do notariusza podpisać umowę przedwstępną na kupno domu:happy:. Więc jesteśmy już połowie drogi:cool2:.

reklama
Vici - też mam taką nadzieję, bo inaczej chyba sama z sobą nie wytrzymam;-):-D. A co dopiero inni...
Zapomniałam się pochwalić, że zwalczyłam u mojego dziecka butofobię i do żłobka już pomykał w bucikach (różowych:-D, po siostrze).

Do góry