reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

oj widze że dzis dzien kończy sie nerwowo :-D

a najgorsze jest to że wieczorami nie jem, bo chcę schudnąć, a z tych nerwów nażarłam sie i teraz znów jestem wściekła na siebie :wściekła/y:

i na dodatek pewnie nie będę mogła zasnąc :wściekła/y:

reklama
SEWA podzielam twoje uczucia przed chwila dzwonil moj tato do mojej mamy ze pozniej wroca z pracy do mnie maz nawet nie zadzwonil pewnie wroci podciety czyli wcale nie praca sie przedluzyła ale jakas imprezka zkrecila
chyba mam dosc
klamstw
picia
:no::wściekła/y:

A my dziś prawie cały dzień spędziliśmy w ogródku mojej siostry. Z tego wszystkiego strasznie zatęskniłam do przytulania mojego Słoneczka (teraz słodko śpi w łóżeczku :-))

Oj niedobre te chłopiska na wiosnę. Czasami sobie myślę, że mieszkanie osobno w innych miastach ma też swoje plusy. Zauważyłam, że mniej się stresuję.:tak:

Pycha ja z tego rozwścieczenia to też siedzę i się:wściekła/y: objadam :wściekła/y:
a najgorsze w tym wszystkim jest to, że ja siedzę sama w domu i nawet nie mam na kogo powarczeć:wściekła/y: :tak:
ja tez nie mogę pwrzeszczeć, bo najpierw Majka była to musiałam sie powstrzymywac, a potem poszła spac, to tez nie, bo bym ja obudziła :wściekła/y:

ale juz mi troche przechodzi, mąż tak bardzo skruszony, ze juz mieknę :-p

na dzis spadam, nie będe smęcić :-)

dobranoc :-)

moj tez juz wraca pisal łaskawie niby maja duzo pracy zobaczymy jaki wroci jak po piwie to :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no:
ja tez spadam spac musze sie wykąpać i chyba zrobie tak jak ty SEWA relaksujaca kąpiel tylko ze mnie zaraz bedzie poganiac mama ze tez chce sie myc:eek:
no nic postaram sie przynajmniej zrelaksowac:tak:
DOBRANOCKA DZIEWCZYNKI

reklama
no niemożliwe że nikogo tu jeszcze nie było :no:

a tak wogóle to DZIEŃDOBEREK :-)

juz mi dzis lepiej, ale od samego ranka znów nerwy............... juz nie kupuje więcej na allegro............... 19 lutego wpłaciłam kase, a gościu dopiero wczoraj mi wysłał :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry