reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bylam właśnie z Emi pograć w piłke na boisku szkolnym ,ale się naśmiałałyśmy ,biegała jak perszing :tak: :-D potem trenowała wchodzenie i schodzenie ze schodów samodzielne ,i tylko" Emilka sama ,Emilka sama":tak: :laugh2:
I ja tez pobiegałam ,mam nadzieje że tłuszczyk mi sie ruszył;-)

reklama
My tez bylismy na spacerku ale juz bylo chlodno.Zaraz tatusiowi obiadek szykuje,pozniej sie po bawi jak codzien z corcia i po dobranocce kapiel i spamko a mama serial sobie obejzy

Ale Wam dobrze z tymi polskimi programami:tak: My juz sie zdecydowalismy zalozyc w przyszlym miesiacu dekoder. Bede miala TVN i Polonie, dobre i to. Z internetu mam ustawione Radio Zet:tak:

Qrcze a nam dalej nie odbiera dekoder i teraz pozycze od sasiadki zeby sprawdzic czy jej bedzie nam dzialal Polsat a jak nie to dopiero wezwiemy montera zeby nam ustawil antene

Wiecie idzie wiosna i mnie już nosi ,mam zamiar zaczać codziennie pojaździć rowerkiem ,ćwicze codziennie ,ale to bardziej żeby kręgosłup wzmocnic ,no ale może przy okazji schudne cosik ...dostajecie takiego pawera na wiosne dziewczynyn :confused: ,bo ja jakoś co roku :tak: :tak: :tak: :-D :-D :-D

ja tez juz mam powera, strasznie mnie ciągnie na dwór

noelia czy bedziesz jeździc z Emi???? bo ja tez sie nad tym zastanawiam, ale mam obawy, czy gdybym z nią gdzieś pojechała za miasto czy by jej sie nie znudziło takie siedzenie????

Bylismy w szpitalu z Alankiem :( Dostal goraczki, drgawek i stracil przytomnosc. Co ja przezylam nie zycze zadnej z was. Do tej pory plakac mi sie chce, bo to moja wina, ze dziecko mi sie pochorowalo :baffled: :baffled: :baffled:
jejku jak strasznie było :-( dobrze że już wszystko OK :-) a czemu sie obwiniasz???? napisz coś więcej co to było???????

Ja tez jakas sie zywsza zrobilam i bym tylko gdzies wychodzila z domu,aby na powietrze:tak::-)piaskownice dziecku musze zrobic i wogole jakis plac zabaw,zjezdzalnie mamy:tak::-)Rower tez mam ale ja tu nie mam gdzie jezdzic :no:Dzis byl program w tv o nauce dziecka korzystania z nocnika i mowili ze najlepiej jest kolo 20-24 miesiaca i zaczac wogole latem,kiedy dziecko jest prawie ze rozebrane i zakladac majteczki same.Nie zmuszac dziecka i nie okazywac zlosci :-)
noelia a jak tam nauka z nocnikiem idzie u was:confused:
Pycha Dobre i 5 kilo niech i zuzia i sylwia tez sie na ciesza :-D:-D:-D:-D:-D

Pycha no dalej wyslij mi jeszcze dzis to do piatku dojdzie akurat nabiore sil na koniec tygodnia a to sie bardzo przyda:-)

Shady napisz cos wiecej co sie stalo Alankowi bardzo mnie to zmartwilo bo ja z Oliwierem tez czesto leze w szpitalu. A tak wogole dlaczego sie obwiniasz? Napisz cos wiecej

Wiecie co ta dzisiejsza pogoda byla super 3 godz z malym spacerowalam a maly sie wyszalal w parku z innymi dziecmi:-) :-) :-)

reklama
Dziewczyny patrzcie jaka u mnie wiosna w doniczce:-) :-) :-)

Załączniki

• Zdjęcie(3).jpg
    Zdjęcie(3).jpg
    4,9 KB · Wyświetleń: 43
  • Zdjęcie(5).jpg
    Zdjęcie(5).jpg
    5,2 KB · Wyświetleń: 43
  • Zdjęcie(4).jpg
    Zdjęcie(4).jpg
    5,3 KB · Wyświetleń: 43
Do góry