reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

OK dziewczyny widze ze nikogo o tej godzinie nie ma (pewnie wszystkie "M jak milosc " ogladacie) wiec ja sie na dzis pozegnam bo do pracy sie szykuje

MIŁEJ NOCKI :-) :-) :-)

reklama
Iwonka jesli chodzi o nocnik ,to prawie do perfekcji mamy opanowane ,pisze prawie bo w dzień Emi chodzi tylko w majtkach już od zeszłego lata ,jak zobaczyłam że jarzy o co chodzi ,że czasem umie siku zrobić ,to zaczełam majtki jej zakładać ,i wysadzałam na początku ,potem już mi pokazywała nocnik ,a potem wołała ze chce ,a teraz już sama się rozbiera do sikania ,siada sama i sama wciąga majtki ,spodnie ,:szok: :szok:
ogólnie to ja sama jestem w cięzkim szoku ,tfu tfu ,żeby nie zapeszyc ,a noc to jednak dalej pielucha ,i drzemki tez Emi przestała sie rozbierac :no: nagle i śpi dalej w pieluszce ,niedługo kupię jej łózko zwykłe i wtedy zaczne ją wysadzac w nocy ,bo teraz by mi kregosłup do reszty siadł i pozatym czekam aż się ciepło zrobi:tak:

Dasz rade Iwonka tylko spokojnie trzeba ,mojej kumpeli tescie to kazali klapsa w tyłek dac jak nie zrobi w nocniek i dziecko nocnika nie chce widzieć bo kumpela poszła za ich rada:baffled:

a zreszta jedne dzieci robią to szybciej inne póxnij i nie ma co się stresowć w końcu zalapie

Pycha narazie bede jeździc bez niej w porze jej drzemki ,a z nią jak będzie cieplej ,ale tez nie wiem czy sie nie znudzi tym siedzeniem ?zobaczymy ,ale samochodem w foteliku lubi jeździć:tak:

reklama
Moje dziecko nie dawno dopiero zasnelo:baffled:Jakos na zabawe jej sie wzielo:tak:My tez ogladamy film na polsacie a ze jest reklama to wpadlam na chwilke do was:-D
noelia Mija tez sie juz bardzo dlugo nie odzywala,ponad miesiac dobry:confused:

Do góry