reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My już po spacerze, wiało i trochę zimno było, ale słońce poprawia humor:tak:. Mały teraz szaleje, przed spacerem spał 2,5 godz. więc pewnie po południu już nie będzie spał.
Aga - super, że masz fajną pracę i taką super opiekę dla Erika:-). Tylko nie zapomnij do nas wpadać. I dzięki za link - właśnie czegoś takiego szukałam:happy:.
Noelia - do Ewci chyba miał przyjechać mąż 3 marca, więc pewnie tylko z nim spędza teraz czas;-):-D:-D;-).

reklama
Noelia no niestety :tak: mialam miec wolne 8 marca ale chlopaki chca wyprawic ten szczegolny dzien (ciekawe jak:happy: ) mam nadzieje ze jakos przezyje, ale na nstepny tydzien srode mam wolna wiec bedzie dobrze:-)

Dziękuję za miłe przywitanie.O sobie napisałam w "kilka słów o nas".My tez po spacerku,u nas od rana samo słońce i lekki wiaterek.Mała jak zwykle usneła.Ja mieszkam z tęściową,komputer mam u rodziców.Jak często mogę_patrz ładna pogoda_ to wychodzę z małą na spacer i trafiam do rodziców.Widzę że jest ktoś z Lodzi,w którym miejscu mniejwięcej mieszkasz Leika?

Wiecie idzie wiosna i mnie już nosi ,mam zamiar zaczać codziennie pojaździć rowerkiem ,ćwicze codziennie ,ale to bardziej żeby kręgosłup wzmocnic ,no ale może przy okazji schudne cosik ...dostajecie takiego pawera na wiosne dziewczynyn :confused: ,bo ja jakoś co roku :tak: :tak: :tak: :-D :-D :-D

Noelia ja jak narazie powera nie mam :no: a jak pomysle o porzadkach wiosennych to juz wogole a na rowerze moze bym pojezdzila ale nie mam:-( .
Noelia ty chcesz schudnac ja chce przytyc:-) moze dasz mi to co masz zamiar zrzucic z siebie, chetnie przyjme:tak:

Maly jeszcze spi wiec moze do niego dolacze

Sylwia jak schudne ,to napewno ci prześle,...... priorytetem :tak:

Ja rower mam ,zwykły góral ,tylko dentke musze wymienić i pompke rowerową kupić i zaczynam :-)
u nas jest świetna ścieżka rowerowa na same jezioro Liny ,czyściutka woda i latem to cały Babimost jeździ

Noelia ja chociaz bym chciala pojezdzic to i tak nie mam czasu bo teraz pracuje:-( a po drugie u nas najblizej do jakiegos fajnego miejsca jest jakies 30km:tak: nie wyobrazam sobie takiej trasy z Olim na bagazniku:szok:

Noelia bede wdzieczna

a moze jeszcze ktoras mama uzyczy mi swoich kilogramow ktore ma zbedne:-) przyjmuje kazda ilosc

P.S. w tym roku w modzie sa kilogramy:-) :-) :-) chociaz raz bede modna dzieki wam

reklama
Sylwia - he, he, to możemy sobie podać ręce, ja też chętnie przyjmę zbędne kilogramy;-):-).
Przy okazji AGA - GRATULACJE !!! Rozumiem, że chociaż 6 kg już idzie do mnie pocztą:-D:-D:-D.

Do góry