reklama
Dzień dobry! Witam po weekendzie
Super, że wszystkie roczki się udały )
U nas pięknie świeci słońce, zapowiada się bardzo udany dzień!
Zapisałam się na fitness dla mam z niemowlakami, dziś jadę na pierwsze zajęcia, mam nadzieję, że będzie fajnie i małemu się spodoba
Super, że wszystkie roczki się udały )
U nas pięknie świeci słońce, zapowiada się bardzo udany dzień!
Zapisałam się na fitness dla mam z niemowlakami, dziś jadę na pierwsze zajęcia, mam nadzieję, że będzie fajnie i małemu się spodoba
Witajcie kobitki
U nas też piękna pogoda chociaż nie za ciepło.
Kacperek spi,ale zaraz po pobudce wybywamy na spacerniak.
Pycha-jaki piękny pałacyk! Coraz trudniej o takie miejsca.Wszystko popada w ruinę.Świetne zdjątka z fajnej wycieczki.Może i my kiedyś się tam wybierzemy....
Ja niestety oglądałam taniec z gwiazdami .
Mija79-witaj.Ja też od niedawna w tym gronie,ale dziewczyny są super i szybko poczujesz sie jak u siebie .
U nas też piękna pogoda chociaż nie za ciepło.
Kacperek spi,ale zaraz po pobudce wybywamy na spacerniak.
Pycha-jaki piękny pałacyk! Coraz trudniej o takie miejsca.Wszystko popada w ruinę.Świetne zdjątka z fajnej wycieczki.Może i my kiedyś się tam wybierzemy....
Ja niestety oglądałam taniec z gwiazdami .
Mija79-witaj.Ja też od niedawna w tym gronie,ale dziewczyny są super i szybko poczujesz sie jak u siebie .
K
kasiula matula
Gość
u nas tez piekna pogoda wlasnie rozwiesilam pranie na dworze zeby pieknie schło na słonku
wczoraj bylam z mezam i mala na zakupach bardzo udanych zakupilam sobie kiecke na wesele bo jedziemy w kwietniu do PL
bardzo odwazna ale bardzo mi sie podoba
moje malenstwo tez spi pozniej spacerek nie wiem co dzis na obiadek wylkombinowacnalesniki???
wczoraj bylam z mezam i mala na zakupach bardzo udanych zakupilam sobie kiecke na wesele bo jedziemy w kwietniu do PL
bardzo odwazna ale bardzo mi sie podoba
moje malenstwo tez spi pozniej spacerek nie wiem co dzis na obiadek wylkombinowacnalesniki???
aga29
Fanka BB :)
Nikita - trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze
Pycha - super zdjęcia:-), też lubię takie weekendowe wyjazdy.
A co do tańca z gwiazdami, to nie cierpię. Wogóle, teraz pełno takich głupich programów, zupełnie nie ma co oglądać w TV.
Aga - wy kupiliście małemu suchy basen z piłkami - masz może jakąś fotkę, albo link do sklepu internetowego. Chcemy też coś takiego kupić, ale nie znalazłam nic ciekawego, tylko takie zwykłe baseny dmuchane (okrągłe) i do tego piłki.
Zuzia my kupilismy nowy przez ebay niemiecki, ale wiem, ze w PL tez macie ebay. Sprobuj tam sie rozejrzec za czyms fajnym To jest link do tego suchego basenu, ktory moze tez spelniac funkcje namiotu eBay:]Die Seite kann nicht aufgerufen werden FEUERWEHR ZELT Spielzelt Kinderzelt auch f. B
aga29
Fanka BB :)
Chyba sie nie przywitatalam, Dzien dobry.
U nas pada deszcz i jest silny wiatr . Maly wariuje jak zwykle i ucieka babci Chyba niedlugo jej kregoslup nie wyrobi tak jak mnie W koncu znalazlam prace, ktora mi w miare odpowiada. W srode zaczynam na pelny etat wiec juz nie bede siedzaca w domu, ale bede w miare mozliwosci do Was zagladac :-)
Zuzia wspolczuje sasiadow Trzeba bylo wejsc do nich na gore i wygarnac im
Pycha zrobiliscie super wycieczke. My zamierzamy latem skoczyc do Zoo, zobaczymy, jak Erik zareaguje na zwierzatka
Leika ja tez z malym jezdzilam na fitness i bylo bardzo fajnie, moge tylko polecic
Mija79 witaj wsrod nas "nic nie robiacych" ;-) ;-) ;-)
Acha, moj bilans w odchudzaniu -14kg
U nas pada deszcz i jest silny wiatr . Maly wariuje jak zwykle i ucieka babci Chyba niedlugo jej kregoslup nie wyrobi tak jak mnie W koncu znalazlam prace, ktora mi w miare odpowiada. W srode zaczynam na pelny etat wiec juz nie bede siedzaca w domu, ale bede w miare mozliwosci do Was zagladac :-)
Zuzia wspolczuje sasiadow Trzeba bylo wejsc do nich na gore i wygarnac im
Pycha zrobiliscie super wycieczke. My zamierzamy latem skoczyc do Zoo, zobaczymy, jak Erik zareaguje na zwierzatka
Leika ja tez z malym jezdzilam na fitness i bylo bardzo fajnie, moge tylko polecic
Mija79 witaj wsrod nas "nic nie robiacych" ;-) ;-) ;-)
Moja kumpela tez ma taki basen własnie z niemiec ,i swietna sprawa ,ale ma jedno ale ....tych piłek jest 100 albo 200 w jej basenie(dokładnie niepamietam) i mimo to jest ich stanowczo za mało ,ledwo dno przykrywaja,tak 500 to juz by widać było
Aga ty już do pracy idziesz ,a mały z kim ?już do żłobka,chyba od marca miał iść o ile pamietam ,czy mama bedzie ci sie opiekować?
Aga ty już do pracy idziesz ,a mały z kim ?już do żłobka,chyba od marca miał iść o ile pamietam ,czy mama bedzie ci sie opiekować?
Pycha
mama Mai i Marty
Pycha tak juz sie otwiera i jest tam super,:-):-):-)tyle rzeczy mozna tam robic.Dobre miejsce na wycieczke.Moze kiedys zawitam w te strony:-)
Zaraz jakąs mapke dorwie i zobacze jak tam dojechac
no to zapraszam, dajcie znac jak sie wybierzecie to sie spotkamy :-):-):-)
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
a ja mam swietny humor, bo byłam na ciuchach i fajne rzeczy kupiłam i dla siebie i dla Mai i dla moich siostrzenic
spacerek tez sie udał choć trochę wieje :-(
Aga gratuluję takiego bilansu
spacerek tez sie udał choć trochę wieje :-(
Aga gratuluję takiego bilansu
Podziel się: