reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Byłam na polku, fajnie świeci słońce, tylko dlaczego znowu tak wieje:baffled:.
Moje dziecko wyszalało się w łóżeczku i zasnęło z nudów;-),a ja za chwilkę biorę się za prasowanie.
Iwonka - a właśnie, że dzisiaj się wyspałam:happy::-D;-).

Dzień dobry! Witam po weekendzie :)

Super, że wszystkie roczki się udały :))

U nas pięknie świeci słońce, zapowiada się bardzo udany dzień!
Zapisałam się na fitness dla mam z niemowlakami, dziś jadę na pierwsze zajęcia, mam nadzieję, że będzie fajnie i małemu się spodoba :tak:

Witajcie kobitki

U nas też piękna pogoda chociaż nie za ciepło.
Kacperek spi,ale zaraz po pobudce wybywamy na spacerniak.

Pycha-jaki piękny pałacyk! Coraz trudniej o takie miejsca.Wszystko popada w ruinę.Świetne zdjątka z fajnej wycieczki.Może i my kiedyś się tam wybierzemy....
Ja niestety oglądałam taniec z gwiazdami:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: .

Mija79-witaj.Ja też od niedawna w tym gronie,ale dziewczyny są super i szybko poczujesz sie jak u siebie:tak: :tak: :tak: .

u nas tez piekna pogoda wlasnie rozwiesilam pranie na dworze zeby pieknie schło na słonku
wczoraj bylam z mezam i mala na zakupach bardzo udanych zakupilam sobie kiecke na wesele bo jedziemy w kwietniu do PL
bardzo odwazna ale bardzo mi sie podoba :tak:

moje malenstwo tez spi pozniej spacerek nie wiem co dzis na obiadek wylkombinowac:confused:nalesniki???

Nikita - trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze:tak:
Pycha - super zdjęcia:-), też lubię takie weekendowe wyjazdy.
A co do tańca z gwiazdami, to nie cierpię:-p. Wogóle, teraz pełno takich głupich programów:no:, zupełnie nie ma co oglądać w TV.
Aga - wy kupiliście małemu suchy basen z piłkami - masz może jakąś fotkę:confused:, albo link do sklepu internetowego:confused:. Chcemy też coś takiego kupić, ale nie znalazłam nic ciekawego, tylko takie zwykłe baseny dmuchane (okrągłe) i do tego piłki.

Zuzia my kupilismy nowy przez ebay niemiecki, ale wiem, ze w PL tez macie ebay. Sprobuj tam sie rozejrzec za czyms fajnym:tak: To jest link do tego suchego basenu, ktory moze tez spelniac funkcje namiotu eBay:]Die Seite kann nicht aufgerufen werden FEUERWEHR ZELT Spielzelt Kinderzelt auch f. B

Chyba sie nie przywitatalam, Dzien dobry.

U nas pada deszcz i jest silny wiatr:tak: . Maly wariuje jak zwykle i ucieka babci:szok: :laugh2: Chyba niedlugo jej kregoslup nie wyrobi tak jak mnie:tak: :laugh2: W koncu znalazlam prace, ktora mi w miare odpowiada. W srode zaczynam na pelny etat:tak: wiec juz nie bede siedzaca w domu, ale bede w miare mozliwosci do Was zagladac:tak: :-)
Zuzia wspolczuje sasiadow:no: Trzeba bylo wejsc do nich na gore i wygarnac im:wściekła/y:
Pycha zrobiliscie super wycieczke. My zamierzamy latem skoczyc do Zoo, zobaczymy, jak Erik zareaguje na zwierzatka:tak:
Leika ja tez z malym jezdzilam na fitness i bylo bardzo fajnie, moge tylko polecic:tak:
Mija79 witaj wsrod nas "nic nie robiacych":laugh2: :laugh2: ;-) ;-) ;-)

Acha, moj bilans w odchudzaniu -14kg:)

Moja kumpela tez ma taki basen własnie z niemiec ,i swietna sprawa ,ale ma jedno ale ....tych piłek jest 100 albo 200 w jej basenie(dokładnie niepamietam) i mimo to jest ich stanowczo za mało ,ledwo dno przykrywaja,tak 500 to juz by widać było:tak:

Aga ty już do pracy idziesz ,a mały z kim ?już do żłobka,chyba od marca miał iść o ile pamietam ,czy mama bedzie ci sie opiekować?

Pycha tak juz sie otwiera i jest tam super,:-):-):-)tyle rzeczy mozna tam robic.Dobre miejsce na wycieczke.Moze kiedys zawitam w te strony:tak::-)

Zaraz jakąs mapke dorwie i zobacze jak tam dojechac :tak:

Pycha-jaki piękny pałacyk! Coraz trudniej o takie miejsca.Wszystko popada w ruinę.Świetne zdjątka z fajnej wycieczki.Może i my kiedyś się tam wybierzemy....

no to zapraszam, dajcie znac jak sie wybierzecie to sie spotkamy :-):-):-)

reklama
Do góry