reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Pycha ale koło jakiej wiekszej miejscowości jest ten myszęcin?
na mapie samochodowej nie ma Myszecina a na stronce jest strasznie ogólnie pokazane jek dojechac

Aga ty już do pracy idziesz ,a mały z kim ?już do żłobka,chyba od marca miał iść o ile pamietam ,czy mama bedzie ci sie opiekować?

Noelia malym bedzie sie do sierpnia opiekowac moja mama, wiec bedzie mial opieke jak trzeba:tak: Do zlobka ma isc od 1go sierpnia:tak: Ja juz od 1go marca chcialam isc do pracy i znalazlam niezla oferte, wiec tez przyjelam:tak: , do 28.02. bylam na wychowawczym, wiec w sam raz.:tak: :tak:

Pycha tez byłam dzis na ciuchach ,kupiłam fajniutką bluzeczkę z krótkim rękawkiem czerwoną i dla lali Emi śpioszki ,taki prawdziwe ale rozmiar mini mini chyba 50 ,a lala ma 45 cm długosci i pasuje idealnie:szok: :tak: :-D

Nie wiecie czemu Ewcia nic nie pisze ,własnie znalazłam jej ostatni post w "praca w domu "chciałam jej wysłac priva ale ona ma ta opcję chyba wyłączona ,

Ewcia odezwij się czasem ,:tak:

reklama
Witajcie popoludniu:-) ja dopiero teraz zagladam bo z malym bylam na spacerku:-D , a teraz spi wiec moge chwile poklikac:-) :-) :-) . Mężus obiadek ugotowal:-) ,poszedl na popoludniowke do pracy a ja dzis na nocke zasuwam:wściekła/y: i tak caly tydzien nie wiem jak przezyje:baffled: :baffled: :baffled:

Pycha fajne fotki:-)

Do góry