reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
No ja juz wstalam o 8:00 ;-) :-) Jemy sniadanko a w planach mam pojscie na bazarek wekendowy tam sa rzeczy nowe i uzywane i multum ludzi,ale jak sie pogoda nie popsuje, bo cos sie zrobilo pochmurno a od rana bylo piekne slonce acha WITAM!
noelia wozeczek super i raczka nawet regolowana
noelia wozeczek super i raczka nawet regolowana
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
syl1982wia
SzczęśliwaMamaŁobuzów
fajny wózek, ale ja myśle o czyms takim
Wózek SPACEROWYparasolka SORENTO NEW 5,5 KG!!!! (169941704) - Aukcje internetowe Allegro
lub takim
wózek spacerowy super cena super lekki JAKOŚĆ I (168294302) - Aukcje internetowe Allegro
witajcie
te wozeczki tez fajne ale ja kupujac lekka spacerowke myslalam o tym zeby oparcie bylo na plasko rozkladane, powodem tego bylo to ze jak widzialam nad morzem dzieciaczki na polsiedzaco spiace to mnie szlag trafial, a moj synek jeszcze spi popoludniami.
syl1982wia
SzczęśliwaMamaŁobuzów
DZIEN DOBRY OD RANA
U nas za oknem wiosna az na dwor chce sie isc, słoneczko swieci, ptaszki cwierkaja, a moje tulipany na oknie paczki wypuscily:-)
Noelia ty biedaczko duzo pracy cie dzis czeka, fajny woziczek malutkiej kupiliscie, my naszemu kupilismy taka duza ciezarowke no i byl z niej zadowolony.
Leika ja tez nieraz nie nadazam ale uaktywniam sie jak tylko mam wolne od pracyi wtedy nadrabiam tak ok 15-20 stron:-)
U nas za oknem wiosna az na dwor chce sie isc, słoneczko swieci, ptaszki cwierkaja, a moje tulipany na oknie paczki wypuscily:-)
Noelia ty biedaczko duzo pracy cie dzis czeka, fajny woziczek malutkiej kupiliscie, my naszemu kupilismy taka duza ciezarowke no i byl z niej zadowolony.
Leika ja tez nieraz nie nadazam ale uaktywniam sie jak tylko mam wolne od pracyi wtedy nadrabiam tak ok 15-20 stron:-)
syl1982wia
SzczęśliwaMamaŁobuzów
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KACPERKA Z OKAZJI ROCZKU
syl1982wia
SzczęśliwaMamaŁobuzów
Chyba Pojde Jednak Na Ten Spacer Bo I Tak Nikogo Tu Nie Ma:-(
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
No ja juz koncze gotowac obiadek dla dziecka i gotuje obiadek dla nas niedlugo wychodzimy na spacer :-)
sylwia masz racje jesli chodzi o spacerowki,ja tez jak bede zmieniac swoja na nowa to nadal bede zwracac uwage na rozkladanie oparcia
sylwia masz racje jesli chodzi o spacerowki,ja tez jak bede zmieniac swoja na nowa to nadal bede zwracac uwage na rozkladanie oparcia
reklama
Podziel się: