reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

my dziś intensywnie ćwiczyliśmy korzystanie z nocniczka i raz sie udało Maja zawołała :happy::happy::happy: ale teraz przed samym kąpaniem zrobiła na tapczan :baffled::baffled::baffled: jeszcze długa droga przed nami :eek:
Ja praktycznie codziennie z Vanessa cwicze z nocnikiem a ostatnio jak jej zdjelam pampersa i posadzilam na nocnik bo chciala to zaraz zlazla i kucnela obok i zrobila na podloge:baffled: :-D

reklama
"" Wiosna, wiosna ,wiosna ach to ty ....""

wiosnako1.jpg

noelia Rozmazylam sie:tak: :-D :-D :-D :-D :-D :-D
oby przyszla jak najszybciej :tak: :-) :cool2:
Moje dziecko smacznie spi w swoim lozeczku,ciekawe jak dlugo:confused: raz juz sie przebudzila i jak do niej poszlam to sie polozyla z powrotem spac:tak: Ja chyba tez zaraz sie klade

Oj pamietam zlany tapczan i kupkę na podłodze (naszczęscie ta kupka to raz jej sie zdarzyła),a majteczki jeszcze czasem ma ciut zmoczone ale juz coraz rzadziej,napewno wam się uda i już nieługo będa ładnie wołac :tak: :tak: :tak:

O rany zapomnialam wam napisac o tej tragedi z 4 letnim dzieckiem,slyszeliscie?Rodzice zostawili pod opieka sasiadow dziecko na noc i poszli do pracy a oni sie nachlali i pocwiartowali je bo jedno myslalo ze to manekin a rdugie myslalo ze to diabel :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: Okropne:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Hej Sylwia i dzieki za życzenia :tak:

jak tam przygotowania :confused: :happy: ,?ja jakos tylko dwa placki mam zrobione a reszta czeka mnie jutro ,jak ja niecierpie takiej roboty cały dzien sie robi ,potem chwilke się posiedzi i znów go garów ,żeby je umyć ...brrryyy:zawstydzona/y:

O rany zapomnialam wam napisac o tej tragedi z 4 letnim dzieckiem,slyszeliscie?Rodzice zostawili pod opieka sasiadow dziecko na noc i poszli do pracy a oni sie nachlali i pocwiartowali je bo jedno myslalo ze to manekin a rdugie myslalo ze to diabel :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: Okropne:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Straszna historia ,tez słyszałam ,boże jakie to jest straszne ,płakac się chce ,.....:wściekła/y: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

Tylko ciekawi mnie co za rodzice zostawiaja z takimi ludzmi dziecko ,przeciez wiedzieli ze to patologiczna rodzina ,:sick: :sick: :sick:

reklama
O tragedi slyszalam normalnie szok dla mnie i meza jak mozna tak skrzywdzic dziecko:szok:

Co do wózka spacerówki to musze powiedziec ze w listopadzie kupilismy spacerowke laske firmy Baby Design model Travel z folia przeciwdeszczowa i ochraniaczem na nozki, waga 7,5kg oparcie rozkaladane na plasko-- jestem z niej bardzo zadowolona jest zworotna, lekka i sklada sie do malych rozmiarow
WÓZEK BABY DREAMS TRAVEL 2006+9 GRATISÓW W-WA!!! (169194100) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry