reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moje dziecię znudziło się szaleństwem w łóżeczku i chyba śpi, bo jest cicho:szok:. A to niespodzianka:-). Ale jak zwykle, jak mam chwilę luzu, to tu pustki:baffled:. Idę w takim razie coś jeszcze zrobić (już nie zupę:-D;-)).

reklama
no własnie ja szukam jakiejś zwykłej parasolki, ale jakieś takie one wydaja mi sie mało stabilne, tak jaby miały się zaraz połamać, zwłaszcza na wyjazdy by sie przydała, bo myślę że jak sie zacznie wiosna, to będziemy przesiadywały na placu zabaw pod blokiem, bo mamy nawet fajny i dzieci tez sa fajne :-)

To fakt, że niektóre parasolki wyglądają na bardzo słabe i mają jakieś strasznie małe kółeczka:baffled:. My mamy taką troszkę solidniejszą, ale nie jakąś firmową. Kupiliśmy ją pod wpływem impulsu, będąc z małą jeszcze Karolinką na targowisku. U nas jest tam sporo wózków, więc przymierzyliśmy dziecko i kupiliśmy. Trzeba tylko sprawdzić, czy plecy są usztywnione, bo jak jest sam materiał, to lepiej nie kupować:no:. Dziecku na pewno będzie niewygodnie.

Chyba zadko kto teraz gotuje dwa dania na obiad ,tacy sa ludzie zalatani ,zmęczeni nawet o jedzeniu czasem sie nie mysli ,nie mówiąc o gotowaniu :no: :no: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

Moja solenizantka spi w najlepsze ,znów ze trzy godzinki sobie pośpi :tak: :tak:
posprzątałam ,bo jutro imprezka ,więc jakos musi tu wyglądac :tak: nawet pocwiczyłam :tak: teraz kawka obowiązkowo

ja juz odpuszczam sobie allegro, no chyba że się skusze na coś od super sprzedawców,

niedawno czekałam na pianinko, a teraz znów czekam na drukarke, gościu twierdzi że nie miał dostępu do konta allegro i dlatego jeszcze nie wysłał :wściekła/y:

a słyszeliscie że mrozy juz nie wróca i od niedzieli ma byc juz ciepło!!!:happy::happy::happy:

reklama
my dziś intensywnie ćwiczyliśmy korzystanie z nocniczka i raz sie udało Maja zawołała :happy::happy::happy: ale teraz przed samym kąpaniem zrobiła na tapczan :baffled::baffled::baffled: jeszcze długa droga przed nami :eek:

Do góry