reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
A kto bedzie sprzatal tym kura Jednak wole juz sobie zrobic maly ogrodek warzywny z salata,rzodkiewka,marchewka,szczypiorkiem,lub buraczkiem no moze jeszcze kilka krzaczkow z truskawkami
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
noelia Ja tak samo tylko spodnie nosze a spodnic to nie mam nawet,mam jakies takie na lato tylko....
Jednak wole juz sobie zrobic maly ogrodek warzywny z salata,rzodkiewka,marchewka,szczypiorkiem,lub buraczkiem no moze jeszcze kilka krzaczkow z truskawkami
Juz niedługo wiosna i bedzie wszystko a ogródek fajna rzecz ,ale też trzeba w nim porobic ,nawozic najlepiej gnojówką ,przekopac ,pielić ..itd .moja mama robi sobie taki ogródek koło domu ,więc ja tam sobie tez co nieco posadzę i będzie co wcinac ,latem bez chemi ,a potem pozamrażam na zimę ;-) :-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja lubie pracowac w ogrodku,pielic itd.Wogole chcialam w tym roku posadzic sobie duzo kwiatow ale chyba niec z tego bo boje sie o osy.
Moje dziecko sie obudzilo ide dac jej rosolek.
Moje dziecko sie obudzilo ide dac jej rosolek.
Pycha
mama Mai i Marty
ja za to nie cierpie robić w ogródku, mój mąż chciał kupić działke, ale ja nie i nie mamy, ale rodzice i teściowie mają, to zawsze coś dla wnusi przyniosa z działeczki Majusia właśnie pije sobie soczek z malinek, bo teściowa zamroziła i jej przyniosła
a mała dziś nie spała, ciekawe co bedzie pod wieczór
a mała dziś nie spała, ciekawe co bedzie pod wieczór
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
zniknął mój post
To piszę od nowa.... że kura nie potrzebuje koguta, chyba że do towarzystwa;-). I że też strasznie mi brakuje ogródka:-(. Ale już niedługo będę go miała i wtedy też posadzę sobie truskawki i poziomki i jeszcze koniecznie zioła, bo uwielbiam świeże. A Karola już się pytała, czy będziemy mieć krzaczek z agrestami, bo ostatnio bardzo jej smakują:-).
To piszę od nowa.... że kura nie potrzebuje koguta, chyba że do towarzystwa;-). I że też strasznie mi brakuje ogródka:-(. Ale już niedługo będę go miała i wtedy też posadzę sobie truskawki i poziomki i jeszcze koniecznie zioła, bo uwielbiam świeże. A Karola już się pytała, czy będziemy mieć krzaczek z agrestami, bo ostatnio bardzo jej smakują:-).
reklama
Podziel się: