reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja po 10 pojadę na większe zakupy ,jakies buty potrzebuję ,spodnie i chciałabym jakąś fajna spódniczke ,bo wciąż w spodniach łażę:baffled: :dry:

reklama
A kto bedzie sprzatal tym kura:no: :confused: Jednak wole juz sobie zrobic maly ogrodek warzywny z salata,rzodkiewka,marchewka,szczypiorkiem,lub buraczkiem:tak: no moze jeszcze kilka krzaczkow z truskawkami:tak: :-D :-D :-D

Jednak wole juz sobie zrobic maly ogrodek warzywny z salata,rzodkiewka,marchewka,szczypiorkiem,lub buraczkiem:tak: no moze jeszcze kilka krzaczkow z truskawkami:tak: :-D :-D :-D

Juz niedługo wiosna i bedzie wszystko :tak: a ogródek fajna rzecz ,ale też trzeba w nim porobic ,nawozic najlepiej gnojówką ,przekopac ,pielić ..itd .moja mama robi sobie taki ogródek koło domu ,więc ja tam sobie tez co nieco posadzę i będzie co wcinac ,latem bez chemi ,a potem pozamrażam na zimę :tak: ;-) :-)

Wczoraj dałam Emi do zabawy plastelinę ,ale miała ubaw ...nie robiła zadnych figurek ale wyklejała na kartce jakies dziwadła ,fajnie sie bawiła i zajeła się tym 40 minut:szok: :tak: :-D

Ja lubie pracowac w ogrodku,pielic itd.Wogole chcialam w tym roku posadzic sobie duzo kwiatow ale chyba niec z tego bo boje sie o osy.
Moje dziecko sie obudzilo ide dac jej rosolek.

ja za to nie cierpie robić w ogródku, mój mąż chciał kupić działke, ale ja nie i nie mamy, ale rodzice i teściowie mają, to zawsze coś dla wnusi przyniosa z działeczki :happy: Majusia właśnie pije sobie soczek z malinek, bo teściowa zamroziła i jej przyniosła :tak:

a mała dziś nie spała, ciekawe co bedzie pod wieczór :baffled:

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zniknął mój post:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
To piszę od nowa.... że kura nie potrzebuje koguta, chyba że do towarzystwa:-D;-). I że też strasznie mi brakuje ogródka:-(. Ale już niedługo będę go miała i wtedy też posadzę sobie truskawki i poziomki i jeszcze koniecznie zioła, bo uwielbiam świeże. A Karola już się pytała, czy będziemy mieć krzaczek z agrestami, bo ostatnio bardzo jej smakują:-).

reklama
A moje dziecko właśnie zasnęło:szok:. O jak się cieszę:tak:, już dawno nie spał po południu i trzeba było go zabawiać, a teraz mam luuuuzik:happy::cool2::cool2::cool2:.

Do góry