reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No witam dziewuszki.Nie miałam czasu na nic cały weeckend a tu jak zwykle tona do czytania:-)
W piątek wybyliśmy na zakupy w sobote składanie i montowanie zakupionych rzeczy a w niedzielę basen i odwiedzinki nowo poznanej polskiej rodzinki:-) i zero czasu na wszystko.No na synusia to czas był:-D

reklama
hej

Niemam co pisać ,wyspałam się, zaraz na zakupy ,potem obiad ,....wciąż to samo :happy: Emi ogląda muminki ,bo teletubisie nawaliły :baffled:

narazie sie urywam ,póxniej zajrzę

Witam!:-) Ja tez myslalam ze nie ma teletubisi juz ale na szczescie puscili tyle ze zmienili pore emisji znowu.:wściekła/y:
Musze isc na poczte bo mojego brata corcia zostawila wczoraj swoja przytulanke pieska u nas i trzeba jej szybko wyslac bo jest wielka rozpacz:szok: :-( :-( A tak wiecej to dzien jak codzien,trzeba sie brac za pranie sprzatanie itd..........:-p :sick:
Donatella i kasiaczek82 Witamy w naszy gronie i czekamy na kilka slow o was:tak: :-) :-) :-)

Ola K jestem otwarta na propozycje :-)

a co do zabawek z ikeii to oczywiscie ze kupilam :-) :-D kolejna zabawke z serii mula do kolekcji :-D (mamy juz kolekje, wozek z klockami, piramidke do ukladania, plastykowe kubeczki i przebijanke),kilka pluszakow i chcialam jej kupic takiego losia na biegunach ale chba jeszcze jest za mala.
a jakie tam sa sliczne meble do dzieciecych pokoikow :-p :-D

Witam:-)
U nas nocka spokojna, pobudka przesunęła się na 4.30, mały wypił mleczko i spał prawie do 7.00.
Wczoraj byliśmy wszyscy razem na długim spacerze, bo świeciło słońce i była wiosenna pogoda. Dzisiaj niestety pada deszcz:-(, Karola nie idzie do przedszkola, bo mąż nie dałby rady jej odebrać i do wieczora będę z dzieciakami sama:-(.
Co do zabawek, to u nas też jest ich cała masa. Część mamy nawet schowaną w piwnicy, jak dzieciaki o nich zapomną, to znowu będą fajne:tak:.
Vici - pochwal się, co tak składaliście i montowaliście;-).
Kasiulla - udało wam się wybrać jakiś prezent:confused:
Witam nowe nic nie robiące mamusie:-).

Witajcie Mamuśki-
jak już pisałam jestem mamą siedzącą w domu ze swoją pociechą.Kacperek jest moim pierwszym dzieckiem,więc bardzo pomocne jest mi BB.
Jestem na urlopie wych do końca marca,ale mam zamiar przedłuzyć go jeszcze o rok.W końcu tak długo czekałam na tego brzdąca /mam 42 lata/ i z takim trudem /przeleżałam plackiem całe 8 mcy/,że nie mogłabym go teraz oddać komuś nawet na te 8 godzin.Może jestem nienormalna,ale tak czuję i już.Chyba mnie rozumiecie.
Ale oczywiście też mam dni,że mam tego wszystkiego dosyć i uciekłabym na konieć swiata,ale na szczęście to tylko chwilowe zaburzenia charakterystyczne dla wszystkich mam zajmujących się domem,dziecmi...

to tyle smucenia na swój temat.

Dzien dobry, u nas dzisiaj byla pobudka o 6stej a jeszcze bym sobie pospala:baffled: Mam dzis wizyte u dentysty:baffled: :baffled: jak przezyje, to bedzie dobrze;-) ;-)
Erik juz coraz pewniej chodzi,ale strasznie sie rwie nygus jeden, juz by sam chcial, a rownowaga jeszcze nie ta:laugh2: :laugh2: Pieknie chodzi juz za jedna raczke i daje rowniez sam pare kroczkow jak chce sie przemiescic od mamy do babci:tak:
Zuzia spoznione ale szczere zyczonka dla Jakuba z okazji dziesieciomiesiecznicy!!

U nas caly czas pada deszcz, wiec pogoda typowo nie spacerowa:no:

Witam nowe mamy!!

Donatella Po pierwsze gratuluje ze w koncu udalo Ci sie doczekac na swoj najkochanszy skab na swiecie:tak::-) Ja mimo iz mam 28 lat i mi tez sporo czasu minelo za nim sie doczekalam na swoje dziecko to tez nie wyobrazam sobie zostawic dziecko w czyis :confused: rekach i skoro na razie nie musze bo jakos z Robertem dajemy sobie rade to siedze sobuie w domku i sama opiekuje sie dzieckiem.Choc jakas prace w domu moglabym podjac,bo czasem sie nudze mimo tych wszystkich obowiazkow mam siedzacych w domu z dzieckiem:szok: :-D :-D :-D :-D :-D
Qurcze a u mnie snieg pada:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Ja chce juz wiosne:eek::tak:

reklama
ja też chcę WIOSNĘ....u nas śniegu to dawno nie było,ale deszczyk to i owszem.Teraz też pada,więc ze spaceru na razie nici

Do góry