reklama
zielona
Szczęśliwa mama Oskarka
ewcia, sewa - tuzin czy gromadka to chyba troszke za dużo ale max troje dzieci wystarczy :-)
Zielona trzymaj się kobitko jesteśmy z tobą
Witam ,coś mi nie chciał internet sie włąvczyć i dopiero mój genialny chop przyszedł z pracy i podłączył ,tak poprostu cuda
Ha ha dzień swira świetny film ,ale ja osobiście widziałam pania z dwoma pieskami ,które wiadomo co w krzakach robiły i tą pania która tez to w krzakach robiła
Witam ,coś mi nie chciał internet sie włąvczyć i dopiero mój genialny chop przyszedł z pracy i podłączył ,tak poprostu cuda
Ha ha dzień swira świetny film ,ale ja osobiście widziałam pania z dwoma pieskami ,które wiadomo co w krzakach robiły i tą pania która tez to w krzakach robiła
Ojejku ale napisałyście dużo, nawet nie jestem w stanie tego przeczytać. Mam ograniczony czas dostepu do netu - tzn. sama sobie nałozyłem to ograniczenie zeby za duzo nie siedziec ;-) Chciałam Was tylko przywitac i uściskac wirtualnie :-)
Pycha
mama Mai i Marty
nie pamiętam czy dziś sie już witałam czy nie, ale jakby co to dziendoberek :-)
ja dzis w kiepskim humorze, bo zbliża sie @ a mój mąz jeszcze mnie dobija
własnie zajrzałam do was żeby odsapnąć, bo chyba mnie dziś trafi
jakis czas temu wysłałam go po trzepaczkę, bo chcialam wytrzepac dywan i powiedziałam mu w jakim sklepie kupi, bo wiedziałam że w innych nie ma,a on pojechał...............45 minut go nie było.................... i wrócił............ z niczym
teraz wział Majke i pojechali do moich rodziców wywiercic im dziury na karnisze, więc mam trochę spokoju, ale musze jeszzce sprzątnąć w pokoju Majki i przedpokój
ja dzis w kiepskim humorze, bo zbliża sie @ a mój mąz jeszcze mnie dobija
własnie zajrzałam do was żeby odsapnąć, bo chyba mnie dziś trafi
jakis czas temu wysłałam go po trzepaczkę, bo chcialam wytrzepac dywan i powiedziałam mu w jakim sklepie kupi, bo wiedziałam że w innych nie ma,a on pojechał...............45 minut go nie było.................... i wrócił............ z niczym
teraz wział Majke i pojechali do moich rodziców wywiercic im dziury na karnisze, więc mam trochę spokoju, ale musze jeszzce sprzątnąć w pokoju Majki i przedpokój
Pycha
mama Mai i Marty
cholera i na dodatek BB wolno coś działa
a............ i jeszzce ta dziewczyna od pianinka nie daje znaku, a wysłałm jej już 2 maile i smsa
a jak mi nie przysle to co mam zrobić????
a............ i jeszzce ta dziewczyna od pianinka nie daje znaku, a wysłałm jej już 2 maile i smsa
a jak mi nie przysle to co mam zrobić????
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Przepraszam ze tak tu zawracam głowe (pewnie nie powinnam)
jestem mamą 6 dniowej Zosi i mam pytanie czy przy myciu krocza trzeba odchylac wargi sromowe i dobrze umyc boczki? (czasami dostaje sie tam kał i jest tam biala wydzielinka) czy trzeba ją usunąc?
Byłabym wdzięczna za odpowiedz (dzis pierwszy dzien w domku)
jestem mamą 6 dniowej Zosi i mam pytanie czy przy myciu krocza trzeba odchylac wargi sromowe i dobrze umyc boczki? (czasami dostaje sie tam kał i jest tam biala wydzielinka) czy trzeba ją usunąc?
Byłabym wdzięczna za odpowiedz (dzis pierwszy dzien w domku)
reklama
aga29
Fanka BB :)
Oliweczka, ja Ci nie odpowiem, bo niestety nie mam pojecia
U nas tez mrozna pogoda i straszne wiatrzysko, ze malo glowy nie urwie. Musze pochwalic mojego synka, dzis zrobil swoje pierwsze cztery samodzielne kroczki, tylko patrzec jak nam wystrzeli do przodu
U nas tez mrozna pogoda i straszne wiatrzysko, ze malo glowy nie urwie. Musze pochwalic mojego synka, dzis zrobil swoje pierwsze cztery samodzielne kroczki, tylko patrzec jak nam wystrzeli do przodu
Podziel się: