reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Zielona trzymaj się kobitko jesteśmy z tobą :tak:

Witam ,coś mi nie chciał internet sie włąvczyć i dopiero mój genialny chop przyszedł z pracy i podłączył ,tak poprostu :tak: cuda :confused: :eek:

Ha ha dzień swira świetny film ,ale ja osobiście widziałam pania z dwoma pieskami ,które wiadomo co w krzakach robiły i tą pania która tez to w krzakach robiła:szok: :szok: :szok: :-D :-D :-D

Ojejku ale napisałyście dużo, nawet nie jestem w stanie tego przeczytać. Mam ograniczony czas dostepu do netu - tzn. sama sobie nałozyłem to ograniczenie zeby za duzo nie siedziec ;-) Chciałam Was tylko przywitac i uściskac wirtualnie :-)

nie pamiętam czy dziś sie już witałam czy nie, ale jakby co to dziendoberek :-)

ja dzis w kiepskim humorze, bo zbliża sie @ :wściekła/y: a mój mąz jeszcze mnie dobija
własnie zajrzałam do was żeby odsapnąć, bo chyba mnie dziś trafi :wściekła/y:

jakis czas temu wysłałam go po trzepaczkę, bo chcialam wytrzepac dywan i powiedziałam mu w jakim sklepie kupi, bo wiedziałam że w innych nie ma,a on pojechał...............45 minut go nie było.................... i wrócił............ z niczym :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

teraz wział Majke i pojechali do moich rodziców wywiercic im dziury na karnisze, więc mam trochę spokoju, ale musze jeszzce sprzątnąć w pokoju Majki i przedpokój :no:

cholera i na dodatek BB wolno coś działa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a............ i jeszzce ta dziewczyna od pianinka nie daje znaku, a wysłałm jej już 2 maile i smsa :wściekła/y:
a jak mi nie przysle to co mam zrobić????

Przepraszam ze tak tu zawracam głowe (pewnie nie powinnam)
jestem mamą 6 dniowej Zosi i mam pytanie czy przy myciu krocza trzeba odchylac wargi sromowe i dobrze umyc boczki? (czasami dostaje sie tam kał i jest tam biala wydzielinka) czy trzeba ją usunąc?
Byłabym wdzięczna za odpowiedz (dzis pierwszy dzien w domku)

reklama
Oliweczka, ja Ci nie odpowiem, bo niestety nie mam pojecia:no:
U nas tez mrozna pogoda i straszne wiatrzysko, ze malo glowy nie urwie. Musze pochwalic mojego synka, dzis zrobil swoje pierwsze cztery samodzielne kroczki, tylko patrzec jak nam wystrzeli do przodu:tak: :-D

Do góry