reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

sewa Z tym urzedem to masz racje ale jak intruzy to jestesmy traktowani przez caly rok:wściekła/y: :dry:
Ja juz ide spac bo mnie moj walenty wola do łoża:zawstydzona/y: :-p :-)
:-D :-D DOBRANOC WALENTYNY :-D :-D

reklama
Witam kochane:-)
Mam coś dla was:
images

Małe, ale myślę, że dla wszystkich wystarczy;-):-D:-D:-D.
Widzę, że wszyscy odsypiają Walentynkowe szaleństwo. My już nie śpimy od 5.45:wściekła/y:. Do tego z mojego malucha straszna maruda dzisiaj.
Muszę wam powiedzieć, że mój mąż wczoraj pozytywnie mnie zaskoczył i wrócił do domu z bukietem róż:szok:. Co prawda wieczorkiem nie bardzo mieliśmy czas i siły na świętowanie, ale w weekend sobie odbijemy:tak:.

zuzia- już mam smaka na twoje pączusie , ale powstrzymam się jeszcze chwilke i zostawie sobie smakołyk do porannej kawusi którą sobie zaraz zrobie:tak:
Twoja zawsze tak wcześnie wstaje :szok: czy to dzisiaj taki wyjątek :confused:
Mój wstaje w przedziale między 7:00 a 9:00 (wole zdecydowanie kiedy jest to ta górna granica czyli godz.9:00):laugh2:
Też coś jest marudny od rana ale domyślam się , że to przez ząbki.
A właśnie jeśli chodzi o ząbki to mnie również czeka wizyta u stomatologa:baffled: .

P.S Ciekawe jaką ty przygotowałaś mężusiowi Walentynkę:-)

Nam kolacja wczoraj bardzo się udała spędziliśmy miły i romantyczny wieczór we dwoje :-) A po powrocie do domku kiedy mały już spał oglądneliśmy sobie polską komedie "Zakochanie ' na polsacie :happy:

dzień dobry!

zuzia- wyglądają smakowicie! :)

Dziewczyny, umieram :( Moje dziecko spało dziś od 24:00 do 5-tej z pięcioma pobudkami, a od piątej to już w ogóle, zaczął się dla niego dzień i domagał się wstania. Dziś chodzę na rzęsach.

A w palnach mam jeszcze smażenie oponek, ale nie wiem, czy mi się będzie chciało...

Dzien dobry,
ja dzisiaj na nogach od 8smej, ale maz wrocil z nocnej zmiany i dal malemu pierwsze sniadanko, choc i tak mnie obudzili.;-) My mielismy walentynkowy obiadek, nadziewane cukinie, ktore robil moj maz i do tego winko. Dostalam piekne kwiaty wiosenne w doniczce, a w niej siedziala jeszcze pszczolka z czulkami, taka zabaweczka. Eryk mial radoche, co chwila ciagnal za czulki:laugh2: :laugh2: :laugh2:
Zuzia Ty to mnie wodzisz na pokuszenie tymi paczusiami, ale bym sobie takiego zapodala, ale dobrze, ze ja nic nie pieke, bo rzeczywiscie musialabym pozegnac sie z moja dieta,a juz dzis odnotowalam -10kg:tak:
Leika wspolczuje niewyspania:no: Moze pozniej sobie odbijesz, jak maly pojdzie na drzemke.

Dzisiaj mam znow dentyste, zalamka:baffled: :baffled:

reklama
hej

Maja nam wczoraj nie dała poświętować i zasnęła dopiero o 22:00 :baffled: co jej sie wogóle nie zdarza, bo zawsze najpóźniej to zasypia o 21:00, rano tez nie dała pospac, bo o 7:00 juz była wyspana :baffled:

zuzia dzięki za pączusie, bo inaczej to bym nawet nie wiedziała ze dzis tłusty czwartek

Do góry