reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zielona - mój łobuz już od jakiegoś czasu budzi się o 6.00 i koniec spania. Jakby miał jaiś wewnętrzny budzik. Zresztą nigdy nie spał dłużej niż do 7.30. Pewnie będzie spał dłużej jak trzeba będzie wstawać rano do przedszkola;-).
A mojemu mężowi wysłałam wirtualną walentynkę już do pracy (poszłam na łatwiznę;-)), resztę atrakcji zostawiamy sobie na weekend:-D.
Leika - współczuję:-(, może to ząbki. Mojemu wychodzi dolna dwójka (już chyba z miesiąc), a dziś marudzi straszliwie:baffled:.
Aga - widzę, że odchudzanie idzie ci coraz lepiej:tak:, pomimo, że mężuś tak ci dogadza kulinarnie;-).
Pycha - Maja chyba chciała świętować z wami:-).

reklama
Zuzia a no dogadza dogadza, nie ma co:tak: ;-) ;-)
Pycha chetnie bym sie z Toba podzielila ta moja silna wole, ale mam jej tak niewiele, ze jak sie jeszcze podziele, to mi nic nie zostanie:tak: ;-) :laugh2:
U mnie to odchudzanie, to tez byla walka z wiatrakami, zaklinalam sie, ze zaczne diete od razu po porodzie i co, i nic z tego nie wyszlo:no: wkolko zaczynalam i lamalam diety. Az w koncu przyszedl moment kiedy powiedzialam nie i sie zawzielam, ale to dopiero od miesiaca:tak: Wiec widac, jak ta moja silna wola wygladala przez 10 miesiecy:tak: :szok: :laugh2: :laugh2:

Pycha - wiesz, jak to się mówi: "mam silną wolę - robi ze mną, co chce" :-D.
Moje dziecko właśnie jeździ traktorem po ścianie:baffled::eek:.

Witam! zuzia pyszne paczki a ja juz wlasnie zjadlam przed chwilka czytajac co na klikalyscie az trzy sztuki i do tego kawa:-p :-p :-p
My spalismy do 7:00 i nocka minela ok:tak:
dobranoc :-( my tak szybko teraz to nie zasniemy obudzila mi sie właśnie i bawić jej sie chce:-:)-:)-(
nikita I jak sie skonczyl wczorajszy wieczor:confused: Do ktorej dziecko spedzalo z wami walentynki:confused: :-D :-D :-D

A w palnach mam jeszcze smażenie oponek, ale nie wiem, czy mi się będzie chciało...
Mniam mniam oponki :-p :-p :-p Jesli masz na mysli takie z serem to chyba przez monitor do ciebie sie wprosze:tak: :-D :-D :-D

Zuzia Ty to mnie wodzisz na pokuszenie tymi paczusiami, ale bym sobie takiego zapodala, ale dobrze, ze ja nic nie pieke, bo rzeczywiscie musialabym pozegnac sie z moja dieta,a juz dzis odnotowalam -10kg:tak:
Gratulacje:tak: Ja bym wlasnie tyle chciala przytyc:-D Moze po dzisiejszym dniu choc z kilogram podskocze do gory.Robert poszedl po kolejna dostawe poczkow:-p :laugh2: :-D :laugh2: :-D :-) :happy: :-) :happy:

Witam! Gratulacje:tak: Ja bym wlasnie tyle chciala przytyc:-D Moze po dzisiejszym dniu choc z kilogram podskocze do gory.Robert poszedl po kolejna dostawe poczkow:-p :laugh2: :-D :laugh2: :-D :-) :happy: :-) :happy:

Iwonka, tez bym chciala miec ten problem co Ty:tak: :tak: Ja mam zawsze ochote ma pol wieprza z grilla z frytkami:tak: ;-) ;-) ;-) ;-) :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Witam z rana

Wczoraj od południa mnie nie było a tu ze siedem stron musiałam czytac

pączus zjedzony dzięki wielkie:tak: :-D

a tak sie zastanawiam gdzie kupić pączki teraz ,w którym sklepie ,bo co sklep to sa inne :wściekła/y: :no: :eek: :dry: niestety najlepsze są najdalej

Ja pączków żadnych nie kupuję, po południu jadę do mamy na domowe, to tam się objem:tak:.
Pokażę wam jeszcze walentynkę, która wczoraj do mnie przyszła:

reklama
Dzień dobry :-(
padam na twarz jedyne co mnie trzyma to dzisiejsze pączki ;-)
moj mały łobuz tak jak przewidziałam dał mi popaliś do 1 bo tata na noc do pracy poszedł
a jej sie przez to zegarek wyregulował i jak Robert wrócił po 5 rano to Kaludia stwierdziłą ze juz czas wstac i sie bawić :szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::sick:
w koncu tak gdzie po 6 udało mi sie ja jeszcze połozyc ale nie na długo bo o 8 juz była pobutka no to wtsałam powisiłam pranie zrobiłam śniadanie a ona siediz w łóżeczku i się bawi i cały czas gada "tata tata" co to dla niej znaczy to ja niewiem :tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ide zaraz do sklepu po pączki :-):-)

Do góry