reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

SYL1982WIA

Ciesze sie ze u Ciebie ok ,w pracy dobrze i dzieci zdrowe ,a rano mi tez się nigdy wstawac nie chciało wiec to chyba norma,:tak: :tak:

pisz choć czasem co u ciebie :-)

reklama
hej

mi też dziś tak dzien zleciał, że nie miałam czasu popisac, ale za to poczytałam więc jestem na bieżąco :-)

mam pytanko odnośnie allegro, czy koszty przesyłki to tyle co za przesyłkę czy tez można doliczac np. za pakowanie czy coś takiego ??????????

bo dostałam ostatnio kilka paczek i nigdzie mi sie nie zgadzało, na paczce zawsze inna cena niz ta która miałam podana za przesyłkę

Dobry wieczór wszystkim. Dzidzia śpi trochę czasu dla siebie.Wypadałoby odgruzować pierwsze piętro bo już zaczyna być problem z przemieszczaniem się ale tak mi się nie chce może jutro...:-p;-)

Dziś wyszłam z Julką na zakupy, miałam kupić kilka konkretnych rzeczy i co? Nakupowałam pierdół a zapomniałam całkowicie o tym co było w planie:baffled: Skleroza powinna bolec

Nikita fajny brzuszek :tak:

Noelia moja dzidzia jest troszkę młodsza od Emilci ale od dłuższego czasu sypia w łóżku "dorosłym" Właściwie to nigdy nie lubiła tego ze szczebelkami a nowe łóżko zaakceptowała bez problemu, tzn akceptuje tak do ok. drugiej w nocy bo potem to domaga się by wziąść ją do nas a jak się zbyt ociągamy to sama przychodzi:-p

Witam wieczorkiem:-) :happy: Moje dziecko juz daawno sobie spi ale w naszym lozku.W dzien spi w lozeczku turystycznym do ktorego jeszcze wlozylam materac z drewnianego lozeczka a wyjscie ma caly czas otwarte.Patrzac po tym jak moje dziecko nadal spi to u nas jeszcze dorosle lozko bylo by nie bezpieczne dla niej bo ze 100 razy by z niego spadla:-D :-D :-D opatrunki sobie zmienilam,w kominku dobrze na palilam i zaraz uciekam spac.Moj suwaczek z tik taka wogole dzisiaj nie dziala ale podobno robia jakies zmiany na ich stronie.Jak sie w kurze to chyba i ja sobie zmienie na inny.
nikita Ale fajny brzunio:tak: nawet troszke Ci zazdroszcze ale mam nadzieje ze i ja juz za pare miesiecy bede miala fasolke w brzuchu:tak: :-)
Pycha jesli chodzi o Allegro to ja zawsze mialam wszystko ok ale jak to dokladnie jest to nie wiem:no:
Sylwia Pierwsza wyplate wypadaloby oblac i jakies piwko wirtualne kolezanka postawic :-D :-D :-D :-D

reklama
Witam wieczorem bardzo późnym!!!
Hej

ja tylko na chwilunię ,

Ewcia twój synuś w jakim łóżeczku spi,zwykłym czy jeszcze ze szczebelkami ?
mnie siada cały kręgosłup i zastanawiam się czy by nie kłasć Emi juz w zwykłym łóżeczku
Noelia mój synek od sierpnia śpi już na dużym łózku i nawet mu tam dobrze,bo ma więcej miejsca.

Iwonka ja się z tobą agadzam co do pierwszej wypłąty Sylwii,he ja bardzo chętnie na piwko skocze przed kompa,:-) :-D ;-)

Pycha co do Allegro to ludzie sobie nieraz doliczają kilka zł 1-2 zł zawsze to dla nich do przodu.

Iwonka jeszcze raz do ciebie,chciałabys fasolke-super,bo ja tez. Ja juz chciałąbym niedługo,czekam na męża , jeszcze 19 dni i będzie w domku z znami,i wtedy bede dizala cosik na fasolke,he

Do góry