reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam dziewczyny
normalnie nie nadazam za wami:-( moje dziecko za chiny niechce dac mi poklikac bo zaraz mi kapaa wylancza a jak spi to zawsze jest cos do zrobienia:-p
a dzis sie pokucilam i to ostro z mezem i stwierdzilismy ze nie mozemy byc juz razem:eek: on sam sie wyprowadzi do tesciowej a ja do swojej mamy :wściekła/y:
co do mleka to moje dziecko nie pije juz wogule:confused: nadrabiam mu jogurtami i serkami,oststnio nawet zrobilam mu budyn i zjadl cala miseczke:tak:

reklama
toc krew mnie zaleje:wściekła/y: caly czasotwiera mi sie od 322 strony jak napisze posta i wysylam to tez wyzuca mnie na ta strone:szok:

a teraz zmykam poszukac jak sie pisze pozew o rozwod:laugh2: i dam jutro mezowi ciekawe co wtedy zrobi i powie
papaap dobrej nocki

brenda :szok::szok::szok: no coś ty???? przestań głupoty wypisywać ;-) napewno się pogodzicie :-)
ja co jakis czas stwierdzam, że nie kocham mojego, ale na drugi dzien nie wyobrażam sobie zycia bez niego

justus no w końcu :-):-):-) czekamy na foty

Ho ho brenda to nieźle musieliście sie poźreć:wściekła/y: ,ale kto sie czubi ten sie lubi ;-) :-) :-D tylko się szybko pogódzcie

czesc dziewczyny nie bylo mnie tu tylko dzien czy dwa a wy tyle napisalyscie :szok: :szok: :-)
ale juz nadrobilam:-)
zalatana jestem przez ten wyjazd w gory - jedziemy tylko natydzien a biegania jakbysmy na miesiac conajmniej wybywali :-) :-) a;e tak to jest malej zupki i deserki, sprzet naostrzyc, kupic cis do ubrania (tu idzie najgorzej :-( :wściekła/y: :-) ) mam nadzieje ze chociaz wyjazd sie uda :-)
ach zapomnialam dodac ze jedzie z nami tesciowa :sick: :eek: :-) ;-)

Witam:-)
Jestem dzisiaj cudownie wyspana, bo moje dziecko PIERWSZY RAZ przespało całą noc:tak::tak::tak:. Gdyby nie bolący kark, to już byłoby naprawdę super.
Wczoraj wieczorkiem byłam w pracy, troszkę mi tam zeszło. Fajnie było znowu poplotkować z dziewczynami. Ale i tak jak pomyślę o powrocie, to mam dreszcze, bo atmosfera zawsze jest tam nieciekawa:baffled::-p:eek:.
Kupiłam małemu Bebiko bananowe i tego też nie chce pić:baffled:. Już nie wiem, co mu dać, chyba wszystkie rodzaje mleka już próbowaliśmy:eek:.
Kasiulla - wyjazd z teściową:szok:, masochiści z Was;-):-D:-D:-D. A dokąd się wybieracie :confused:
Brenda - chyba w każdym małżeństwie zdarzają się lepsze i gorsze dni, mam nadzieję, że szybko się pogodzicie:tak:.

Witam! Dzis noc spokojna:tak: Nie wiem czy to przypadek czy po herbatce uspokajajacej HIPPA:confused: :-)
zuzia Moja Vanesska tez jednak nie chce tego mleka bananowego pic:no: Wtedy za wczesnie pochwalilam ja :wściekła/y: No nic na szczescie je chociaz kaszke i do tego nabial:tak:
kasiulla Zycze udanego wyjazdu :tak: nawet z tesciowa:happy: Napewno sie przyda:-)
brendaUuuuu goraco u Ciebie:sick: Ale moze do tego rozwodu nie dojdzie:no: Ja tez sie ze swoim kloce i to nie raz padaja tez takie ostre slowa ale pozniej jak pomysle o dziecku i wogole to mnie przeraza czasem taka mysl o rozstaniu.Choc wiadomo czasem lepiej sie rozstac niz sie meczyc w takim zwiazku ale to juz ostatecznosc.A co z mieszkaniem :confused: Macie cos na oku:confused: Mam nadzieje ze sie wszystko jakos ulozy:tak:
cloe dzis na obiad twoj schabik:happy:

reklama
ja sie witam!

Zuzia
gratulacje z przespanej nocki:-)

Moj bebiko bananowe lubi, ale ostatnio kupiłam mu kaszke Nestle i jadł ale bez apetytu wiec musiałam isc i kupic inna:-)

Brenda oj goraco u was ale nie spiesz sie tak z tym rozwodem w kazdym małzenstwie zdarzaja sie złe dni wtedy powie sie ostre słowa ja tez juz kilka razy miałam ochote sie spakowac ale szybko mi przechodziło...a macie juz na oku jakies mieszkanko?

Do góry