reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja tez pieprzyki mam i tez na plecach i tez takie odstajace ,jakby kulki ,ale nie przeszkadzaja mi bardzo ,wiec nic z nimi nie robie ,:happy:

Muszę się zacząć szykować do pracy, żeby dobre wrażenie zrobić;-):tak:, a mój Kubulek jak na złość nie chce spać:wściekła/y:, stoi w łóżeczku i woła babababa, be be be, dadadada i takie tam w kółko:wściekła/y:. Chyba wyczuwa, że mama chce się urwać z domku;-).
Też mam sporo pieprzyków, a jeden trochę mi przeszkadza przy goleniu, bo jest pod pachą i muszę go omijać. Myślałam już żeby się wybrać z nim do lekarza, ale ciągle to odkładam:baffled:.

Opalac za bardzo tez sie nie moge bo nie powinno sie wystawiac pieprzykow na slonce bo tym bardziej moze sie to w czerniaka przerodzic i wogole mowia ze jak sie ich ma sporo to powinno sie byc pod obserwacja co jakis czas.Ale ja zawsze lekarzy omijam szerokim lukiem.Teraz kiedy mam dziecko to musze o siebie zadbac chocby dla niej.Wlasnie wstala nie dawno i buszuje.Dzis zdazyla mnie juz ugryzc porzadnie w palca.

Aga super męża masz,musisz mu powiedzieć jaki jest zachwalany.
mój mąż umie wsystkoz robić,lubi gotować piec i jeść,ale on przyjeżdża raz na dwa miesiące,a jak przyjedzie to mówi,żę gotował sobie całe dwa miesiące no i teraz ja mam wszystko mu robić bo on się narobił i przyjechał do domu odpocząc.
No i tak to jest z facetami.
Tym bardziej,że mój mąż to jest troszke wybredny.:-)

Jeśli chodzi o Imię Kuba to kiedys miałam papugi o imieniu Kubus a moja mama miała jeża Kubusia. A teraz mam szwagra Jakuba, do ktorego wszyscy wołaja Kuba :tak:
Ja zawsze starałam się aby imiona dla dzieci były proste i średnio popularne. O ile z Ewą i Moniką mi się udało to niestety Agatek jest mnóstwo.

reklama
Do góry