reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mój mąż nie przedapda za wynalazkami,w których owoce na słodko występują.Tylko ostre albo warzywa,nic wiecej.

My chieliśmy dac na imie Noelia ,ale jakos przemyslelismy sprawe i daliśmy bardziej normalne imię ,ale jeszcze teraz czasem wołam na córcie Noelka

Teraz tez mam taka intuicje bo w przyszly piatek ide do lekarza onkologa na konsultacje i bede wycinala pieprzyki:baffled: :-( :szok: :szok: :szok:

A my dzisiaj siedzimy w domu bo pogoda okropna - wieje, pada i na pewno nie chce mi się wychodzić z domu. Dobrze że chociaż chleba wczoraj więcej kupiłam

U nas cuda i wynalazki na stole to dzien powszedni:tak: ;-) :-D moj maz lubuje sie w gotowaniu i zawsze cos nowego wynajdzie. Jego specjalizacja kuchnia miedzynarodowa:tak: ;-) :-) Jak na poczatku wakacji chrzcilismy malego to gotowal zupe krabowa, ja nie lubie i nie jadlam i zrobil tort lososiowy z kawiorem. Tez nie wiem jak smakowalo, ale inni sie zajadali. Jeszcze wiele innych pomniejszych potraw bylo, ale juz nie pamietam dokladnie jakie, wiem, ze straszny gorac mielismy, aha, na deser zrobil sam tiramisu:tak: :-)
Ja tam najbardziej lubie kuchnie tradycjonalna, najbardziej pierogi i flaczki:))

reklama
Noelia Nie ale napewno bede miala i zreszta to chce.Jednego mam duzego i odstajacego i czesto mi przeszkadza choc jest na plecach.Mam go juz takiego w tym stanie z 15 lat.

Do góry