reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Noelia Mam nadzieje ze w takim razie i u nas ten okres szybko mine A moj znak zodiaku to RYBA:-)
U moich bylych sasiadow pies nazywa sie SARA a ja mialam kotka o imieniu KACPER i MANIEK-Marian a moja mama ma koty Zosie Krysie
U moich bylych sasiadow pies nazywa sie SARA a ja mialam kotka o imieniu KACPER i MANIEK-Marian a moja mama ma koty Zosie Krysie
Oj to musze z tym schabikem spróbowac
ja wygrałam raz golarkę damską ale taka zwykłą z wymiennymi ostrzami giletta
ostatnio ciśnieniomierz elektroniczny na zabawie w naszym mieście i jak juz wkładałam kupon to czułam że coś bedzie
no i ostatnio tu na forum ta kuchnie kubusia puchatka ,Emi robi mi kawe i tez czułam że cos bedzie
macie tez czasem taka intuicje że cos sie zdarzy
ja wygrałam raz golarkę damską ale taka zwykłą z wymiennymi ostrzami giletta
ostatnio ciśnieniomierz elektroniczny na zabawie w naszym mieście i jak juz wkładałam kupon to czułam że coś bedzie
no i ostatnio tu na forum ta kuchnie kubusia puchatka ,Emi robi mi kawe i tez czułam że cos bedzie
macie tez czasem taka intuicje że cos sie zdarzy
To może i ja spróbuję, mój mąż lubi takie wynalazki
A mój nie zabardzo lubi ,ale musi jeść i tyle
A tu Macius z naszym jamnikiem ktory nosi imie Niko:-)
fajna fotka ,Macio był tu na nim mniejszy co ,albo mi sie tak wydaje
E
Ewcia81
Gość
witam ponownie.
My juz wrocilismy ze spacerku i zakupów.Kupiłam dizecku male mazaczki,a on mi fotel pomazał.właśnie go wyszorowałam,ach te dzieci.
Obiadku narazie nie robimy,bo synek na spacerze najadł się bułeczek pieczonych z marmoladką,także obiad zapewne na 16 bedzie.W sumie mam gotowy obiadek z wczoraj.
Matu teraz wsuwa maaciana czyli pomarańcza.On czasami jak sobie coś nazwie to ja jestem w szoku.
Co do imion to moi znajomi mają syna Kajetana,co kojarzy mi się z zeszytem.
no to narazie.
Iwonka gratki z wygranej trójki zawsze to coś jest.
My juz wrocilismy ze spacerku i zakupów.Kupiłam dizecku male mazaczki,a on mi fotel pomazał.właśnie go wyszorowałam,ach te dzieci.
Obiadku narazie nie robimy,bo synek na spacerze najadł się bułeczek pieczonych z marmoladką,także obiad zapewne na 16 bedzie.W sumie mam gotowy obiadek z wczoraj.
Matu teraz wsuwa maaciana czyli pomarańcza.On czasami jak sobie coś nazwie to ja jestem w szoku.
Co do imion to moi znajomi mają syna Kajetana,co kojarzy mi się z zeszytem.
no to narazie.
Iwonka gratki z wygranej trójki zawsze to coś jest.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja nie ale chcialabym miec to bym napewno czesto grala i probowala szczescia .Ja bardziej mam intuicje ze cos sie moze zlego wydazyc a raczej obawy ;-)macie tez czasem taka intuicje że cos sie zdarzy
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
A kolega z pracy mojego Roberta ma syna o imieniu ARIEL
Podziel się: