reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja tez robie schabik ze sliwkami naprzemian z morelami i tez wychodzi pyszny:-)

Noelia ja jestem Baran i jedna rzecz jak wygrałam to torba podrozna i raz trafiłam 7 w multi...takie to moje szczescie:-)

reklama
Noelia Mam nadzieje ze w takim razie i u nas ten okres szybko mine:tak: A moj znak zodiaku to RYBA:-)
U moich bylych sasiadow pies nazywa sie SARA a ja mialam kotka o imieniu KACPER i MANIEK-Marian a moja mama ma koty Zosie Krysie

A tu Macius z naszym jamnikiem ktory nosi imie Niko:-)

aaaajy1.png

Oj to musze z tym schabikem spróbowac

ja wygrałam raz golarkę damską ale taka zwykłą z wymiennymi ostrzami giletta
ostatnio ciśnieniomierz elektroniczny na zabawie w naszym mieście i jak juz wkładałam kupon to czułam że coś bedzie

no i ostatnio tu na forum ta kuchnie kubusia puchatka ,Emi robi mi kawe :tak: :-D :-D i tez czułam że cos bedzie

macie tez czasem taka intuicje że cos sie zdarzy :confused:

witam ponownie.
My juz wrocilismy ze spacerku i zakupów.Kupiłam dizecku male mazaczki,a on mi fotel pomazał.właśnie go wyszorowałam,ach te dzieci.
Obiadku narazie nie robimy,bo synek na spacerze najadł się bułeczek pieczonych z marmoladką,także obiad zapewne na 16 bedzie.W sumie mam gotowy obiadek z wczoraj.
Matu teraz wsuwa maaciana czyli pomarańcza.On czasami jak sobie coś nazwie to ja jestem w szoku.
Co do imion to moi znajomi mają syna Kajetana,co kojarzy mi się z zeszytem.
no to narazie.
Iwonka gratki z wygranej trójki zawsze to coś jest.

reklama
Do góry