reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja zmykam zaraz z sykiem na małe zakupy,bo troszke mamy do kupienia.
A na dodatek skończyły mi się wełny,a robie synkowi sweterek na drutach.He mój mąż mówi,że zdziczałam:szok: i babcieje.Pozdro.pa:-)

reklama
Dzień dobry!

Zuzia - świetna fotka!

Ewcia- ja zawsze chciałam się nauczyć robić na drutach, ale nie miał mnie kto nauczyć :-(

Zuzia mam pytanie: Czy Twoj synek ma na imie Kuba czy Jakub? Pytam, bo wiele osob nazywa obecnie swoich meskich potomkow Jakubami, a w gruncie rzeczy wolaja do nich Kuba:tak: :-)

Dziękuję w imieniu Kubusia:-). Męża nie wkleję, bo jeszcze w ramach rewanżu jakieś moje głupie zdjęcie zamieści w internecie;-):-D.
Ewcia - też kiedyś umiałam robić na drutach, ale nieststy nie mam cierpliwości do tego:no:.
A co do tych dużych dzieci, to mnie się one wcale nie podobają, ja wolę takie "tradycyjne" bobaski. A 6 czy 7 kg to już dla mnie jakaś patologia:szok:. Ciekawe, jak te dzieci będą wyglądały w wieku 6 m-cy, albo jak będą miały rok:confused:.

Aga - w rzeczy samej, mój Kubuś to Jakub:tak:, ale nie będę teraz do niego mówiła Jakubie, bo zbyt poważnie brzmi. Z kolei "Kuba" dla dorosłego (w oficjalnych sytuacjach) jest trochę mało poważne. Tak mi się wydaje...:-).

Mialam sasiada, z 6 lat starszego o imieniu Kuba, fajny byl z niego gosc, moze troche za spokojny, jak na moj gust;-) :-D . Obecnie wiem, ze skonczyl medycyne i gdzies otworzyl sobie prywatna przychodnie. Mnie sie to imie podoba zarowno u doroslego jak i u maluszkow:tak: :-)

mi sie imie Kubus bardzo podoba mielismy tak nazwac pierwsze dziecko ale sasiad tak nazwał psa:szok: wiec z tego i jeszcze jednego powodu jest macius:-)

A coreczka to miała byc Sara i obok sasiadka kupiła sobie suke i zgadnijcie jak nazwała...:baffled: teraz to juz nic nie mowie bo jeszcze ktos tak kota nazwie:wściekła/y:

Moje slonko spi:tak: Sprawdzilam wlasnie TOTKA i znow pod rzad trafilam "3":tak: Qurcze czemu nie moge trafic czworki albo piatki bo o szostce to juz nie marze:no: A taka piateczka by sie przydala:tak: :-) :-) :-)

reklama
Co do imion to wybralam najbardziej rzadkie imie jakie sie dalo i wiecie co? w mojej przychodni jest juz 5 Alanow :-D :-D :-D :-D Wczesniej moglam zadzwonic i powiedziec ze chce zapisac Alana do pani doktor i wiadomo bylo o kogo chodzi, a teraz ;-) ;-) ;-)

Podoba mi sie imie Pola nie Apolonia, choc to to samo. Mam kolezanke, ktora ma coreczke Pole (tak ja w urzedzie zarejestrowala)

Do góry