reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Leika ja tez sie czuje juz "staro" tymbardziej ze pomysle ze dopiero mature pisalam :-) :-)
a co do kaszki sinlac to jet dla alergikow wiec nie powinna zaszkodzic:-)

reklama
Mnie moje lata przeszkadzaja tylko wtedy jak sobie o nich przypomne:laugh2: :laugh2: w gruncie rzeczy zachowuje sie tak samo jak przedtem a i z wygladem nie jest najgorzej pomijajac tluszczyk do zrzucenia:tak: ;-)
Ja kawy nie moge pic, bo zaraz robie sie trzesaca:tak: Jezeli to juz kawe z mlekiem, tj. 3/4 mleka, 1/4 kawy:-D
My obiadek mamy z wczoraj, maz przyrzadzil warzywa roznej masci w sosie pomidorowym, a do tego ryz. Nie ma to jak zdrowe odzywianie:tak: ;-) ;-)
U nas za oknem tez szaro buro i bylejako:baffled:
Moj maly wlasnie zasypia w lozeczku, ostatnio zaczyna pokazywac rozki:tak:

Mój już nie śpi, zjadł deserek i na razie jest grzeczny. Nawet spokojnie mogłam ogarnąć kuchnię, bo już nie było gdzie naczyń stawiać (uroki małej kuchni;-)).
Ja zawsze rano muszę wypić kawkę, bo moje dziecko tak do końca jeszcze nie da mi się wyspać. Ale podobno w kawie są jakieś przeciwutleniacze, więc ja staruszka chyba nawet powinnam pić;-):-D:-D:-D.
Aga - Ty to pijesz raczej mleko z kawą:laugh2:.
Kasiulla - zazdroszczę teścia, toż to prawdziwy skarb:tak:;-).
U nas też pogoda nieciekawa, jest straszna wilgoć i przez to zimno, brrrr:baffled::dry::-p.

Dziewczyny jesteście młodziutkie,przecież wiek to nie wszystko.
Na pewno jesteście duchem młode.
Ja tam na wiek nie zważam uwagi,może jak osiągne jakąś 40-stke to zaczne się martwić.
Pozdro

No w końcu wkleiłam nowe zdjęćie z gór z sylwestra,synek z saneczkami przy aucie naszym.
Zawsze zapomne jak te zdjęcie się wkleja,ale udało się po 20 minutach.he

A moja babcia skonczyla teraz 70 lat i chodzi co tydzien na dyskoteke!!! I co wy na to?????Jesli tylko zdrowie dopisuje zawsze mozna czuc sie mlodym......

Iwonka to babcia bigbitowa!!1:tak: ;-) :-D Bo prawda jest, ze nie te lata sie licza, ktore mamy zapisane w akcie urodzenia, lecz te, na ktore sie czujemy:tak: Ja tam caly czas czuje sie jak studentka i tak tez sie zachowuje:tak: :-D Choc moze czasami powinnam spowazniec, bo niektorzy na mnie oczy wywalaja:laugh2: :laugh2: Nie lubie miec wsrod znajomych osoby, ktore zachowuja sie nad wyraz "staro i doswiadcznie", wowczas ja czuje sie przy nich nieco dziwnie:baffled: ;-) :laugh2: Troche luzu nigdy nie zaszkodzi;-)

Iwonka to masz zajefajna babcie,imprezowiczke na baletach.
Moja to tylko narzeka ze ją wszystko boli i szuka sobie chorób.
My już z Matkiem posprzatalismy,teraz obiadek do roboty,matu teraz odkurza wszystko papuguje tak jak ja,to odsunie pufe i odkurzyc to sie schyli pod meblami odkurzy,nawet mnie teraz odkurza,tylko ze on sama rura odkurza,a reszta juz schowana z odkurzacza.
Czekamy na ciocie z prezentem bo zaraz bedzie u nas,kolo 14 akurat na obiad,pa:-) :-)

reklama
A moje dziecko mi odstawia cyrki:wściekła/y: Ledwo patrzy na oczy a spc nie chce:wściekła/y: co juz powinna wstawac nie dlugo z drzemki:baffled:
Moja babcia ma wlosy do pasa ale wiaze w koka.Ubierac sie bardzo lubi na Jeansowo lub w panterke:tak: Na dyskoteki chodzi oczywiscie dla doroslych:happy: Uwielbia tanczyc :-D Nie jest jakas szczupla laska wcale.Bardzo przezywa to ze skonczyla 70 lat i teraz ma znizki na autobus a wolalaby placic za przejazd normalnie i nadal miec 69 lat:tak: :laugh2: :cool2:

Do góry